Ja cu dodat jos par imena koji su igrali prije nabrojani a ostavili traga u Zvijezdi Avdagic,Matanovic,Alimanovic Cibre,Alimanovic Sakib,Stila golman,Stila zvani Orac,golman Uros itd.Cinjenica da je posljednji igrac u Zvijezdi koji je vrijedio Mulabdic,a sto ih poslije nije bilo razlog je poznat nestrucan rad sa mladjim kategorijama.Zmajjj je napisao/la:Zvijezda je uvijek davala dobrih igrača Jašarević, Kikić, Nikić, Stevanović, Cvitkušić, Mulavdić, Smajić, Durgutović a poslije Mulabdića ni jedan se nije pojavio da bi mogo napravit karijeru.Tkanton je napisao/la:Trebali ste sami zakljucit kakva ce to bit utakmica,svake godine isto sa kupo i vi opet p.izdite, uostalom htjeli ste da igraju nasa djeca eto vam ih sto ne komentarisete njihovu igru, gdje je sad onaj sto je trazio da Kurbasic brani,zasto ne napise kakav je bio juce
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zmajevac je napisao/la:Ja cu dodat jos par imena koji su igrali prije nabrojani a ostavili traga u Zvijezdi Avdagic,Matanovic,Alimanovic Cibre,Alimanovic Sakib,Stila golman,Stila zvani Orac,golman Uros itd.Cinjenica da je posljednji igrac u Zvijezdi koji je vrijedio Mulabdic,a sto ih poslije nije bilo razlog je poznat nestrucan rad sa mladjim kategorijama.Zmajjj je napisao/la:Zvijezda je uvijek davala dobrih igrača Jašarević, Kikić, Nikić, Stevanović, Cvitkušić, Mulavdić, Smajić, Durgutović a poslije Mulabdića ni jedan se nije pojavio da bi mogo napravit karijeru.Tkanton je napisao/la:Trebali ste sami zakljucit kakva ce to bit utakmica,svake godine isto sa kupo i vi opet p.izdite, uostalom htjeli ste da igraju nasa djeca eto vam ih sto ne komentarisete njihovu igru, gdje je sad onaj sto je trazio da Kurbasic brani,zasto ne napise kakav je bio juce
bilo je i poslije igrača u Zvijezdi (Jole, Fikro ....) ali su bili igrači za takmičenje u nižim rangovima kao i ovi gore nabrojani prijeratni
Stvarno izbjegavam da komentarisem ovdje jer dolazim sa ljudima u sukob, al ono jucer nije normalno Velez mrtva ekipa bez dinamike nikakva bez kretanja itd... a mi da ne pricamo pa mi s onom igrom nemozemo dobiti Vidu. A trener i dalje glumi Murinja, ja bih mu preporucio nek ide čuvati ovce jer on odavno nikog nemoze dobiti. A igrači pojedini da ne komentarišem valjda krenu zabijati golove do ljeta sljedeceg. Ovo je sramota mi idemo sa njima i po 400km i oni nas onako prave budalom.. svaka im čast... Nurdo bolje da uzmes svoje pare pa napravis u Mionici Nou Kamp nego u Gradačcu, jer vam i ovako nije stalo do Zvijezde nego do ličnih interesa.
