Coutinha il Rickya nisam ubacio u prvu postavu, al oni ce biti tu oko postave isto kao i Obi,Poli,Lucio,Cambiasso,Stankovic ,Juan,Destro (?),par mladica iz Primavere (Mbaye,Crisetig,Bessa,Longo,Duncan) i vjerovatno jos neka pojacanja. Sigurno sam nekog i zaboravio al mrsko mi kontat.
Coutinho bi mogo dosta izgubit ako ode na Olimpijadu, a sve su sanse da hoce. Nece ga biti od pocetka priprema, sto ce ukljucivat i eventualna pretkola EL gdje bi mogo dobit sansu i dokazat se al on ce tad bit na OI.
Odbrana jest potanka, ako cemo posteno. Al dosta toga zavisi i od veznog reda i igre Intera. Ako se vezni red stabilizuje sa jednim jakim i dobrim zadnjim veznim (De Jong,M'Vila,Capoue...) odma ce biti manje posla za odbranu. Samuel je igracina i u njega najmanje sumnjam, Zabac je dobar al definitivno je izgubio samopouzdanje al ako bude igro ja vjerujem u njega. Ima i Juan od kojeg se ocekuju velike stvari, mozda on iznenadi ?
Jonathan je na posudbi tamo i igrao je dosta dobro. Eh sad, dal bi on sjedio na klupi i bio zadovolja da bude back-up kad u Parmi moze igrat standardno.
Sto se tice iduce sezone, bit ce pakleno. Definitivno nas ocekuje jedna od najzanimljvijih sezona u zadnje vrijeme.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !