Ne znam što ga stavlja uopšte, svaku tekmu s njim kao da igramo sa igračem manje!katzenbrummen je napisao/la:Hasanovic treba napolje.. Mali zaista nishta nije pokazao.. 0 bodova..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- katzenbrummen
- Kontakt:
E, to je to..Anonimac je napisao/la:Ne znam što ga stavlja uopšte, svaku tekmu s njim kao da igramo sa igračem manje!katzenbrummen je napisao/la:Hasanovic treba napolje.. Mali zaista nishta nije pokazao.. 0 bodova..
Ova Osimova izjava na poluvremenu daje mi nadu.. Je*ache im Amar sve po spisku.. Hasanovic vjerovatno ide van..

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...
Zaboravio si napisati i ako nam sudije budu pomogle. Pa zasto ih placamo yebemu?HzSM je napisao/la:Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ole oleHzSM je napisao/la:Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...

Željeznicar za život cijeli !
Gradina miran.
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;HzSM je napisao/la:Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- katzenbrummen
- Kontakt:
Ne brini ti nishta majstore.. Sad che Ivica par brojeva okrenutiHzSM je napisao/la:Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...

Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
ma ko god je ocekivao laganu pobjedu tj. na poluvremenu 30 taj onda nije gledao zelju na dva puta u ovom drugom dijelu sez. , danas bez dva najbolja igraca , svrake i bekrica a da ne spominjem ostale izostanke a tako je vec od pocetka polusezone tako da smo sigurno slabiji u odnosu na prvi dio al opet smo jaci od ostalih, makar za jedna goHzSM je napisao/la:Manijaci seru po nasoj temi,pricaju o nekom superiornom Zelji,ali na terenu sve vidimo.Ne mozete potonulom Zrinjskom dati gol,a na kraju cete kao i uvijek pobijediti sa bijednih 1:0 i to ako vam puste kao sto je Slavija...

Posle ovog prikazanog nadam se iskreno da ce se Bucan vratiti...
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Jamak zuti, 6 ove sezone, sto znaci nema ga u Bijeljini. Suza nece krenuti.. Katastrofalan veceras.
Evo Hodzica!
Evo Hodzica!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ubismo u drugom poluvremenu, očekujem da uđe nešto od ovih šansi.
Sta je ovo Bogicevic je 10 lopti ovako izgubio o Colicu da ne govorim.
Ode noga :///////
neeeeee
-
- Kontakt:
Oj Boze Nermineeeeeeee 

Zoliticu slomljeana noga !
- katzenbrummen
- Kontakt: