Hebo te faraon,slago ti,ni on nema pojma kad igra Sloboda,dzaba ti je dao cvajuKomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hebo te faraon,slago ti,ni on nema pojma kad igra Sloboda,dzaba ti je dao cvajuKomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
Jesmo mi ranjeni,al problem je što nismo zvijerBeduin je napisao/la:Kako ono kazu, "ranjena zvijer je najopasnija", tako bih se nekad tjesio da mozemo napraviti neki rezultat kad se najmanje od nas ocekuje, ali onda shvatim da smo mi ranjeni otkako znam za sebe.
Glavu dajem da je ovo mister "veterani slobode" himself....KomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
Ima onaj fazon..ne zna lopte al je zato spor.staragarda je napisao/la:Jesmo mi ranjeni,al problem je što nismo zvijerBeduin je napisao/la:Kako ono kazu, "ranjena zvijer je najopasnija", tako bih se nekad tjesio da mozemo napraviti neki rezultat kad se najmanje od nas ocekuje, ali onda shvatim da smo mi ranjeni otkako znam za sebe.
Cuj ovog . Ubi se oko ljubavi za Slobodom a nezna ni kad igrajuKomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
U Miljacku, bliže mu je.NKMramor je napisao/la:Igramo sutra, baci se u Jalu.KomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
. .jest da mi je mali, al zato je tanakSariel je napisao/la:Ima onaj fazon..ne zna lopte al je zato spor.staragarda je napisao/la:Jesmo mi ranjeni,al problem je što nismo zvijerBeduin je napisao/la:Kako ono kazu, "ranjena zvijer je najopasnija", tako bih se nekad tjesio da mozemo napraviti neki rezultat kad se najmanje od nas ocekuje, ali onda shvatim da smo mi ranjeni otkako znam za sebe.tako nekako..
BhtSlobodas je napisao/la:Hocel biti sutra prenos kakav ?
Kad smo vec kod toga, kako ono kazu: imao sam 50% sanse kod nje, ja hocu - ona nece.Tuzlak04 je napisao/la:. .jest da mi je mali, al zato je tanakSariel je napisao/la:Ima onaj fazon..ne zna lopte al je zato spor.tako nekako..
Daj ne zahebajite djecaka. Pa nije pogrijesio pet sest dana nego samo jedan.wobly92 je napisao/la:U Miljacku, bliže mu je.NKMramor je napisao/la:Igramo sutra, baci se u Jalu.KomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
Daj ne zahebajite djecaka. Pa nije pogrijesio pet sest dana nego samo jedan.Probisvjet je napisao/la:]
Zasto, pomjesao dane, radim puno, nisam ni tebe vidio da si se bacao zbog vecih gluposti, popus grba sloge na avataruNKMramor je napisao/la:Igramo sutra, baci se u Jalu.KomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !
KomunistaTZ je napisao/la:Zasto, pomjesao dane, radim puno, nisam ni tebe vidio da si se bacao zbog vecih gluposti, popus grba sloge na avataruNKMramor je napisao/la:Igramo sutra, baci se u Jalu.KomunistaTZ je napisao/la:Sretno momci danas, borite se i rezultat mora doci. Samo Sloboda !Dakle,sretno sutra momcima
Ostali kultasi, nargila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.