FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

GoskGabela
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la GoskGabela » 13 sep 2021, 15:09

Kad se Krpić vraća u konkurenciju?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 16:04

GoskGabela je napisao/la:
13 sep 2021, 15:09
Kad se Krpić vraća u konkurenciju?
Prvi ,jer on je izrazito jak čovjek.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 16:17

Ima nas možemo i onu reprezentaciju Kazahstana pobijediti.

[img [/img]

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 16:25

Nije realno da nema našeg Gavrića umjesto M. Mehanovića .

slika
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni je ovaj izbor realniji.Pogotovu što ima igrač i trener kola.
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 sep 2021, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 13 sep 2021, 16:48

emir012 je napisao/la:
13 sep 2021, 12:14
Super stojimo, sve cestitke svima, ali ponisten regularan gol protiv Zelje, ponisten regularan gol protvi Rudara, tri crvena u 7 utakmica - koda smo neka mesarska ekipa, a ustvari smo suprotno od toga... svaki faul nam je zuti...
Provukli smo se do sada, ali ne moze ovako vjecno... sudjenje nam je katastrofalno i sve je gore iz kola u kolo...
Ne znam jel vise zbog toga sto smo prvi ili zbog toga sto smo na "pogresnoj strani 4R" . Ali oboje vjerovatno utice na to da nas sudije pokusavaju zaustavit...
Hebo im Vico i Borac mater a i Zrinjski isto...
Ovo postaje toliko očigledno da se ne može više tolerisati.Čovjek daje Mehanoviću žuti u 4 minuti utakmice bez usmene opomene za totalno lagani obični prekršaj na sredini terena.Onda za prekršaj koji je takođe diskutabilan pokazuje crveni u 34 minuti utakmice što je skroz ofirno i isforsirano.
Takođe čitavo vrijeme kažnjava naše igrače prekršajima i kartonima iako je situacija na terenu kontra te je Radnik ta ekipa koja igra grublje i agresivnije te pravi teže prekršaje.
No pravi problemi nastaju već prilikom delegiranja sudija za kola.Tu mi sa TK (i Gorki i TC) u sudijskoj organizaciji i i među sudijama nemamo nikoga pa nam sude sve redom sudije iza kojih stoje interesi i lobiji drugih klubova.Ne možemo ni sanjati recimo da nas sudije poguraju sa nekim domaćinskim suđenjem,(npr sa soft penalima,navlačenjem prekršaja blizu 16 metara,žutim i crvenim kartonima protivniku ili poništavanjem čistih golova protivnika što nama već nekoliko puta rade) kao što je to slučaj sa drugim klubovima van TK.Svako selo i čaršija u BiH može imati sudiju u premijer ligi (iz sarajeva,zapadne hercegovine i bosanske krajine ih može biti po desetak) ali iz Tuzle nikoga ko zna otkada.(valjda još od vremena Kravića i Muharemagića).

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 13 sep 2021, 16:57

tuzlac je napisao/la:
13 sep 2021, 16:25
Nije realno da nema našeg Gavrića umjesto M. Mehanovića .

slika
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meni je ovaj izbor realniji.Pogotovu što ima igrač i trener kola.
slika
Ovi u drugom izboru su postavili pola igrača tima na pogrešne pozicije.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 17:37

Oko 6 igrača se slažu a ostala petorica različiti.Puno.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 20:53

Dosad odigrane prvenstvene utakmice gradskih rivala:

11.08.18. 20:45 FK Tuzla City - FK Sloboda .. 0 : 1
27.10.18. 16:30 FK Sloboda - FK Tuzla City... 1 : 1
30.03.19. 16:00 FK Tuzla City - FK Sloboda... 1 : 1
31.08.19. 20:30 FK Tuzla City - FK Sloboda... 2 : 1
30.11.19. 13:00 FK Sloboda - FK Tuzla City... 1 : 1
27.09.20. 18:00 FK Tuzla City -FK Sloboda.... 2 : 1
28.02.21. 13:30 FK Sloboda - FK Tuzla City... 0 : 2
11.04.21. 15:00 FK Tuzla City -FK Sloboda.... 1 : 0
18.09.21. 19:00 FK Tuzla City -FK Sloboda.......1 : 0
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 sep 2021, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 13 sep 2021, 21:07

Utakmice 9. kola PL BIH 18.09.21

15.09 21-srijeda-(Zrijnjski -Velež)- 2:1 (1:1)zaostala utakmica 3. kola.

