A šta je sa Kroldrupom na Allianz arenigeronimo je napisao/la:A taj napadač neće biti Švabo.![]()
Još jedan manje poznat podatak, gol Džeke protiv Bayerna je prvi primljen gol iz kornera odkako je van Gaal trener.
Ko zna da li bi se i to desilo da je Buttko postavio igrača na prvu stativu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Joj pa tamam se poradujem sto Demichelis odlazi, a onda vidim da ce njegovo mjesto zauzeti Haas
. Pa ako je tako, onda je stvarno bolje da Argentinac ostane. On jeste los, ali brate Haas
Sad sam se ponadao da bi moglo doci neko stopersko pojacanje, al' nema nista od toga izgleda sve dok Buyten bude mogao hodati (trcati vec ne moze).
Nego, predlazem da mi, navijaci Bayerna, sakupimo nesto love i posaljemo u MinKen da se dovede neki normalan stoper, ako je upravi vec toliko zao da trosi lovu.
Sad sam se ponadao da bi moglo doci neko stopersko pojacanje, al' nema nista od toga izgleda sve dok Buyten bude mogao hodati (trcati vec ne moze).
Nego, predlazem da mi, navijaci Bayerna, sakupimo nesto love i posaljemo u MinKen da se dovede neki normalan stoper, ako je upravi vec toliko zao da trosi lovu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda se mislilo na direktan udarac nakon ubacaja.Klare je napisao/la: A šta je sa Kroldrupom na Allianz areni
Ma bitno je da smo mi primili gol iz situacije iz koje vrlo rijetko primamo. Obicno se opasnost otklonila na vrijeme i bez velikih poteskoca. Ocigledno da Buyten osim sto ne moze vise da trci, ne moze ni da skace.
Vec sam nekoliko puta pisao da se novac cuva za sljedecu sezonu. Ove ce se ici na pokusaj odbrane salatare i kupa, jer ovo sto imamo u rosteru je apsolutno dovoljno za takav uspjeh, a u LP sta se napravi. Cilj je doci medju osam najboljih, sto je u ovom trenutku vrlo moguce.JetSet_Hantraga je napisao/la:Joj pa tamam se poradujem sto Demichelis odlazi, a onda vidim da ce njegovo mjesto zauzeti Haas. Pa ako je tako, onda je stvarno bolje da Argentinac ostane. On jeste los, ali brate Haas
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa ne znam baš je li dovoljno ako se proda Demichelis, a mjesto na klupi ili u igri zauzme Haas
. Nema tu izvlačenja
čuva se za sljedeću godinu, tim se gradi postepeno, pa zato jeli bolje recimo ove godine 2 sljedeće 2 pojačanja, nego sljedeće odjednom 4.
Nevalja ova politika, cijelu nam godinu obećavaju pojačanja na ljeto, kad ono pojačnja Sattelmaier i Haas
Ovo bi možda na kraju mogla ispasti i loša sezona, načeti povredama, bez pravih zamjena u odbrani i pri tom se još misli na prodaju prvog čovjeka odbrane
, isključujući mogućnost pojačanja.
PA DOKLE VIŠE OVAKO
Nevalja ova politika, cijelu nam godinu obećavaju pojačanja na ljeto, kad ono pojačnja Sattelmaier i Haas
Ovo bi možda na kraju mogla ispasti i loša sezona, načeti povredama, bez pravih zamjena u odbrani i pri tom se još misli na prodaju prvog čovjeka odbrane
PA DOKLE VIŠE OVAKO
Slazem se od A do Ž a pogotovo ovdje tim se gradi postepeno, pa zato jeli bolje recimo ove godine 2 sljedeće 2 pojačanja, nego sljedeće odjednom 4. I da to budu prava pojacanja a ne neki Pranjic,Braafheid,Sosa itd ...Pare nisu problem, nego je problem politika kluba i ta politika traje veoma dugo.Klare je napisao/la:Pa ne znam baš je li dovoljno ako se proda Demichelis, a mjesto na klupi ili u igri zauzme Haas. Nema tu izvlačenja
čuva se za sljedeću godinu, tim se gradi postepeno, pa zato jeli bolje recimo ove godine 2 sljedeće 2 pojačanja, nego sljedeće odjednom 4.
Ovo bi možda na kraju mogla ispasti i loša sezona, načeti povredama, bez pravih zamjena u odbrani i pri tom se još misli na prodaju prvog čovjeka odbrane, isključujući mogućnost pojačanja.
