FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 21:05

tuzlak je davno zasluzio da ga neko nabode

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2017, 21:06

Sariel je napisao/la: Nisi ti sav svoj...
Jel znas ko su ti sto pisu???
Ko si ti jarane ba kakve su to rijeci neprijatelji kluba?
Znaci moze i kantonalna liga samo da se nesto prebije preko licne sujete???
Kome ba sloboda na prvom mjestu?
Kakvi trofeji sa takvim mentalitetom ...plus pickasto je pravo rec nekom a svi znamo ko da su imenovo na kiga muslis a iz debele hladovine anonimnoyti nazivat ga neprijateljom kluba...
Nisam ja niciji advokat...al seres tuzlak mnogo

Nemam ja nikakvu licnu sujetu, samo vidim svojim ocima ko zna igrati fudbal i ko ne zna. I svi to vidimo. Jahic i Mujkic veze nemaju, nisu za Slobode i to svako realan kaze. Licna sujeta je kada se neki ljudi nadaju da Azmir ode iz Slobode kako bi mogli da imaju neku korist od toga, kada se ljudi nadaju da trener bude smjenjen kako bi neko njihov igrao, kada jedan dan daju podrsku nekom, a sutra da pljuju jer se u medjuvremenu nesto promijenilo.

Samim tim sto ne mogu da trpim da u Slobodi igraju takvi igraci niskog kvaliteta kao Jahic i Mujkic sam valjda realan i bitna mi je prvo Sloboda pa tek onda neko treci. Niti mi je Sloboda neki alat za nesto trece kao nekima niti cu psovati Jagodicu sa tribina jer nisam takav jednostavno, necu psovati nikom ni igracima ni Jagodicu ni Mujkanovicu.

Zato mi je draze da ostane on jer je skontao neke stvari i popravi igru te pocne uzimati bodove nego da dodje nakon njega neki kantonalni trener i stavi te kantonalce u igru. To je samo dejavu na onaj period prije 2013. kada su dolazili neki seljacki igraci i preko noci potpisivali za Slobodu, zbog toga nije bilo rezultata. Jer se uvijek u ekipi nalazilo nekih 10 igraca kojima je Sloboda bila vrh karijere.

I zbog kancerogenih elemenata kojih nema u Mladosti DK ili Krupi, zbog toga jer ljudi imaju strahopostovanje prema nekim imenima prema kojima ne bi trebali imati kao da je njihova rijec nesto vaznija i kao da se oni razumiju nesto u fudbal. A 100 puta su ostetili Slobodu jer misle da se oni nesto trebaju bitati i da su bitniji od obicnih simpatizera i navijaca. Da oni trebaju reci kako Ignjatovic i Culum ne trebaju igrati i td.
Eto zbog toga nije bilo uspjeha.

Samo tjeraj Vlado, dabogda nam citava postava bila iz Srbije :kafa: A navijaci Slobode neka plate kartu i to je za njih.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2017, 21:08

Sariel je napisao/la: Da mi volimo klub koliko mozemo srat i naglabat...imali bi mjesecno bar 40k prihoda...imali bi kriticnu masu iza kluba.ne bi ga jaho ko kako stigne..
Mi to nemamo i zato i jesmo tu gdje jesmo.ne samo sad.
Al dzabe krecim.bice to sve u redu :lol: :salut:
Al moras priznati da je nenadjebivo gledati Tandira u akciji, koje primanje lopte, kakva elegancija ili npr. pas Kalezica prema Tandiru....
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 21:09

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 21:10

poredi frajer Slobodu sa Mladosti i Krupom

pa ko se to moze suprostavit Musiji i Ilicu, pa i Siroki Brijeg, mozda i Zrinja, niko, zato jer nema nikoga, to ne mozes reci za ove stare klubove iz Juge, gdje imaju najmanje dvije struje itd...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 21:15

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la: Nisi ti sav svoj...
Jel znas ko su ti sto pisu???
Ko si ti jarane ba kakve su to rijeci neprijatelji kluba?
Znaci moze i kantonalna liga samo da se nesto prebije preko licne sujete???
Kome ba sloboda na prvom mjestu?
Kakvi trofeji sa takvim mentalitetom ...plus pickasto je pravo rec nekom a svi znamo ko da su imenovo na kiga muslis a iz debele hladovine anonimnoyti nazivat ga neprijateljom kluba...
Nisam ja niciji advokat...al seres tuzlak mnogo

Nemam ja nikakvu licnu sujetu, samo vidim svojim ocima ko zna igrati fudbal i ko ne zna. I svi to vidimo. Jahic i Mujkic veze nemaju, nisu za Slobode i to svako realan kaze. Licna sujeta je kada se neki ljudi nadaju da Azmir ode iz Slobode kako bi mogli da imaju neku korist od toga, kada se ljudi nadaju da trener bude smjenjen kako bi neko njihov igrao, kada jedan dan daju podrsku nekom, a sutra da pljuju jer se u medjuvremenu nesto promijenilo.