samo jedno shvatite da ovaj stadion ostaje u gradaccu i tu ce uijek bit...zvijezda nece ispast iz ove sugave lige,pustite bolan da ljudi rade svoj posao hebes i publiku koja nece doc na utakmicu ako zvijezda igra lose ali s vremenom svi ce se oni vratit
NEMOZES PRAVIT STADION I SVE OKO NJEGA I DA IMAS DOBRE IGRACE...QURAC TO TAKO NEIDE
EVO PRVI JA OD SEBE POCINJEM KO MOZE OD NAS SVE NA JEDNOM IMAT DOBRO AUTO,KUCU STAN U TUZLI...neide to tako zato po ko zna koji put kazem sabur ljudi
NEMOZES PRAVIT STADION I SVE OKO NJEGA I DA IMAS DOBRE IGRACE...QURAC TO TAKO NEIDE
EVO PRVI JA OD SEBE POCINJEM KO MOZE OD NAS SVE NA JEDNOM IMAT DOBRO AUTO,KUCU STAN U TUZLI...neide to tako zato po ko zna koji put kazem sabur ljudi

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Bilo je svega u zvijezdi i sta je zvijezda postigla sa tim igracima??? u to vrijeme su igraci uz aktivno igranje fudbala mogli i radit jos i neki posao dok danas to zbog vecih fizicki napora nije izvodjlivo. A u ovo vrijeme u gradacu nece bit nikakvih domacih igraca iako bude otic mlad vani negdje i to nije problem struke vec pitanje zivota,dijete kad zavrsi srednju skolu ode u tuzlu ili sarajevo na fax i vise to nije to, jednostavno gradacac trenutno nije pogodan za razvoj igraca od 18g pa dalje,svako ce izabrat skolu umjesto lopte
Da ti malo pojasnim bez ljutnje ti gore igraci su nabrojani iz vise razloga,kao prvo poticali su svi sa nase opstine,igrali su od republicke lige koja je bila jaca od sadasnje PL,neki su igrali u drugoj ligi,a neki u prvoj ligi bivse drzave koja je imala 23 miliona stanovnika,neki su napravili i internacionalne karijere,a Jasarevic je recimo igrao i u reprezentaciji Jugoslavije.Svakako da je Zvijezda imala talenata cije je karijere sprijecio rat.Slazem se stobom da Zvijezda mozda sad nije pogodna sredina za razvoj fudbalera,a o razlozima se moze raspravljat i nagadjat.Mozda sadasnjoj upravi nije to u interesu,cim se se sve svelo na novac pa treneri umjesto o fudbalu pricaju vise o clanarini kao obavezi broj 1.Tkanton je napisao/la:Bilo je svega u zvijezdi i sta je zvijezda postigla sa tim igracima??? u to vrijeme su igraci uz aktivno igranje fudbala mogli i radit jos i neki posao dok danas to zbog vecih fizicki napora nije izvodjlivo. A u ovo vrijeme u gradacu nece bit nikakvih domacih igraca iako bude otic mlad vani negdje i to nije problem struke vec pitanje zivota,dijete kad zavrsi srednju skolu ode u tuzlu ili sarajevo na fax i vise to nije to, jednostavno gradacac trenutno nije pogodan za razvoj igraca od 18g pa dalje,svako ce izabrat skolu umjesto lopte
Da ti malo pojasnim bez ljutnje ti gore igraci su nabrojani iz vise razloga,kao prvo poticali su svi sa nase opstine,igrali su od republicke lige koja je bila jaca od sadasnje PL,neki su igrali u drugoj ligi,a neki u prvoj ligi bivse drzave koja je imala 23 miliona stanovnika,neki su napravili i internacionalne karijere,a Jasarevic je recimo igrao i u reprezentaciji Jugoslavije.Svakako da je Zvijezda imala talenata cije je karijere sprijecio rat.Slazem se stobom da Zvijezda mozda sad nije pogodna sredina za razvoj fudbalera,a o razlozima se moze raspravljat i nagadjat.Mozda sadasnjoj upravi nije to u interesu,cim se se sve svelo na novac pa treneri umjesto o fudbalu pricaju vise o clanarini kao obavezi broj 1.[/quozmajevac je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Bilo je svega u zvijezdi i sta je zvijezda postigla sa tim igracima??? u to vrijeme su igraci uz aktivno igranje fudbala mogli i radit jos i neki posao dok danas to zbog vecih fizicki napora nije izvodjlivo. A u ovo vrijeme u gradacu nece bit nikakvih domacih igraca iako bude otic mlad vani negdje i to nije problem struke vec pitanje zivota,dijete kad zavrsi srednju skolu ode u tuzlu ili sarajevo na fax i vise to nije to, jednostavno gradacac trenutno nije pogodan za razvoj igraca od 18g pa dalje,svako ce izabrat skolu umjesto lopte
Mladi igrači moraju sami sebe isforsirat da bi uspjeli, nije Nurdo ili Fadil kriv što je zadnji veliki igrač u Gradačcu bio Mulavdić a poslije njega niko nije zaigro u juačoj ligi.