PA DOKLE VIŠE OVAKO
Pogledajte najplacenije igrace Bayerna ikada
http://transfermarkt.de/de/fc-bayern-mu ... in_27.html
Pa onda pogledajte najplacenije igrace Juventusa,Intera,Milana pa cak i ove koji nespadaju u ovu grupu Rome,Lazia(Bayern je bogatiji od svih ovih navedinih klubova) i trose vise od Bayerna a Engleze i Spance da ne spominjem bilo bi suludo.
Ne znam koliko je ova informacija provjerena http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090410123 (jos je ovo bilo prije finala LP gdje se dobro zaradilo) Naravno ja sam protiv politike koju vodi Real ili Man.City, ali makar dovesti jedno pojacanje u sezoni i bio bi zadovoljan ali da to bude pravo pojacanje za koji se isplati dati novac, kao sto je to bio Robben (24M) i Ribery(25M) (nazalost rijetki slucajevi, ova dva igraca uz Gomeza i Makaya su jedini igraci za koje je izdvojeno vise od 20M i svi su pokazani kao odlicna pojacanja osim Gomeza [citaj dole]) nisu bili jeftini ali je Bayern davno vratio pare sto je dao za njih njihovom igrom, jedino Gomez koji je stigao u Bayern i igrac za kojeg se najvise izdvojilo novaca nije bio zelja trenera, nego je bio zelja bas nase uprave koja se mijesa u sve tacnije zelja Hoenesa jer ga je morao vidjeti u Bayernu i nikoga u tome nije mogao sprijeciti i za sada se pokazalo kao propali transfer, kakve greske nase uprave a da ne spominjem prodaje igraca koji sada briljiraju u drugim klubovima Hummels,Lucio,Jansen(i da to je sve bilo u sezoni 08,09 i 09/10 tj, u proteklih 2 godine) kakve greske nase uprave.
cicije
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko dobrih ali i užasnih transfera ima na ovoj listi(u odnosu na cijene igrača).
Jansen se jednostavno nije snašao u Munchenu i bolje je i za vas i za njega što ste ga se riješili. Mada, cijena od 14 miliona nije uopšte mala. Po ovome, Marcell je 6. najskuplje pojačanje vaše ekipe. Naravno, na ovoj listi su i svježe meso Tymoschuk(11 miliona eura bačenih niz vjetar), te preplaćeni Ismael koji nije odigrao 10 utakmica u dresu Bayerna.
Ali, s druge strane, uboli ste ga sa ovim Leverkuzenovcima: Ballack, Ze Roberto i Lucio, kao i sa, po mom skromnom mišljenju, najboljim napadačem kojeg je Bayern imao u posljednjih 15-ak godina, Elberom i otpatkom iz Barcelone Van Bommelom.
Jansen se jednostavno nije snašao u Munchenu i bolje je i za vas i za njega što ste ga se riješili. Mada, cijena od 14 miliona nije uopšte mala. Po ovome, Marcell je 6. najskuplje pojačanje vaše ekipe. Naravno, na ovoj listi su i svježe meso Tymoschuk(11 miliona eura bačenih niz vjetar), te preplaćeni Ismael koji nije odigrao 10 utakmica u dresu Bayerna.
Ali, s druge strane, uboli ste ga sa ovim Leverkuzenovcima: Ballack, Ze Roberto i Lucio, kao i sa, po mom skromnom mišljenju, najboljim napadačem kojeg je Bayern imao u posljednjih 15-ak godina, Elberom i otpatkom iz Barcelone Van Bommelom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Misli se samo na Bundesligu.Klare je napisao/la:A šta je sa Kroldrupom na Allianz arenigeronimo je napisao/la:A taj napadač neće biti Švabo.![]()
Još jedan manje poznat podatak, gol Džeke protiv Bayerna je prvi primljen gol iz kornera odkako je van Gaal trener.
Ko zna da li bi se i to desilo da je Buttko postavio igrača na prvu stativu.
Inače iz kornera teško i dajemo golove.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo nekih par sitnica i informacija poslije utakmice sa Vukovima:
* u 14 odigranih domaćih utakmica protiv Vukova, imamo skor 13 pobjeda i 1 remi (uvijek smo davali barem 1 gol)
* Schweini je dosad zabio 5 golova Vukovima i to je ekipa kojoj je najviše dao...
* od 26 otvaranja sezone petkom, 19 puta smo pobijedili, 5 remizirali i 2 puta izgubili
* u 24 utakmice u nizu smo postizali golove. Zadnji put kad nismo dali gola bila je protiv Stuttgarta u oktobru 2009. godine
* Van Buyten odigrao 100 utkamicu za Bayern
* Na utakmici protiv Vukova, prvi put od 1999.. imali smo 8 Njemaca u prvoj postavi
* u 14 odigranih domaćih utakmica protiv Vukova, imamo skor 13 pobjeda i 1 remi (uvijek smo davali barem 1 gol)
* Schweini je dosad zabio 5 golova Vukovima i to je ekipa kojoj je najviše dao...