Samim tim sto ne mogu da trpim da u Slobodi igraju takvi igraci niskog kvaliteta kao Jahic i Mujkic sam valjda realan i bitna mi je prvo Sloboda pa tek onda neko treci. Niti mi je Sloboda neki alat za nesto trece kao nekima niti cu psovati Jagodicu sa tribina jer nisam takav jednostavno, necu psovati nikom ni igracima ni Jagodicu ni Mujkanovicu.

Zato mi je draze da ostane on jer je skontao neke stvari i popravi igru te pocne uzimati bodove nego da dodje nakon njega neki kantonalni trener i stavi te kantonalce u igru. To je samo dejavu na onaj period prije 2013. kada su dolazili neki seljacki igraci i preko noci potpisivali za Slobodu, zbog toga nije bilo rezultata. Jer se uvijek u ekipi nalazilo nekih 10 igraca kojima je Sloboda bila vrh karijere.

I zbog kancerogenih elemenata kojih nema u Mladosti DK ili Krupi, zbog toga jer ljudi imaju strahopostovanje prema nekim imenima prema kojima ne bi trebali imati kao da je njihova rijec nesto vaznija i kao da se oni razumiju nesto u fudbal. A 100 puta su ostetili Slobodu jer misle da se oni nesto trebaju bitati i da su bitniji od obicnih simpatizera i navijaca. Da oni trebaju reci kako Ignjatovic i Culum ne trebaju igrati i td.
Eto zbog toga nije bilo uspjeha.

Samo tjeraj Vlado, dabogda nam citava postava bila iz Srbije :kafa: A navijaci Slobode neka plate kartu i to je za njih.
Tuzno ko se sve zove slobodasem.
Tuzno...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2017, 21:15

Npr ono kada smo ispadali u lozi je stalno bio otac od onog Semira Musica iz Kalesije ili kada je od Mujica djed iz Banovica bio ziv stalno je igrao. O tome ja govorim.
Musica ubaci trener jer je otac platio da igra, kao sto je placao i za reprezentaciju da dobije pozive. A ljudi mu psuju gore prema lozi.
On njima odgovara: "Sta hocete smijel se ko pofajtat" :urnebes:

Zato Vlado kada ti psuju ovi sto im je krivo jer neko njihov nije u postavi samo stavi sira u usi. :kafa:

Stop cobanskim igracima iz kantona koji su nas odveli u drugu ligu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 21:18

Skver je napisao/la:
Sariel je napisao/la: Da mi volimo klub koliko mozemo srat i naglabat...imali bi mjesecno bar 40k prihoda...imali bi kriticnu masu iza kluba.ne bi ga jaho ko kako stigne..
Al moras priznati da je nenadjebivo gledati Tandira u akciji, koje primanje lopte, kakva elegancija ili npr. pas Kalezica prema Tandiru....
To je taj mentalitet tj.nedostatak istog.ko kad bi ti ponovo objasnjavo razliku izmedju distance i instance...
Ides gledat svoj klub.ko god igro.naravno da je ljepse gledat ordagica negoli tandira.naravno da je ljepse borit se za titulu nego za opstanak.
Al ides i dalje.
Ne kmecis nije to ta vrsta sporta.kad nesto ne valja maravno da treba kritikovat.al opet ides.
Mislim moze se ovako do sutra al realno kome????

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 21:21

ne mogu oni dalje bez Asmira Husica, nemaju vise razloga za gledat Slobodu
vidis da jos uvijek nisu preboljeli njegov odlazak i tesko da ce ikada

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 21:21

tuzlak1987 je napisao/la:Npr ono kada smo ispadali u lozi je stalno bio otac od onog Semira Musica iz Kalesije ili kada je od Mujica djed iz Banovica bio ziv stalno je igrao. O tome ja govorim.
Musica ubaci trener jer je otac platio da igra, kao sto je placao i za reprezentaciju da dobije pozive. A ljudi mu psuju gore prema lozi.
On njima odgovara: "Sta hocete smijel se ko pofajtat" :urnebes:

Zato Vlado kada ti psuju ovi sto im je krivo jer neko njihov nije u postavi samo stavi sira u usi. :kafa:

Stop cobanskim igracima iz kantona koji su nas odveli u drugu ligu.
To je taj mentalitet ko kakva tetkica sve ti upratis.prava mahalastina.pa pogledas li kad tekmu.ne smijem ni pitat za navijanje.vakvih mi imamo najvise...mahalasa sto misle da sve znaju.al uzivo mudro sute... :bale:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2017, 21:27

Sariel je napisao/la: To je taj mentalitet ko kakva tetkica sve ti upratis.prava mahalastina.pa pogledas li kad tekmu.ne smijem ni pitat za navijanje.vakvih mi imamo najvise...mahalasa sto misle da sve znaju.al uzivo mudro sute... :bale:
Gledam ja utakmice jer sam navikao, ali veliki ostatak omladine objektivno ne. :oops:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 jul 2017, 22:03

