FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Lenaa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Lenaa » 12 apr 2023, 21:29

Da li ce neko postaviti pitanje odgovornosti sportskog direktora :hmmmmm:
U klubu je totalno rasulo.
Glave moraju letjeti, da se umiri javnost.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 12 apr 2023, 21:34

Sramota je ovo sa Maneom, razumijem da je frustriran ali moze biti ljut samo na sebe. Nadam se da ga vise necemo gledati blizu Allianz arene pa makar sve izgubili, kakav god da je razlog ne mozes saigraca udarat, bruka.

Sti se tice uzvrata, naravno da se igra dok sudac ne odsvira kraj, i dotad se treba nadati. Ja cu prvi u srijedu vecer sjest uz tv i vjerovati, ali realno s ovim igracima koje trenutno imamo i njihovom formom trebat ce nam jedno 30ak zicera da zabijemo 3 gola. Ono sto razdvaja dvije ekipe trenutno je zrelost koju su oni imali a nama fali ne samo jucer nego veci dio sezone, tako da bi eventualni prolaz bio ravan cudu.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 12 apr 2023, 21:39

Pips je napisao/la:
12 apr 2023, 20:58
Nakon što su se riješili Lewata (baš čitam kako je i on u problemima i ne zabija više,) jednostavno su prihvatili da neće nabavljati nikoga jer je tablet zamislio da će rotirati i da će brzom kombinatorikom naprijed rješavati protivnike.
Hvala, moguće je i to jbg. Ostaje nam da se nadamo da će Tuchel riješiti probleme s ovom igrom naredne sezone. Baš me zanima šta planira da uradi i je li on vidi dobro šta se dešava na terenu. Sa dodavanjem lopte protivnicima nećemo daleko ni sa Tuchelom, ni sa Nagelsmannom, pa makar uložio 300 miliona na pojačanja. Čak mislim da nema potrebe za napadača izdvajati 100 miliona, može se Hojlund dovesti za dosta manje pare, a mislim da bi sa njim imali jako dobrog centarfora. Ne sviđa mi se nova transfer politika, ali vidjet ćemo hoće li se to isplatiti. Mislim da nam treba i jedan zadnji vezni koji zna presjeći napade, nije nam City prvi onako slobodno prolazio kroz naš dio terena.

Pips
Kontakt:

Post Postao/la Pips » 12 apr 2023, 21:46

Prvo se treba vidjeti tko je najogovorniji za rasulo u klubu, trener(i,) SD, igrači ili svi zajedno?

Ako je samo bivši trener, ok dobio je zamjenu.
Ako je samo SD, nabijte ga nogom u dupe (a još nedavno ga svi slavili kako je jak i širok roster sastavio...)
Ako su igrači, koji su to da dobiju nogu u dupe?

Ako su svi zajedno u ovome, dovedite deratizacijsku službu.

Eno kako je onaj krilni Villareala napunio Reala, tako se igra a ne kao Sane protiv Freiburga u kupu kad je igrao prvo poluvrijeme na lijevom krilu pa je dok nije imao loptu mahao rukama čitavo vrijeme kao Lewat, a onda u drugom poluvremenu izvodio svoj ubojiti potez na desnom krilu, uzme loptu i onda krene prema natrag i onda je doda prvom do sebe :tokralju:

I onda ga netko opali u nosinu, kakvo čudo.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 apr 2023, 22:00

Da smo izgubili 2-0 dao bih nam 5-10% šanse za prolaz, ovako 1%. Eto statistički podatak.
Naterali su nas da igramo našu staru igru za koju nemamo igrače. Juče recimo Musiala i Goretzka se nisu videli. Jedini Kimmich u veznom redu pokušavao. Musiala pogotovo loš u duelima (ok onaj šut). Izmene su bile kasne. Trebalo je rezati ranije. Bilo je na 1-0 par šansica za poravnanje, posle toga kolaps.

