Jel bolan,dali je onaj mali narcis koji umislja da je MURINJO jos uvijek trener Borca--valjda jagodicjovanbl je napisao/la:ma znas kako to ide, Borac je trenutno Barselona premier lige a ljudi vole da navijaju za pobjedniketanzla je napisao/la:"Gradite mostove" ko federalna televizija.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
borac_sampion
- Kontakt:
haha dugo te nije bilo.. Kako Curguz igra sa zvijezdom??pabizo je napisao/la:Jel bolan,dali je onaj mali narcis koji umislja da je MURINJO jos uvijek trener Borca--valjda jagodicjovanbl je napisao/la:ma znas kako to ide, Borac je trenutno Barselona premier lige a ljudi vole da navijaju za pobjedniketanzla je napisao/la:"Gradite mostove" ko federalna televizija.
TREĆI PUT ČASTIMO
? у срцу, & у '!!!
lesinari u zagrebu ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nisu to nikakvi purgeri, nego obični dripci, divljaci koji nemaju života, ništa drugo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tako je dubrava vi (BBB valjda si navijac dinama) ste inace jako mirni
PS Dobar vam ovaj GRAS-ov bus
BAN!!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Tako je dubrava vi (BBB valjda si navijac dinama) ste inace jako mirni![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisam BBB-ovacSamo F.K.S !! je napisao/la:Tako je dubrava vi (BBB valjda si navijac dinama) ste inace jako mirni![]()
Incident je bio na izlazu grada, znači sigurno negdje pred autocestom, blizu naplatnih kucica ili tu negdje u blizini. Šta ti misliš da obični građani Zagreba (a i bilo kojeg drugog mjesta, nebitno) sa kamenjima na kraju grada dočekuju igrače drugog kluba?! Riječ je o običnoj bagri, ništa drugo. Par divljaka, sigurno ima tu i maloljetnika koji nemaju veze sa životom..
A današnji BBB-ovci skoro pa da i nisu više purgeri. Sve sama obična stoka. Obično je riječ o bh hrvatima koji se žele dokazati i glumiti veće hrvate od domaćih...ili su to pak seljaci iz okolnih mjesta koji su se slili u grad i ne mogu se naviknuti na gradski način života..
Ako se sjećate tko su bili uhićeni prije par mjeseci, kad su raketom pogodili onog policajca. Crnogorac i još neki iz Bh..
al, nebitno tko je šta, bagra je to sve..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
borac_sampion
- Kontakt:
Incident se desio za vrijeme utakmice 5 min prije kraja ispred stadiona 
TREĆI PUT ČASTIMO
ja sam pročitao drukčije, da su bili na izlazu iz grada, ali oke, vjerujem ti, valjda bolje znaš. na kraju krajeva, nije ni bitno gdje su bili, doživjeli su neugodnost i provokacije.borac_sampion je napisao/la:Incident se desio za vrijeme utakmice 5 min prije kraja ispred stadiona
Isprika zbog nekulturnog i divljačkog ponašanja prema vašim nogometašima.
Pozdrav.
Pa kako ste igrali ,ima li ko rezultat.
Izgubili 1:0, onaj Krstanović što je prije u Posušja igro, ako se ne varam, im je zabio gol.oldman je napisao/la:Pa kako ste igrali ,ima li ko rezultat.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Počeo je raspad sistema lagano! Malo mi vas je i žao...Ganjate titulu koja vam ne treba ali nikako da je "uganjate".Bosco je napisao/la:Izgubili 1:0, onaj Krstanović što je prije u Posušja igro, ako se ne varam, im je zabio gol.oldman je napisao/la:Pa kako ste igrali ,ima li ko rezultat.
Polako, dok mi osvojimo još jedno 5 komada pa ćemo vam dati jednu da je nabijete nogom u hladan Vrbas
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
veteran 1987
- Kontakt:
nista nebrini igrali smo sa drugim timom sa zagrebom koji odlicno stoji u hnl a i titula ide u crkvenu a ne u vrbas takav je dogovor to zbog ekologijeotpravnik_vozova je napisao/la:Počeo je raspad sistema lagano! Malo mi vas je i žao...Ganjate titulu koja vam ne treba ali nikako da je "uganjate".Bosco je napisao/la:Izgubili 1:0, onaj Krstanović što je prije u Posušja igro, ako se ne varam, im je zabio gol.oldman je napisao/la:Pa kako ste igrali ,ima li ko rezultat.![]()
Polako, dok mi osvojimo još jedno 5 komada pa ćemo vam dati jednu da je nabijete nogom u hladan Vrbas
"JOŠ OD 1926"
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Mi Titule pišemo velikim slovima i naravno najviše ih volimo i imamo...A i one vole nas.veteran 1987 je napisao/la:nista nebrini igrali smo sa drugim timom sa zagrebom koji odlicno stoji u hnl a i titula ide u crkvenu a ne u vrbas takav je dogovor to zbog ekologijeotpravnik_vozova je napisao/la:
Počeo je raspad sistema lagano! Malo mi vas je i žao...Ganjate titulu koja vam ne treba ali nikako da je "uganjate".![]()
Morate se dobro potruditi da je uzmete, trenutno je pod katancem, a namjeravamo da tu i ostane!
Sad će vama početi malo teža gostovanja, pa da vidimo onda kako ih Avduka vadi iz mreže, reprizno...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Podrinje:RacBo- 0:2 rutinski
Zasto ovde niko nista ne pise... lol Krajinski derbi, a zadnja dva dana jedino manijak pisao nesto 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
njonjo3717
- Kontakt:
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Samo da podvučem da vam je igra pročitanaotpravnik_vozova je napisao/la:Počeo je raspad sistema lagano! Malo mi vas je i žao...Ganjate titulu koja vam ne treba ali nikako da je "uganjate".Bosco je napisao/la:Izgubili 1:0, onaj Krstanović što je prije u Posušja igro, ako se ne varam, im je zabio gol.oldman je napisao/la:Pa kako ste igrali ,ima li ko rezultat.![]()
P.S. Plakaćete vi za Marićem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.