Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mancini
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2014, 03:42

Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.

Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
O plastici priča navijač kluba koji je osnovala kriminalna organizacija UDBA,kakvo licemjerje. :facepalm:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 avg 2014, 12:12

Mancini je napisao/la:
Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.

Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
O plastici priča navijač kluba koji je osnovala kriminalna organizacija UDBA,kakvo licemjerje. :facepalm:
[youtube][/youtube]

To je ta plastika, sta da ti kazem.
1946

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 avg 2014, 12:30

Moze li mi neko odgovorit koja je starosna dob/granica za igrace u juniorskob pl BiH ? 19 ili 21 godina ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 avg 2014, 13:31

Mancini je napisao/la:

Osnovala Partija, PODRŽALA ČARŠIJA, Nijaze! :tralala:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 avg 2014, 13:53

brazzo je napisao/la:Moze li mi neko odgovorit koja je starosna dob/granica za igrace u juniorskob pl BiH ? 19 ili 21 godina ?
Kadeti su do 17 godina, a juniori do 19 godina. Ove sezone su junior 96.-97. godiste.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2014, 14:18

@hed,žvake Baš ste mi odgovorili sa argumentima nema šta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 avg 2014, 14:44

Apsolutno nemam formirano nikakvo mišljenje o Graciću,
ali želim samo da skrenem pažnju da sav onaj metež oko Slobode NIJE on izazvao.

Mogučnost fuzije Olimpica i Slobode je bila ideja konja koji su bili okupljeni oko načelnika Tuzle. To je bio njihov prijedlog, motivi su opće poznati, a Gracić je pristao (kao što bi svi sa strane pristali). Međutim, čim je vidio reakcije tuzlaka čovjek se povukao, a naši konji se zavukli u rupe.

Kako god, znam da ljudi iz Sarajeva ga ne gotive, ali sam samo želio skrenuti pažnju na ovaj detalj.
tuzlanska Sloboda

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 avg 2014, 14:57

ja jeste licemjerni, prije 2 god, kad je to bilo svi ste svrsavali na temu slobode o toj fuziji sa olimpicom :guz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2014, 15:16

@zlajci Kao da je mišljenje sarajlija bitno i mjerodavno.Evo ja kao rodžen u Sarajevu naježim se na riječ sarajlije jer ustvari malo ih je pravih.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 avg 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 15 avg 2014, 16:02

Mancini je napisao/la:@zlajci Kao da je mišljenje sarajlija bitno i mjerodavno.Evo ja kao rodžen u Sarajevu naježim se na riječ sarajlije jer ustvari malo ih je pravih.
@ebiga nijaze.... mali klub, "djl", leglo menedjerskih hostoplera... nema plakanja sad...morali ste nijaze drugacije raditi da bi bili popularniji s obzirom da imate 2 giganta u gradu...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2014, 16:16

Jeste li vi u stanju išta smisleno napisati a da vam rečenica ne počinje sa Nijaze?Jeli to problem uključiti mozak!A ovo za gigante je smiješno.Giganti koji za 15 zadnjih godina nikada se nisu plasirali u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.Ali jedino što je gigantski su dugovi.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 avg 2014, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 15 avg 2014, 16:36

Mancini je napisao/la:Jeste li vi u stanju išta smisleno napisati a da vam rečenica ne počinje sa Nijaze?Jeli to problem uključiti mozak!A ovo za gigante je smiješno.Giganti koji za 15 zadnjih godina nikada se nisu plasirali u grupnu fazu nekog takmičenja.Ali jedino što je gigantski su dugovi.
U svakom pogledu nijaze giganti za vas klub... dovoljno je samo pogledati gostovanja kod vas nijaze ova dva navedena kluba... bojim se da proizvodu kojeg ste plasirali na trziste istice rok trajanja...
Budite pozdravljeni :thumbup:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2014, 17:36

Baš si me nasmij'o.I nemoj me pozdravljati.A taj rok trajanja se nešto odužio već preko pet godina.Lijepi snovi.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 15 avg 2014, 20:38