Sariel je napisao/la:
Skver je napisao/la:
To je taj mentalitet tj.nedostatak istog.ko kad bi ti ponovo objasnjavo razliku izmedju distance i instance...
Ides gledat svoj klub.ko god igro.naravno da je ljepse gledat ordagica negoli tandira.naravno da je ljepse borit se za titulu nego za opstanak.
Al ides i dalje.
Ne kmecis nije to ta vrsta sporta.kad nesto ne valja maravno da treba kritikovat.al opet ides.
Mislim moze se ovako do sutra al realno kome????
Naravno, slazem se tobom, ti gledas a oni te i dalje yebu u mozak, a ti opet opet odes a oni tebe i dalje yebu a ti ides dalje i ne kmecis....to je taj tuzlansi mentalitet, jer ljudi znaju yebati i sa vise i nize distance (instance)......
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 22:18

Vlado Jagodic detaljno analizirao mec protiv Radnika!

http://fksloboda.ba/index.php/2017/07/3 ... -lige-bih/

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 22:44

Ok skver posteno.
Ovo ti se zove razlika u misljenju.ti mislis da ja kmecim.ja mislim da ti kmecis.posteno.
Jer ne vuces mi na nekog klinca.naprotiv.
Al mi onda nije jasno.ako ti nesto toliko smeta zaato se zamaras uopste?stalo ti do slobode? Ok posteno.stvarno mislis da pisanje po forumu moze ista promijeniti?
Eh tu opet dolazimo do mentaliteta.
Ako se razumijemo...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 22:50

Chinaglia je napisao/la:Vlado Jagodic detaljno analizirao mec protiv Radnika!

http://fksloboda.ba/index.php/2017/07/3 ... -lige-bih/
Odlična analiza, koja će, ne sumnjam nimalo, dovesti do pozitivnih rezultata protiv Krupe i Viteza.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 jul 2017, 23:09

wobly92 je napisao/la:Odlična analiza, koja će, ne sumnjam nimalo, dovesti do pozitivnih rezultata protiv Krupe i Viteza.
tako govori pravi i iskreni slobodas! :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 jul 2017, 23:18

U prva dva kola Premijer lige BiH igrači Slobode pretrpjeli su dva poraza (Široki 2:0, Radnik 1:0) i to je najlošiji start Tuzlaka u posljednjih 15 godina u elitnom društvu, s tim što treba reći da je u tom razdoblju dvije sezone igrala u prvoligaškoj konkurenciji.
Osim toga, „crveno-crni“ su uz zenički Čelik jedina ekipa koja ove sezone još nije postigla gol, što je također nezabilježeno u posljednjih petnaest godina.
Statistika ne ide u prilog treneru Slobode, jer je u posljednjih 12 premijerligaških utakmica njegov tim dobio samo dvije utakmice (obje protiv Radnika u Ligi za prvaka), dvije je na Tušnju odigrao neriješeno (Zrinjski 0:0 i Željezničar 2:2), dok je izgubio osam.

Vlado ne daj da te to omete, samo nastavi jakim ritmom kao što si to i najavio!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 31 jul 2017, 23:19

Ma vobli z2jebava :mrgreen:
Naravno da nije odlicna...cuj tandir se dobro okreno.mi imali inicijativu al jalovu vlado..ljudi pucali sa svih strana naravno kroz bekove i stopere pa nece zar kroz centarfore...
I ovo 50 ovjera.sa sigurnoscu da bi cojk reko jebte pa imali su srece trebalisu petardu primit

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 31 jul 2017, 23:20

Uh al se Vlada pravda, mora da ga šef Senčo nagovorio da napiše referat, kako bi "tokmacima" zamazao oči.

Poslije ove analize i pouke koje je izvukao ide trica protiv Krupe glat, samo je pitanje u čijoj mreži :(

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 jul 2017, 23:22

wobly92 je napisao/la:U prva dva kola Premijer lige BiH igrači Slobode pretrpjeli su dva poraza (Široki 2:0, Radnik 1:0) i to je najlošiji start Tuzlaka u posljednjih 15 godina u elitnom društvu, s tim što treba reći da je u tom razdoblju dvije sezone igrala u prvoligaškoj konkurenciji.
Osim toga, „crveno-crni“ su uz zenički Čelik jedina ekipa koja ove sezone još nije postigla gol, što je također nezabilježeno u posljednjih petnaest godina.
Statistika ne ide u prilog treneru Slobode, jer je u posljednjih 12 premijerligaških utakmica njegov tim dobio samo dvije utakmice (obje protiv Radnika u Ligi za prvaka), dvije je na Tušnju odigrao neriješeno (Zrinjski 0:0 i Željezničar 2:2), dok je izgubio osam.

Vlado ne daj da te to omete, samo nastavi jakim ritmom kao što si to i najavio!
Nemoj tako.... vidis da je gore onaj fasista sto mrzi izbjeglice i navija za lacio stavio link Vladikine opservacije utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.