U klubu je totalno rasulo.
Glave moraju letjeti, da se umiri javnost.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hvala, moguće je i to jbg. Ostaje nam da se nadamo da će Tuchel riješiti probleme s ovom igrom naredne sezone. Baš me zanima šta planira da uradi i je li on vidi dobro šta se dešava na terenu. Sa dodavanjem lopte protivnicima nećemo daleko ni sa Tuchelom, ni sa Nagelsmannom, pa makar uložio 300 miliona na pojačanja. Čak mislim da nema potrebe za napadača izdvajati 100 miliona, može se Hojlund dovesti za dosta manje pare, a mislim da bi sa njim imali jako dobrog centarfora. Ne sviđa mi se nova transfer politika, ali vidjet ćemo hoće li se to isplatiti. Mislim da nam treba i jedan zadnji vezni koji zna presjeći napade, nije nam City prvi onako slobodno prolazio kroz naš dio terena.
Netačno.DRHAUSE je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:42Za jučer je kriv isključivo tabletaš sa svojim insistiranjem na igri bez napadača i lošom fizičkom pripremom. Tabletaš je otjerao Levandovskog i nije htio klasičnu 9 tku uprkos upravi kluba. Bajern nije bio lošije fizički spreman zadnjih 15 godina. Zadnjih 20 minuta nisu mogli da dišu.
Haso i Neppe su gotovi, samo se ceka kraj sezone
ma sve jasno kao dan, bas je pao, a na pocetku sezone sam stvarno mislio da ce se ekstra snaci. Ne uklapa se izgleda kod nas i to je to. Ruka ruci, pozdravimo se s njim i kraj price. Samo je pitanje kome ga uvalit ovakvog konfliktnog i van forme a plata 22 mil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.