U uzvratu ubaciti Mazraouia, Joe Stanišića, Gravenbercha i Cancela. Probati na neku brzinu, kombinatoriku i mladost dati 2-3 gola i primiti 2-3 i malo časnije ispasti. Može i Pirova pobeda. Mada su jaki kao zemlja.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 12 apr 2023, 22:20

Evo gledam ovaj Real,nisu nesto posebno,ali kod njih se vidi da zele,da ne igraju preko neke stvari,vidi se da vole klub za koji igraju,a to je sve sto fali igracima Bayerna.Nekako su otudjeni,nema ni volje ni zelje.Doslovno su kao na radnom mjestu,samo da se odradi pa sta bude.Fizicki nespremni,psihicki rasulo,,
Mora ovdje biti rezova,prodaje I kupovine.
Na kraju ispada da Pavard igra bolje I srcanije nego svi ostali,pohvale za De Ligta on kao da je tu vec godinama,Kimich odradio dobro,dok je Leon bio neprimjetan.
Odavno nije bilo ovako interesantno u Bayernu,bit ce ovdje jos vatre.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2023, 22:21

DRHAUSE je napisao/la:
12 apr 2023, 17:42
Za jučer je kriv isključivo tabletaš sa svojim insistiranjem na igri bez napadača i lošom fizičkom pripremom. Tabletaš je otjerao Levandovskog i nije htio klasičnu 9 tku uprkos upravi kluba. Bajern nije bio lošije fizički spreman zadnjih 15 godina. Zadnjih 20 minuta nisu mogli da dišu.
Netačno.

Lewadowski je otišao isključivo što su mu pregovarali iza leđa sa Haalandom nakon ovog je odmah zatražio transfer.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pips
Kontakt:

Post Postao/la Pips » 12 apr 2023, 22:29

Otišao je jer je Barca htjela ispuniti njegove megalomanske zahtjeve.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 12 apr 2023, 22:34

Najlosija skrivana tajna, jest posjeta brazze u haalandu kuci.
Kad je to cuo poljak, odmah je dignuo sidro.
Ostace misterija zasto se krenulo u sezonu sa moutingom.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2023, 22:43

Lenaa je napisao/la:
12 apr 2023, 21:29
Da li ce neko postaviti pitanje odgovornosti sportskog direktora :hmmmmm:
U klubu je totalno rasulo.
Glave moraju letjeti, da se umiri javnost.
Haso i Neppe su gotovi, samo se ceka kraj sezone :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2023, 22:51

Vrijeme je za promjene.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2023, 23:13

Vrijeme je da se otjeraju neki igraci i da se, al sad ozbiljno ide u planiranje i formiranje sastava, od golmana pa na dalje. Jedini dio terena koji je meni ok je odbrana, ostalo se ne zna sta je gore, golman sa stakama koji je zaratio sa svima sa polovnim zamjenama, sredina sa jednim veznim ili napad sa 8 krila bez napadaca. Tim totalno van balansa. Al najporaznije je kako su se djelili ugovori, i to nakon jednu ili dvije dobre partije pa sad ne mozes nista sa takvim igracem. Jedini koji mi djeluju sigurni za poziciju su ovi iz odbrane, Kimmich, Musiala i Cupo kao bekap i ovih par bekapa koji svakako ne igraju, a ovo ostalo sve je zamjenjivo i trebalo bi se ozbiljno razmisliti o njima. Dva krila i Muller su visak, umjesto njih dovest sredinu i napadaca.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 apr 2023, 23:39