Gledam sad utakmicu Chemnitzer -Mainz, Njemački kup, i kakav ovaj Chemnitzer ima stadion :shock: :shock: :, igraju trecu ligu Njemačke a stadion bolji od naših 100 puta, plus grade veliku sjevernu tribinu , nisu još postavljene stolice. :oops: :oops: :roll:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 15 avg 2014, 21:12

samozeljo1987 je napisao/la:Gledam sad utakmicu Chemnitzer -Mainz, Njemački kup, i kakav ovaj Chemnitzer ima stadion :shock: :shock: :, igraju trecu ligu Njemačke a stadion bolji od naših 100 puta, plus grade veliku sjevernu tribinu , nisu još postavljene stolice. :oops: :oops: :roll:
Care ti kao da si pao sa kruške.U Austriji jedan trećeligaš u ženskom fudbalu ima bolji teren nego ijedan klub u našoj PL, da ti nepričam o muškom fudbalu.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 16 avg 2014, 12:24

Mancini je napisao/la:E moj lupuse s kim si našao raspravljati?Sa ovim dijasporcem koji sve vrijedža sve redom,sa pitićem koji piše redovno budalaštine.Samo je činjenica da su opterećeni našim predsjednikom.
Ako ste vi gospodin Gracić moram Vam obratiti pažnju na to da se "vrijeđa" pise sa đ, a ne sa dž. Takođe, poslije interpunkcije morate ostaviti prazan prostor.

Puno sreće u radu Vam želim nepismeni gospodine Mancini.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 16 avg 2014, 16:15

pitar079 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:E moj lupuse s kim si našao raspravljati?Sa ovim dijasporcem koji sve vrijedža sve redom,sa pitićem koji piše redovno budalaštine.Samo je činjenica da su opterećeni našim predsjednikom.
Ako ste vi gospodin Gracić moram Vam obratiti pažnju na to da se "vrijeđa" pise sa đ, a ne sa dž. Takođe, poslije interpunkcije morate ostaviti prazan prostor.

Puno sreće u radu Vam želim nepismeni gospodine Mancini.
Ja ne nogu vjerovati dokle se moze ici i traziti mane jednom uspjesnom klubu.Sve se radi da bi se minimiziralo a svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo. :kafa:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 16 avg 2014, 16:44

Fudbal/Biznis101:
Uspjesan klub se mjeri po slijedecim parametrima (prva dva parametra iskljucivo nastaju dugogodisnjim radom, dok je treci podloga za isto)
1. Prvo i najvaznije, broj navijaca, ali to i nastaje od tacke br. 2. Da bi klub bio samoodrziv mora imati bazu navijaca koja donosi slijedece prinose sa sobom:
Sponzori
Prodaja ulaznica
Prodaja proizvoda
itd.itd
2. Istorija/povijest i uspjesi kluba. Od uspjeha i istorije kao i od lokacije u mnogome zavisi broj navijaca.
3. Trenutna jacina kluba, infrastruktura....itd

Olimpic trenutno nezadovolja niti jedan parametar da bi neko ga nazvao uspjesnim. Evo zeljo je u banani trenutno, ali nek se malo konsoliduju imat ce proizvod koji bi bio interesantan investitoru. Kome i cemu je olimpic interesantan? Istina je sasvim nesto drugo. Nece olimpic nikad vise do evrope jer su svoju sansu propustili. Sad osim cetri stalna nadolazi velez, sloboda, borac ima taj neki potencijal u sebi, pa i travnik postaje interesantniji od olimpica... nijaze, nekad pitar, izvukli se mi nijaze, a kako si nas samo pokusavao unistiti (bice price jednom o tome kad mi se bude dalo), jesil uzeo BORDO VIP kartu za borusiju?
Uzivaj i ti!
:salut:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 avg 2014, 16:55

Prepune tribine na Otoci.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 avg 2014, 16:59

terabajt je napisao/la:Prepune tribine na Otoci.
Sad ce ba Fukare uc :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.