FK Tuzla City - FK Sloboda
HŠK Zrinjski - FK Rudar
HŠK Posušje - FK Radnik
FK Željezničar - FK Velež
FK Borac - NK Široki
FK Sarajevo - FK Leotar
-------------------------------------------------------------
1. FK Tuzla City... 7.. 6.. 1.. 0.. 19 ....(90%)
2. HŠK Zrinjski.... 8.. 5.. 3.. 0.. 18
3. FK Sloboda...... 8.. 4.. 3.. 1.. 15
4. FK Sarajevo.....8.. 4.. 2.. 2.. 14
5. FK Velež......... 8.. 3.. 2.. 3.. 11
6. FK Željezničar.. 8.. 2.. 4.. 2.. 10
7. NK Široki........ 8.. 1.. 6.. 1.. 9
8. FK Rudar.........8.. 2.. 2.. 4.. 8
9. FK Borac......... 7.. 1.. 4.. 2.. 7
10. FK Leotar...... 8.. 1.. 2.. 5.. 5
11. HŠK Posušje... 8.. 1.. 2.. 5.. 5
12. FK Radnik.......8.. 0.. 3.. 5.. 3

-----------------------------------------------------------------
Utakmice 10. kola PL BIH ,22.09.2021.(srijeda)

FK LEOTAR -FK RUDAR
FK RADNIK - HŠK ZRINJSKI
FK SLOBODA - HŠK POSUŠJE
NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY
FK VELEŽ -FK BORAC
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR

------------------------------------------------------------------
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 sep 2021, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 13 sep 2021, 21:29

U subotu utakmica u kojoj sve osim pobjede je kiks.
Neupitna razlika u kvalitetu kao i u mnogim drugim segmentima.
No neće biti lagano naravno. Igramo protiv jedne bunkeraške ekipe koja će se braniti ako treba i svih 90 minuta. Gledajući poneku njihovu utakmicu nemaju dvije smislene akcije u sezoni, par grešaka i kontri i došli su do bodova. Defanzivno su puno bolji nego naprijed i teško će biti probiti bunker.
Također nije čudo ako se kojim slučajem i izgubi jer to su takve utakmice gdje moras napadati 90 minuta i tražiti rupu u odbrani a jedna greska ili kontra mogu rezultat odvesti u drugom pravcu. Kažem minimalne su šanse za to, ali nije nemoguće.
Valja biti strpljiv, graditi igru i pametni i stalno napati sto će njihovu slabašnu odbranu dovesti do kapitulacije.
Bilo bi lijepo da nam se vrati ko od ovih sto su izostali protiv Radnika, ali i ako ne ovaj mješoviti skoro drugi sastav moze rijesiti Klub X.

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 14 sep 2021, 09:38

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
13 sep 2021, 21:29
U subotu utakmica u kojoj sve osim pobjede je kiks.
Neupitna razlika u kvalitetu kao i u mnogim drugim segmentima.
No neće biti lagano naravno. Igramo protiv jedne bunkeraške ekipe koja će se braniti ako treba i svih 90 minuta. Gledajući poneku njihovu utakmicu nemaju dvije smislene akcije u sezoni, par grešaka i kontri i došli su do bodova. Defanzivno su puno bolji nego naprijed i teško će biti probiti bunker.
Također nije čudo ako se kojim slučajem i izgubi jer to su takve utakmice gdje moras napadati 90 minuta i tražiti rupu u odbrani a jedna greska ili kontra mogu rezultat odvesti u drugom pravcu. Kažem minimalne su šanse za to, ali nije nemoguće.
Valja biti strpljiv, graditi igru i pametni i stalno napati sto će njihovu slabašnu odbranu dovesti do kapitulacije.
Bilo bi lijepo da nam se vrati ko od ovih sto su izostali protiv Radnika, ali i ako ne ovaj mješoviti skoro drugi sastav moze rijesiti Klub X.
Koliko smijesan i pomalo kontradiktoran komentar hahaha. Ti si osoba za ispitivanje psihičkog stanja, ali za bas ozbiljno ispitivanje. Na temi kod vas su manje-vise svi ok, ali ti si poseban slucaj. Tebi samo neka je Bog na pomoci. Napisi jos koju pjesmicu, da se malo smiris, ubi te kompleks zvani Sloboda

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 14 sep 2021, 10:50

Osjeti se neki strah u gradu.
Ko ima kakve komplekse vidi se po tome ko visi na čijoj temi i ko se ubacuje po tuđim temama.
Naravno sve se svede na uvrede jer to samo i znaju.
Moj komentar je moje viđenje utakmice i imam pravo na to, također nikog ne vrijeđam ako misli da će biti drugačije.

