FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 10:01

cena je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
cena je napisao/la:Imali sta od Hadzica sto se prica onako mahalski?
mahalski sam nacuo da vise nece biti pojacanja,zasad ova petorka,ali nikad se nezna sa gospodinom Blekicem :D

Mislim da nije dovoljno,ali sta se moze nemamo jaku klupu,a prvenstvo je dugo tu je kup,povrede,zuti,ali imaju ljudi u klubu koji su na to mislili pa cemo vidjeti kao ce ici!
ma na svim pozicijama smo dobro pokriveni osim napada,imamo 4 napadaca,valjda je to dovoljno za nase lige
Ko zna mozda cemo igrati samo sa jednim napadacem a kao drugi ofanzivac bit ce Kojasevic,nama ostaje da sacekamo 4.08 i da vidimo kako ce to izgledati na terenu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 09 jul 2010, 10:06

Moramo biti realni,ali trenutno Siroki i Borac su puno jaci dok je Zeljo,Zrinski i Sarajevo tu negdje odlucivace nijanse !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jul 2010, 10:10

Ma nek' oni sklope ekipu koja na polusezoni neće zaostajati puno za vodećim. U proljetnom meljemo!
Kasno smo ušli u utrku za igračima iz već poznatih razloga, i ovo što je potpisano u ovako kratkom roku je odlično!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2010, 10:11

VanBasten je napisao/la:Ma nek' oni sklope ekipu koja na polusezoni neće zaostajati puno za vodećim. U proljetnom meljemo!
Déjà vu kolega, déjà vu 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jul 2010, 10:12

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma nek' oni sklope ekipu koja na polusezoni neće zaostajati puno za vodećim. U proljetnom meljemo!
Déjà vu kolega, déjà vu 8-)
Vi najbolje znate kako to ide :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 09 jul 2010, 10:13

Kasno smo ušli u utrku za igračima iz već poznatih razloga, i ovo što je potpisano u ovako kratkom roku je odlično!

Slazem se i to me tjesi za kratko je uradeno dosta,ali da je ostao Muminovic tek kako bi tad jaki bili ,jako velika je steta napravljena njegovim odlaskom!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2010, 10:14

VanBasten je napisao/la:Vi najbolje znate kako to ide :D
To ti pričam :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jul 2010, 10:16

cena je napisao/la:

Slazem se i to me tjesi za kratko je uradeno dosta,ali da je ostao Muminovic tek kako bi tad jaki bili ,jako velika je steta napravljena njegovim odlaskom!
Ni ja ne mogu prežaliti njegov odlazak. Jedino me vijest o njegovom odlasku i pomjerila s mjesta. Ali jbg.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jul 2010, 11:25

Hajde da se nadamo da ce nam pored ove petorice doci jos ovaj Regoje neka lomi na strani jer nama takvi trebaju i Hadzic pa se nadamo da na kraju polusezine dovodimo onda jos bolje igrace, a evo jos jednom da se podsjetimo na Damira Kojasevica nadamo se novog ljubimca sjevera.....jos da dovedeno naseg Ensara Arifovica jer se na klipu vidi da su pravi tandem bili....

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 09 jul 2010, 11:34

jel ima ko 4.dio razgovora sa predsjednikom?? :D

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 09 jul 2010, 13:39

koliko sam cuo od hadzica vam nema nista preko facebooka mi je reko da ce najvjerovatnije u celik
samo celik ale samo celik ale

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 09 jul 2010, 13:54

bilino polje je napisao/la:koliko sam cuo od hadzica vam nema nista preko facebooka mi je reko da ce najvjerovatnije u celik
Sarajevo vise nece dovoditi nove igrace svakako,prema rijecima predsjednika Blekića.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 jul 2010, 13:55

bilino polje je napisao/la:koliko sam cuo od hadzica vam nema nista preko facebooka mi je reko da ce najvjerovatnije u celik
ovaj facebook glavni posrednik prilikom transfera..hehe

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2010, 14:19

cena je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
mahalski sam nacuo da vise nece biti pojacanja,zasad ova petorka,ali nikad se nezna sa gospodinom Blekicem :D

Mislim da nije dovoljno,ali sta se moze nemamo jaku klupu,a prvenstvo je dugo tu je kup,povrede,zuti,ali imaju ljudi u klubu koji su na to mislili pa cemo vidjeti kao ce ici!
Odbrana je jaca nego prosle godine to je sigurno,tri nova igraca su tu tri su otisla,Maksumicev odlazak je sam po sebi pojacanje tako da je moje misljenje da je odbrana u globalu jaca nego prosle godine,vezni red takodjer otisao je Muminovic dosla su 2 igraca Arsenijevic i Kojasevic mozda je Mumin i bolji od ovih mozda nije vidjecemo ali 2 su uvijek bolja od jednog s obzirom da ce i jedan i drugi 99% igrati u prvih 11,jedino ce faliti Skoro ali sa jacim veznim redom ce lakse biti i napadacima to je sigurno...sad dodajmo ovome da ce uraditi ozbiljnije pripreme nego prosle godine kada su na poluvremenima svi popadali i plus ova stvar oko plata zbog kojeg ce svi imati veci motiv da igraju tj nece im biti svejedno igrali ili ne igrali i morat ce se dobro oznojit da zarade,tako da mislim da cemo prvo polusezonu izgurati kako treba jel i 10 od 15 utakmica igramo u gradu Sarajevu,a na polusezoni nek dodje mozda jos jedan napadac ako bude potrebno i mislim da ce sezona sigurno biti uspjesnija od prethodne

P.S. Zijo kapa do poda za ovo stipendiranje Igora brata pokojnog Vedrana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 09 jul 2010, 18:20

Hairlija je napisao/la:
volio bi da me navijaci sarajeva ne shvate pogresno,nije mi namjera da provociram,ali majketi da te pitam nesto.primjetio sam da jako volis blekica,svaki post ti je gospodin blekic ovo,gospodin blekic ono.stice se dojam da svrsavas kada ga spominjes.mogu da shvatim da si kulturan i da starijima se obracas sa gospodine,jako lijepo od tebe.ali onda isto tako i amara osima oslovi sa gospodin,ili recimo bilo koga drugog koga spomenes.stvarno pametujes kada je on u pitanju,svrsavas po njemu,bogami kao da si mu zena ili kakav prijatelj blizak pa sve ti zivo znas.postujem ja ti volis sarajevo,euforican si,ali evo kad vec niko nece da ti kaze,pa recu ti ja gospodin blekic,na sve lici samo na gospodina ne.dovoljno je da mu slike pogledas,sve ce ti se samo kazati.veliki sam navijac zelje,ali isto tako dobar sam poznavalac fk sarajevo.prvi rodzak mi je predsjednik skupstine fk sarajevo dr.hadzimuratovic,i u razgovoru sa njim sam takodjer morao da pitam sta misli o gospodinu blekicu,moram ti reci da sam dosao do zakljucka da ga bas volis,sad ne ulazim u tvoje intimne stvari,valjda imas svoje razloge.opet kazem nisam se dosao svadjati,ovaj post nije ni protiv sarajeva,niti hordi,vec je licno upucen tebi.
VOLIM TE ŽELJO

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 20:16

@jordan23,sta ti ocekujs da kazem vovjeku koji mi je digao klub iz pepela
covjek koji je poeco da dovodi pojacanja,ulaze u klub vraca klub
podrzava navijace u svemu,pokrece oficijalnu stranicu,omogucava godisnje i clanske karte
renovira wc na stadionu,uredje vip lozu i mnostvo drugih stvari
ako ti ocekujes da nakon toga onako kazem samo Blekic onda si se grdno zahebo :!:

i da na kraju,ja nesvrsavam na njemu nego vi,i pozdravi rodjaka :lol: ,nemogu da vjerujem sad je svako svakome rodjak

jedan je GOSPODIN BLEKIC,a ti i dalje zakljucuj kakvo je ko osoba na osnovu njegovih slika :roll:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 09 jul 2010, 20:36

Hairlija je napisao/la:@jordan23,sta ti ocekujs da kazem vovjeku koji mi je digao klub iz pepela
podrzava navijace u svemu,pokrece oficijalnu stranicu,omogucava godisnje i clanske karte
ako ti ocekujes da nakon toga onako kazem samo Blekic onda si se grdno zahebo :!:

i da na kraju,ja nesvrsavam na njemu nego vi,i pozdravi rodjaka :lol: ,nemogu da vjerujem sad je svako svakome rodjak

jedan je GOSPODIN BLEKIC,a ti i dalje zakljucuj kakvo je ko osoba na osnovu njegovih slika :roll:
dobro super,postujem,nemam namjeru da se raspravljam,a ako hoces ja cu te upoznati sa predsjednikom skupstine,mozda ti sredim djaba ulaz mozda i u lozu.pa da onda imas informacije iz prve ruke
VOLIM TE ŽELJO

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 20:48

jordan 23 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:@jordan23,sta ti ocekujs da kazem vovjeku koji mi je digao klub iz pepela

dobro super,postujem,nemam namjeru da se raspravljam,a ako hoces ja cu te upoznati sa predsjednikom skupstine,mozda ti sredim djaba ulaz mozda i u lozu.pa da onda imas informacije iz prve ruke
pa nisam ja @analiticar :lol: ,ja hocu da kupim godisnju i da pomognem svoj voljeni klub ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 jul 2010, 20:49

Hairlija je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:

pa nisam ja @analiticar :lol: ,ja hocu da kupim godisnju i da pomognem svoj voljeni klub ;)
potpisujem
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.