E to sto pises za igrace jest, al jebg tad su bila druga vremena, sta je yuga u to vrijeme znacila i opet ponavljam tad je fudbal bio na drugom mjestu, znaci igrac je imao neki posao i sigurnu egzistenciju a fudbal mu dodje kao hobi pa je se svako mogo okusat.... evo ti primjer Smajlovica dok je igro za nas a nije radio i bilo je nesto od njega a otkako je poceo radit za TMD tad mu je karijera i pocela opadat, jednostavano djeca vec sa 17-18 godina pocinju razmisaljet o zivotu, ako ne razmisljaju roditelji ih tjeraju na to i fudbal zapustaj odose za skolom jer nema ovdje hljeba ako nisi bas bas neki talenat a ako jesi opet ode iz bosne.... i po ovom ispade da danas u bosni fodbal igraju samo sminkeri i klosari po gradu... eto iz naseeg kluba od igraca ko ima zavrsen fakultet ili eto uzmi ligu.... jednostavno se mora promijenit politika svih kluba, pa lige pa drzave da se tu pocnu osnivat neki kampovi gdje ce mladi igrac u nekom krugu od 20-ak Km imat i skolu i fakultet i bolnicu, gdj ce imat neku alternativu ako ne uspije u fudbalu pa tek onda mozemo pricat o onom sto ti hoces da kazes, ja bi volio da se ispuni sve sto ti govoris al jednostavno jos nema ni temalja za to, a nece ni bit dokle je god na birou 40% nezaposlenih i penzija 300KMzmajevac je napisao/la:Da ti malo pojasnim bez ljutnje ti gore igraci su nabrojani iz vise razloga,kao prvo poticali su svi sa nase opstine,igrali su od republicke lige koja je bila jaca od sadasnje PL,neki su igrali u drugoj ligi,a neki u prvoj ligi bivse drzave koja je imala 23 miliona stanovnika,neki su napravili i internacionalne karijere,a Jasarevic je recimo igrao i u reprezentaciji Jugoslavije.Svakako da je Zvijezda imala talenata cije je karijere sprijecio rat.Slazem se stobom da Zvijezda mozda sad nije pogodna sredina za razvoj fudbalera,a o razlozima se moze raspravljat i nagadjat.Mozda sadasnjoj upravi nije to u interesu,cim se se sve svelo na novac pa treneri umjesto o fudbalu pricaju vise o clanarini kao obavezi broj 1.Tkanton je napisao/la:Bilo je svega u zvijezdi i sta je zvijezda postigla sa tim igracima??? u to vrijeme su igraci uz aktivno igranje fudbala mogli i radit jos i neki posao dok danas to zbog vecih fizicki napora nije izvodjlivo. A u ovo vrijeme u gradacu nece bit nikakvih domacih igraca iako bude otic mlad vani negdje i to nije problem struke vec pitanje zivota,dijete kad zavrsi srednju skolu ode u tuzlu ili sarajevo na fax i vise to nije to, jednostavno gradacac trenutno nije pogodan za razvoj igraca od 18g pa dalje,svako ce izabrat skolu umjesto lopte
Prijatelju sve sto si napisao si u pravu. Samo si malo pretjerao to oko kampova, skola, fakulteta, bolnica i na kraju o penzijama u BH. Znaci sve si ti u pravu, ali ne pise ovdje o porazu Zvijezde od Partizana, Reala nego od poraza od propalog Veleza. Pobijediti Velez i ne treba tako neka velika spremanja. Da bilo koji igrac nabije kondiciju to nista nije potrebno sto si nabrojao. Samo mu treba volja i uspjet ce.Tkanton je napisao/la:E to sto pises za igrace jest, al jebg tad su bila druga vremena, sta je yuga u to vrijeme znacila i opet ponavljam tad je fudbal bio na drugom mjestu, znaci igrac je imao neki posao i sigurnu egzistenciju a fudbal mu dodje kao hobi pa je se svako mogo okusat.... evo ti primjer Smajlovica dok je igro za nas a nije radio i bilo je nesto od njega a otkako je poceo radit za TMD tad mu je karijera i pocela opadat, jednostavano djeca vec sa 17-18 godina pocinju razmisaljet o zivotu, ako ne razmisljaju roditelji ih tjeraju na to i fudbal zapustaj odose za skolom jer nema ovdje hljeba ako nisi bas bas neki talenat a ako jesi opet ode iz bosne.... i po ovom ispade da danas u bosni fodbal igraju samo sminkeri i klosari po gradu... eto iz naseeg kluba od igraca ko ima zavrsen fakultet ili eto uzmi ligu.... jednostavno se mora promijenit politika svih kluba, pa lige pa drzave da se tu pocnu osnivat neki kampovi gdje ce mladi igrac u nekom krugu od 20-ak Km imat i skolu i fakultet i bolnicu, gdj ce imat neku alternativu ako ne uspije u fudbalu pa tek onda mozemo pricat o onom sto ti hoces da kazes, ja bi volio da se ispuni sve sto ti govoris al jednostavno jos nema ni temalja za to, a nece ni bit dokle je god na birou 40% nezaposlenih i penzija 300KMzmajevac je napisao/la:Da ti malo pojasnim bez ljutnje ti gore igraci su nabrojani iz vise razloga,kao prvo poticali su svi sa nase opstine,igrali su od republicke lige koja je bila jaca od sadasnje PL,neki su igrali u drugoj ligi,a neki u prvoj ligi bivse drzave koja je imala 23 miliona stanovnika,neki su napravili i internacionalne karijere,a Jasarevic je recimo igrao i u reprezentaciji Jugoslavije.Svakako da je Zvijezda imala talenata cije je karijere sprijecio rat.Slazem se stobom da Zvijezda mozda sad nije pogodna sredina za razvoj fudbalera,a o razlozima se moze raspravljat i nagadjat.Mozda sadasnjoj upravi nije to u interesu,cim se se sve svelo na novac pa treneri umjesto o fudbalu pricaju vise o clanarini kao obavezi broj 1.Tkanton je napisao/la:Bilo je svega u zvijezdi i sta je zvijezda postigla sa tim igracima??? u to vrijeme su igraci uz aktivno igranje fudbala mogli i radit jos i neki posao dok danas to zbog vecih fizicki napora nije izvodjlivo. A u ovo vrijeme u gradacu nece bit nikakvih domacih igraca iako bude otic mlad vani negdje i to nije problem struke vec pitanje zivota,dijete kad zavrsi srednju skolu ode u tuzlu ili sarajevo na fax i vise to nije to, jednostavno gradacac trenutno nije pogodan za razvoj igraca od 18g pa dalje,svako ce izabrat skolu umjesto lopte
Za neke vece uspjehe u evropi je potrebno sve sto si naveo, ali za premijer ligu nigdje veze i jos propali Velez.
Pa mislim ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
@Paranoja ovo je bilo upuceno za @zmajevca mislim da on zna sta sam htio rec sa tim ja i on oko toga se volimo raspravljat.... iz toga posta nista nije bilo upuceno za velez, nisam uposte ni gledo utakmicu jer sam pretpostavljo kakva ce situacija bit.... bolje se sad osramotit i izgubit od veleza pred 500 ljudi nego u subotu protiv gradine pred mozda 3-4000 ljudi jer nisu to igraci koji se mogu borit do maximuma 2x put sedmicno u 3 dana
-
- Kontakt:
propali velez vam dade po guzici.....kakvi ste onda tek vi???
Dragi Ciro nije tebe Nurdo natjero da ti ides 400 Km gledat zvijezdu, tako da pusti covjeka na miruciro_ciro je napisao/la:Stvarno izbjegavam da komentarisem ovdje jer dolazim sa ljudima u sukob, al ono jucer nije normalno Velez mrtva ekipa bez dinamike nikakva bez kretanja itd... a mi da ne pricamo pa mi s onom igrom nemozemo dobiti Vidu. A trener i dalje glumi Murinja, ja bih mu preporucio nek ide čuvati ovce jer on odavno nikog nemoze dobiti. A igrači pojedini da ne komentarišem valjda krenu zabijati golove do ljeta sljedeceg. Ovo je sramota mi idemo sa njima i po 400km i oni nas onako prave budalom.. svaka im čast... Nurdo bolje da uzmes svoje pare pa napravis u Mionici Nou Kamp nego u Gradačcu, jer vam i ovako nije stalo do Zvijezde nego do ličnih interesa.
Vidjet ces u 12. koluVELEZDOGROBA je napisao/la:propali velez vam dade po guzici.....kakvi ste onda tek vi???
Dzaba se ljudi prepiremo nije problem bilo veleza proci pa u cetvrtfinalu dobijes zelju ili sarajevo koje ni arsenal nebi mogao proci u ovom nasem kupu a znate zasto,i da dzaba sebi produzajemo agoniju koju treba jos i platiti !Evo velez se proci dalje i .....!? Kakva korist od toga jbg!Evo sad ce mo imat sa bozijom pomoci nurdu u savezu koji je predlozen ispred TK cim krene reorganizacija saveza i to mislim ove godine!