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 14 sep 2021, 11:03

14 sep 2021, 10:50
Ko ima kakve komplekse vidi se po tome ko visi na čijoj temi i ko se ubacuje po tuđim temama.
Moj komentar je moje viđenje utakmice i imam pravo na to, također nikog ne vrijeđam ako misli da će biti drugačije.
Od koga strah? Vas mozda? :urnebes: :urnebes: Mene u mom gradu nikad nece bit strah, pogotovo ne vas, ni sa sportskog nit bilo kojeg drugog aspekta. Ipak sam ja na svom, a ne ti.
Ma ja svratim da vidim sta ti pises, jer ti se svaki komentar bazira na Slobodi, a vjeruj kako klub me ne doticete puno. Vjeruj da nikakva uvreda nije, to je samo tvoje cinjenicno stanje. Poceo jucer pratit ligu i svoj klub i sad sebi daje za pravo da komentarise sta hoce i kako hoce. Nisi ti za civilizacije

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 14 sep 2021, 11:43

runjerahmanove je napisao/la:
14 sep 2021, 11:03
Od koga strah? Vas mozda? :urnebes: :urnebes: Mene u mom gradu nikad nece bit strah, pogotovo ne vas, ni sa sportskog nit bilo kojeg drugog aspekta. Ipak sam ja na svom, a ne ti.
Ma ja svratim da vidim sta ti pises, jer ti se svaki komentar bazira na Slobodi, a vjeruj kako klub me ne doticete puno. Vjeruj da nikakva uvreda nije, to je samo tvoje cinjenicno stanje. Poceo jucer pratit ligu i svoj klub i sad sebi daje za pravo da komentarise sta hoce i kako hoce. Nisi ti za civilizacije
Care, ja samo dajem svoje viđenje. Malo jeste navijačko ali je prilično objektivno.
Mora se priznati da je razlika u kvaliteti zaista vidljiva. Ko bi to od vaših igrača imao mjesto u našoj ekipi? Said, Dzenis, Ramić, Feder? O cemu onda pričamo.
I naravno sve ovo sa sportskog aspekta. Boze sačuvaj da bih prijetio ikome jer ipak je ovo fudbal.
I naravno da sam i ja svoj na svom, zaradio, kupio i valjda je moje ili mi treba još nečija saglqsnost?
Pozz i ne namjeravam vise odgovarati na vase komentare na ovoj temi. Sportski pozdrav.

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 14 sep 2021, 11:52

14 sep 2021, 11:43
Care, ja samo dajem svoje viđenje. Malo jeste navijačko ali je prilično objektivno.
Mora se priznati da je razlika u kvaliteti zaista vidljiva. Ko bi to od vaših igrača imao mjesto u našoj ekipi? Said, Dzenis, Ramić, Feder? O cemu onda pričamo.
I naravno sve ovo sa sportskog aspekta. Boze sačuvaj da bih prijetio ikome jer ipak je ovo fudbal.
I naravno da sam i ja svoj na svom, zaradio, kupio i valjda je moje ili mi treba još nečija saglqsnost?
Pozz i ne namjeravam vise odgovarati na vase komentare na ovoj temi. Sportski pozdrav.
Sportski je reci da imate kvalitetniji igracki kadar, to svako zna. Ali opet danas svako igra fudbal i na kraju voljni momenat često prelomi. Problem je što se ti opasno igras sa imenom Slobode i ne biras nacin kako d vrijedjas Slobodu kao klub. Ako mislis da nije tako, ppgledaj historiju svojih komentara. A samo cu ti reci da ti to ne treba, a ti to shvati kako hoces

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 sep 2021, 11:52

NAVALI NARODE U SUBOTU JE GRADSKI DERBI.
slika

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 14 sep 2021, 11:57

14 sep 2021, 11:52
14 sep 2021, 11:43

Sportski je reci da imate kvalitetniji igracki kadar, to svako zna. Ali opet danas svako igra fudbal i na kraju voljni momenat često prelomi. Problem je što se ti opasno igras sa imenom Slobode i ne biras nacin kako d vrijedjas Slobodu kao klub. Ako mislis da nije tako, ppgledaj historiju svojih komentara. A samo cu ti reci da ti to ne treba, a ti to shvati kako hoces
I to sam napisao, neće biti čudo i ako se izgubi. U fudbalu je sve moguće. Jedna lopta, jedan potez zna da odvede utakmicu u sasvim drugom pravcu i to je to.
Ali da je sve na našoj strani jasni su pokazatelji.
A vrijeđaju i TC, pokusavaju omalovažavati nazivajući starim imenom, nas seljacima i sta sve ne pa kada uzvratimo onda je problem, ne treba to nama i sl.
Sretno u subotu nek pobjedi ko u tom trenutku više zasluži.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 sep 2021, 12:25

UZ BOŽIJU POMOĆ DO POBJEDE I RADOSTI !

slika.

.....................................................................slika

......

slika......slika.......... slika............slika

.

................................slika.............slika

......slika....................slika...................slika

..............................................................slika

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------slika

....slika.............slika..............slika...........slika

............................slika............................slika

..........slika....................slika......................slika

..........................................................slika

.....................................................................slika

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 žuta (CRVENI KARTON)
slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 sep 2021, 12:33, ukupno mijenjano 23 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 sep 2021, 12:35

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 14 sep 2021, 12:55

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.