* od 26 otvaranja sezone petkom, 19 puta smo pobijedili, 5 remizirali i 2 puta izgubili
* u 24 utakmice u nizu smo postizali golove. Zadnji put kad nismo dali gola bila je protiv Stuttgarta u oktobru 2009. godine
* Van Buyten odigrao 100 utkamicu za Bayern
* Na utakmici protiv Vukova, prvi put od 1999.. imali smo 8 Njemaca u prvoj postavi
Sent from my Philips Smart TV.
RespectNa utakmici protiv Vukova, prvi put od 1999.. imali smo 8 Njemaca u prvoj postavi
Der Mann für die entscheidenden Tore.
J.E. Sosa presao u Napoli za 2,5 mil. eura, predstavljanje veceras.
Aj nek je i on otisao, imam utisak da je svake sezone bio sve losiji i losiji.
Aj nek je i on otisao, imam utisak da je svake sezone bio sve losiji i losiji.
Prošle sezone smo primili u svim takmičenjima samo jedan nakon kornera(Kroldrup), A Rooneyev gol je bio nakon skraćenog kornere(slobodan udarac)Misli se samo na Bundesligu.Zabio je i Shrek nakon kornera.
Inače iz kornera teško i dajemo golove.
Šta ću moram te ispravljati
- roy_makaay
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da ćemo dobit pojačanje na štoperskoj poziciji,samo čekaju da nekom "uvale" Demichelisa pa da transfer bude objavljen javnosti.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
@FC BAYERN, fin post. Zaista, kad pogledas unazad 2-3 godine, par stvarno neshvatljivih poteza uprave.
A uvjeren sam, milion posto, da je Lucio ostao u Minhenu, ovaj komad metala bi stajao kod nas nakon onog finala protiv Zabara.

A uvjeren sam, milion posto, da je Lucio ostao u Minhenu, ovaj komad metala bi stajao kod nas nakon onog finala protiv Zabara.

I dan danas zalim sto je Lucio napustio Bayern , takva borbenost do zadnjeg atoma snage rijetko se nalaziribery je napisao/la:@FC BAYERN, fin post. Zaista, kad pogledas unazad 2-3 godine, par stvarno neshvatljivih poteza uprave.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bayernov sponzor aviokompanija Lufthansa bi mogla raskinuti ugovor s klubom ukoliko Bayern ne dovede neka pojacanja. Oni zele da u klub dolaze veliki igrac, sto bi bila dobra reklama za firmu. Lufthansa godisnje placa 50 miliona eura i prekid suradnje bi mnogo stetio Bayernu.
Mozda bi ovo moglo natjerati upravu da dovede nekoga...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
daoce bogdom se vise dumnut u onu glavu i dovest igraca na ocajnicki potrebnoj pozicijiJetSet_Hantraga je napisao/la:Bayernov sponzor aviokompanija Lufthansa bi mogla raskinuti ugovor s klubom ukoliko Bayern ne dovede neka pojacanja. Oni zele da u klub dolaze veliki igrac, sto bi bila dobra reklama za firmu. Lufthansa godisnje placa 50 miliona eura i prekid suradnje bi mnogo stetio Bayernu.
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
to stoji.ribery je napisao/la:@FC BAYERN, fin post. Zaista, kad pogledas unazad 2-3 godine, par stvarno neshvatljivih poteza uprave.
upravo demikelis je napravio onu kardinalnu gresku nakon koje su milanisti i poveli sa 1:0
da je barem igrao riberi
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
kako znas?JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayernov sponzor aviokompanija Lufthansa bi mogla raskinuti ugovor s klubom ukoliko Bayern ne dovede neka pojacanja.
ako je istina onda...
bio bih zadovoljan da za pocetak dovedu lijevog/desnog beka
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Citao sam na Goal.com.secer je napisao/la:kako znas?JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayernov sponzor aviokompanija Lufthansa bi mogla raskinuti ugovor s klubom ukoliko Bayern ne dovede neka pojacanja.
ako je istina onda...![]()
![]()
Ja bih prije stopera, jer Contento je dobar.
Nije Goal.com neki povjerljiv izvor,ako ce te beka onda desnog..jer Lam je bolji na lijevoj strani 40%JetSet_Hantraga je napisao/la:Citao sam na Goal.com.secer je napisao/la:kako znas?JetSet_Hantraga je napisao/la:Bayernov sponzor aviokompanija Lufthansa bi mogla raskinuti ugovor s klubom ukoliko Bayern ne dovede neka pojacanja.
ako je istina onda...![]()
![]()
Ja bih prije stopera, jer Contento je dobar.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.