u 4. kolu Tsonga na Djokovića, u drugom kolu Beneto na Federera, Rosol na Rafu u 2. kolu, pa na KArlovića u 3.
Bitni dueli za Wimbledon
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nadal neće stići na Rogera.shminka je napisao/la:Federer na Nadala, Andy na Novaka...u 1/4 Federer-Wawrinka, Djoković-Berdych, Murray-Ferrer, Nadal-Raonić
u 4. kolu Tsonga na Djokovića, u drugom kolu Beneto na Federera, Rosol na Rafu u 2. kolu, pa na KArlovića u 3.
Bitni dueli za Wimbledon
Samo sam realan.DukeOfWellington je napisao/la:Magica postao vatreni navijač Andyja, to vam je dokaz da nikad nije kasno za neke stvari.
To je izmishljotina. Njih dvojica jedva da razgovaraju, a dakako da nece biti kumovi.Virtu4l je napisao/la:Kum je kum.
Ove prve sam gledao tri puta, al' ovog drugog nikako.MaGiCa je napisao/la:taj ne sme da slusha Iron Maidene ili navija za Andy Murraya![]()
![]()
Hajd' ti to objasni ovima iz Kurira.MaGiCa je napisao/la:To je izmishljotina. Njih dvojica jedva da razgovaraju, a dakako da nece biti kumovi.
Smije, kako da ne, baš zato i likujemMaGiCa je napisao/la:Samo sam realan.DukeOfWellington je napisao/la:Magica postao vatreni navijač Andyja, to vam je dokaz da nikad nije kasno za neke stvari.![]()
Po tvom mishljenju, ako neko ne gotivi SKY u biciklizmu, Engleze u fudbalu i McLaren u F1 - taj ne sme da slusha Iron Maidene ili navija za Andy Murraya![]()
![]()
BTW, zastava je i podrshka politichkim snagama koje zagovaraju neovisnost severne engleske pokrajine.
Nema tu nikakve Unije, to je samo maska za 1 velikoenglesku hegemoniju.DukeOfWellington je napisao/la: Tom zastavom mašu i ovi drugi, radi se o priznatoj zastavi Škotske kao članice Unije, ni o kakvoj sjevernoj engleskoj pokrajini nije riječ.
Hoće li još uvijek biti OBE?MaGiCa je napisao/la:BTW, ako odu kiltashi, kome se onda pripisuju AMovi Slamovi![]()
To ti naravno bolje znaš od onih koji tamo žive i kojih će preko 50% biti za nastavak hegemonije. Budale.MaGiCa je napisao/la:Nema tu nikakve Unije, to je samo maska za 1 velikoenglesku hegemoniju.DukeOfWellington je napisao/la: Tom zastavom mašu i ovi drugi, radi se o priznatoj zastavi Škotske kao članice Unije, ni o kakvoj sjevernoj engleskoj pokrajini nije riječ.![]()
DukeOfWellington je napisao/la: To ti naravno bolje znaš od onih koji tamo žive i kojih će preko 50% biti za nastavak hegemonije. Budale.
Previše hipotetskih pitanja, Unija ostaje, to je jasno i Alexu Salmondu, predstava za javnost trajaće kratko, a onda sve po starom.
Ne znam bash. Dosta dugo je bio Shkot, ali 2012. je postao Britanac.Virtu4l je napisao/la:Hoće li još uvijek biti OBE?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.