Ma neznas ni ti ni bilo ko drugi i nebi se oko toga raspravljao, djecije je to, budi mi pozdravljen ni ne hateri mi, imam dosta pametnijeg posla!Ja samo znam da ste duzni ko citava pl zajedno u to sam siguran pozzzzParanoja je napisao/la:Ne provaljuj se ti. Znas li ti koliko Zeba zaraduje mjesecno u Zelji i koliko Said u Sarajevu?Kvota je napisao/la:Da ne bude zabune zvijezda jest losa ove godine al je nekad bila jaca od zelje i sarajeva pa sta je bilo ako si gledao tekme a to za plate ne provaljuj se kad nisi upucen!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nemas ti blage veze. Ugodan ostatak dana.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

vidim dosta rasprava ali nista od toga,trenutno nas nista nece yebiga bice bolje od subote

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto,zbog izbora ode cijelo kolo na ponedjeljak,biće pola manje i od onog malo sto bi doslo svijeta
Ma nema odgode vidjet ces 

Ne znam zasto,lokalni su izbori i mnogi ljudi ne obraćaju paznju niti predaju vaznost izborima.Ovi sami bezveze napumpavaju neku vaznost i rizik za bezbjednost.Poslije utakmica u subotu ne znam sta bi bilo rizično za nedjelju,bezvezezuka_TM je napisao/la:Ma nema odgode vidjet ces
Za razliku od tebe ja sam ovu informaciu procitao procitao na sport sport.ba a ne izmislio, a ciji je babo jaci samo cu ti reci moj zna kofol kontaktParanoja je napisao/la:Nemas ti blage veze. Ugodan ostatak dana.

Ne znam samo sta si procitao. Uzmi fino izvjestaj proguglaj malo i pogledaj duznike na ime poreza i vidjet ces da pricas samo gluposti.Kvota je napisao/la:Za razliku od tebe ja sam ovu informaciu procitao procitao na sport sport.ba a ne izmislio, a ciji je babo jaci samo cu ti reci moj zna kofol kontaktParanoja je napisao/la:Nemas ti blage veze. Ugodan ostatak dana.![]()
![]()
![]()
Drugo da je istina to sto ti pises ne bi imali do sad kazne 20.000km premijer lige, zabranjene dvije utakmice gdje se za isto drugi ne kaznjavaju i sve ostalo sto dolazi uz to.
Uostalom vi imate strasnu ekipu samo vam Osim ne da, pa vi kuci ne mozete pobijediti Veleza propalog i ti se nasao o necemu pisati.
Bar se malo se uputi u nesto, pa onda lupetaj gluposti.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
opet nam delegiraju onog prosijaka koji nas je povalio u gabeli i bio suspendovan od komiteta.mozda dode da nas sadai na nasem terenu povali
al nema veze imat ce objektivna gradacacka publika kome psovat cijelu utakmicu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
a kad je utakmica uopste nasaastra1922 je napisao/la:opet nam delegiraju onog prosijaka koji nas je povalio u gabeli i bio suspendovan od komiteta.mozda dode da nas sadai na nasem terenu povalial nema veze imat ce objektivna gradacacka publika kome psovat cijelu utakmicu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma one 1. sezone u PL smo jeli zivu djecu kako se kaze.Sudije su nas jos vise otimali nego prosle i ove sezone zajedno al smo imali tim koji je trkom i borbenoscu sve nadoknadio.Sad imamo sudije koliko toliko bolje ali imamo tim manekena koji imaju dobre frizure i kopacke!
U tome je razlika 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
subota u pola četiri,nema odgodeBenjo_AFC86 je napisao/la:a kad je utakmica uopste nasaastra1922 je napisao/la:opet nam delegiraju onog prosijaka koji nas je povalio u gabeli i bio suspendovan od komiteta.mozda dode da nas sadai na nasem terenu povalial nema veze imat ce objektivna gradacacka publika kome psovat cijelu utakmicu
-
- Moderator
- Kontakt:
valjda bude utakmica, a ne manekenstvo..vatreni je napisao/la:subota u pola četiri,nema odgodeBenjo_AFC86 je napisao/la:a kad je utakmica uopste nasaastra1922 je napisao/la:opet nam delegiraju onog prosijaka koji nas je povalio u gabeli i bio suspendovan od komiteta.mozda dode da nas sadai na nasem terenu povalial nema veze imat ce objektivna gradacacka publika kome psovat cijelu utakmicu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma nek bude sta hoce ionako nece ni 1000 ljudi biti
mislim da na vise nista nemoze iznenaditi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Najteže mi je u srijedu palo što nas iz šume ljudi zezaju zašto smo mi dali 5 maraka
A sutra mislim da će biti mala posjeta ali dobra utakmica

A sutra mislim da će biti mala posjeta ali dobra utakmica

Dragon Town
Valjda pobijedimo ja sretan i sa pobjedom 1-0 na šta smo spali da se bojimo jedne Gradine kojoj smo davali u prvoj Federalnoj 7 komada a nekad se nismo ni Želje bojali kad je dolazio bila je manja nervoza nego sad. Igrači su bez motiva mislim da su nespremni fizički dok su druge ekipe trenirale i spremale se za prvenstvo mi smo kupili igrače na probu a od njih dovedeni sa probe danas niko ne igra.....igra Vehabovićastra1922 je napisao/la:ma nek bude sta hoce ionako nece ni 1000 ljudi biti

-
- Moderator
- Kontakt:
Priča se da bi ulaz mogao biti 2KM sutra

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
prije ce snijeg pasti nego da se to desiBenjo_AFC86 je napisao/la:Priča se da bi ulaz mogao biti 2KM sutra![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
kakvog fudbala, ja mislim da ce sutra samo Zvijezda igratiastra1922 je napisao/la:prije ce snijeg pasti nego da se to desiBenjo_AFC86 je napisao/la:Priča se da bi ulaz mogao biti 2KM sutra![]()
ali vidjecemo.nego bitno je da nema odgode ja vec bio u bedu.pozelio dobrog fudbala od srijede

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
iskren da budem pobjeda se ocekuje u suprotnom bolje neka se vjesaju svi redom
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.