Nisam navijac Zvijezde a takode nisam gledao utakmicu samo sam vidio konacan rezultat. Nadovezao sam se na ono sve tvoje sta treba imati da bi se napravio neki uspjeh. Nije to bas tako.Tkanton je napisao/la:@Paranoja ovo je bilo upuceno za @zmajevca mislim da on zna sta sam htio rec sa tim ja i on oko toga se volimo raspravljat.... iz toga posta nista nije bilo upuceno za velez, nisam uposte ni gledo utakmicu jer sam pretpostavljo kakva ce situacija bit.... bolje se sad osramotit i izgubit od veleza pred 500 ljudi nego u subotu protiv gradine pred mozda 3-4000 ljudi jer nisu to igraci koji se mogu borit do maximuma 2x put sedmicno u 3 dana
Zvijezda od par sezona kakva je bila nije smijela sebi dopustiti ovakav odron.
Jest vi ste ekipa strasna pa sudije cuvaju Zelju i Sarajevo. Eh imaju od koga ih stiti. Nemate tri igraca da valjaju a u Zelji i Sarajevo po jedan igrac imaju platu kao cijela Zvijezda.Kvota je napisao/la:Dzaba se ljudi prepiremo nije problem bilo veleza proci pa u cetvrtfinalu dobijes zelju ili sarajevo koje ni arsenal nebi mogao proci u ovom nasem kupu a znate zasto,i da dzaba sebi produzajemo agoniju koju treba jos i platiti !Evo velez se proci dalje i .....!? Kakva korist od toga jbg!Evo sad ce mo imat sa bozijom pomoci nurdu u savezu koji je predlozen ispred TK cim krene reorganizacija saveza i to mislim ove godine!
Nemoj te papanske price ..
Oooo imamo i milonere u pl.Paranoja je napisao/la:Jest vi ste ekipa strasna pa sudije cuvaju Zelju i Sarajevo. Eh imaju od koga ih stiti. Nemate tri igraca da valjaju a u Zelji i Sarajevo po jedan igrac imaju platu kao cijela Zvijezda.Kvota je napisao/la:Dzaba se ljudi prepiremo nije problem bilo veleza proci pa u cetvrtfinalu dobijes zelju ili sarajevo koje ni arsenal nebi mogao proci u ovom nasem kupu a znate zasto,i da dzaba sebi produzajemo agoniju koju treba jos i platiti !Evo velez se proci dalje i .....!? Kakva korist od toga jbg!Evo sad ce mo imat sa bozijom pomoci nurdu u savezu koji je predlozen ispred TK cim krene reorganizacija saveza i to mislim ove godine!
Nemoj te papanske price ..

Vi imate Savica koji je otjeran s noge na nogu. I hocete neki prolaza, kriv ti savez. Ne budi smijesan.Kvota je napisao/la:Oooo imamo i milonere u pl.Paranoja je napisao/la:Jest vi ste ekipa strasna pa sudije cuvaju Zelju i Sarajevo. Eh imaju od koga ih stiti. Nemate tri igraca da valjaju a u Zelji i Sarajevo po jedan igrac imaju platu kao cijela Zvijezda.Kvota je napisao/la:Dzaba se ljudi prepiremo nije problem bilo veleza proci pa u cetvrtfinalu dobijes zelju ili sarajevo koje ni arsenal nebi mogao proci u ovom nasem kupu a znate zasto,i da dzaba sebi produzajemo agoniju koju treba jos i platiti !Evo velez se proci dalje i .....!? Kakva korist od toga jbg!Evo sad ce mo imat sa bozijom pomoci nurdu u savezu koji je predlozen ispred TK cim krene reorganizacija saveza i to mislim ove godine!
Nemoj te papanske price ..![]()
![]()
![]()
![]()
Da ne bude zabune zvijezda jest losa ove godine al je nekad bila jaca od zelje i sarajeva pa sta je bilo ako si gledao tekme a to za plate ne provaljuj se kad nisi upucen!
Ne provaljuj se ti. Znas li ti koliko Zeba zaraduje mjesecno u Zelji i koliko Said u Sarajevu?Kvota je napisao/la:Da ne bude zabune zvijezda jest losa ove godine al je nekad bila jaca od zelje i sarajeva pa sta je bilo ako si gledao tekme a to za plate ne provaljuj se kad nisi upucen!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.