Glupost je sada tjerati pola sastava jer ces onda imati totalno neuigran tim. Ima par igraca koje treba nabit s noge na nogu. Mane i Gnabry definitivno, Sarr jer od njega nemas bas nista. Ne treba dovoditi napadaca cisto pod pritiskom javnosti, vec planski u konsultaciji sa trenerom, sta njemu odgovara. Najbitnije je vratiti disciplinu i zajednistvo, te ne hraniti zohare iz BILD-a. Muller ima jos godinu ugovora i nema ga smisla tjerati, puno se lazi pisalo o tome covjeku. A ja nigdje nisam vidio da se on bunio sto je na klupi te da je nekakve pobune dizao protiv Nagelsmanna. Ciste insinuacije i dezinformacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 13 apr 2023, 01:32

harden je napisao/la:
12 apr 2023, 20:49
FranckRibery je napisao/la:
12 apr 2023, 20:43
nisu se ni oni sa Thiagom usrecili bog zna sta :urnebes: :urnebes:
Kod njega znas da ovisi od povreda, a Mane je izgleda slagao za godine. Ja nemam drugo razumno objasnjenje za ovakav pad, covjek ne lici na igraca, ne moze duel osvojiti... Nije predriblao nikog 5 mjeseci, ma ni pokusao dribling nije.
ma sve jasno kao dan, bas je pao, a na pocetku sezone sam stvarno mislio da ce se ekstra snaci. Ne uklapa se izgleda kod nas i to je to. Ruka ruci, pozdravimo se s njim i kraj price. Samo je pitanje kome ga uvalit ovakvog konfliktnog i van forme a plata 22 mil :kafa:
Samo da se ne zavrsi kao kad je Ribac opalio Robbena :wtf: ali ipak je tada drugacija situacija bila

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2023, 09:08

Igrači koji trebaju napustiti klub na ljeto : Mane,Upamecano,Gnarby,Sarr.Za njih se može uzeti fina cifra.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 apr 2023, 09:14

Manea ko tusne arapima treba mu spomenik dici. Gnabrija u Milan ili Paris, da moze na fashion weekove ici.
Ostavit Sanea comana i chupu, dovest provjerenu devetku i vratit sabitzera

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 13 apr 2023, 10:33

Mane bi lako mogao i otakz dobiti,a s obzirom na incident uprava ima svaki osnov da to i uradi.
Sad neznam da li bi mu morali ispaltiti sve do kraja ugovora ili bi to bilo na njegovu stetu.
Sto se tice odlazaka po meni pored Manea,Fanabry ako se moze prodati bilo bi super,Sar definitivno.
Gravenbach iako mislim da ima budicnost u klubu ako izrazi zelju za odlaskom lako bi i to moglo da se desi
Sabitzer isto aigurno ide.
A moglo bi biti i neko iznenadjenje oko odlazaka dosta igraca je ove sezone razocaralo.
Mislim da ce sve diktirati eventualni dolasci.
Ako se napadac plati 100 mil tesko da ce se jos mnogo ulagati u ekipu samim tim i odlasci ce biti upitni.
Mada evo jutros citam da smo zainteresovani za Zahu,napadac krilo stabli je vec,po meni najgora opcija moguca.
Ali ostaje nam da se sezona privede kraju a onda ce i vjerovatno pasti odluka o napadacu i ostatku tima

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 apr 2023, 12:03

Kako mrzim ovaj osjećaj kad ti čitava sezona propadne u 2 dana Lige Prvaka, 2 dana koje čekaš 365 dana. I umjesto da se između ta 2 dana okrenu svi kapaciteti pravljenju nekog plana u kojem ćeš napraviti historijski preokret, energija se troši za organizovanje nekih sastanaka i mirovnog procesa jer su se igrači potukli, a kad prođe taj drugi meč onda sve postaje nebitno, kao i inače, titula Bundeslige ima gorak ukus u ustima.

Nažalost, otkaz Maneu je bukvalno nemoguć. Igrači su danas toliko zaštićeni i kao po običaju krivica se svaljuje na trenera, što nas je koštalo još jedne propale sezone.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2023, 12:53

To sto je udario Sanea treba mu dati povisicu, a ne otkaz.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 apr 2023, 13:08

Prodat Manea i Gnabrya za siću i oslobađaš odma 50miliona zaduženih plata na godišnjem nivou

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.