Pa bila je puštana na utakmici u par navrata, ali čini mi se da nije to to.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:sta bi sa one himne ?
Bar su oko mene komentari bili da "nije nešto", mada je i ozvučenje bilo loše tako da neke riječi nisam ni upratio.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa bila je puštana na utakmici u par navrata, ali čini mi se da nije to to.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:sta bi sa one himne ?
Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
To neka anketaHitman22 je napisao/la:Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
Hitman22 je napisao/la:Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
Najiskrenije bi volio da imam mozga kao ti pa da malo odmorim rahatzlatnakoka je napisao/la:Hitman22 je napisao/la:Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da imas obraza ili mozga?
[/quote][/quote][/quote[/quote]wobly92 je napisao/la:
Jedini razlog gdje bi volio da Sloboda izgubi, da ovaj strateg vlado nakon dva gostovanja i poraza da ostavku, a da ova dvojica Predsjednik i Direktor konavno otvore oce i napuste klub i skontaju da ih ljudi koji vole klub nepodržavaju.Ali da se to dosi sva trojica trebaju imati obraza, zato bi volio da uzmemo bod makar.Hitman22 je napisao/la:Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
Sa TOP 5 budzetom smo u TOP 5 u ligi posljednjih godina, zar nije tako?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zatvorit se i cekat sansu za 1-0. Ne primit glup go, kao svaki put do sad tamo a nekako pokusati dati jedan.
Nego jedna stvar me vec muci danima, i za to ce nekad neko sigurno morati polagati racune.
Radnik, Krupa i Celik sa nasim budzetom-to bi bila sigurna borba za titulu, bez ikakvih problema.
Mi vec godinama imamo ili najveci budzet u ligi ili jedan od top 5 pa nista. Imamo te neke igrace koji mozda i nisu losi, ali zadnja linija Krupe kad se sabere nije ko Mehmedagic, a bolji su igracki.
kako mi vec godinama ne mozemo naci i dovesti kvalitetnog igraca za manje pare koji ce biti novi Vukotic, Redzic, Serbecic, Memisevic, Besirevic, Jakovljevic, Obradovic, Jasarevic, Maksimovic, Brkic- to ovako na prvu sto mi je palo na pamet.
mi damo jednom Kosticu ugovor bolji nego Zrinjski Katanecu i Jakovljevicu gotov zajedno
Radnik sa MNOGO skromnijim budzetom za plate, gotov 50% manje , nas vec 2-3 godine oducava od fudbala i **** kako stigne.
De onako realno brate, sta da sutra predsjednik I director dadnu otkaz, koga cemo postaviti na to mjesto a da ce Sloboda krenuti napred, koje dobro nam to donosi u ovom trenutku?xeksor je napisao/la:Jedini razlog gdje bi volio da Sloboda izgubi, da ovaj strateg vlado nakon dva gostovanja i poraza da ostavku, a da ova dvojica Predsjednik i Direktor konavno otvore oce i napuste klub i skontaju da ih ljudi koji vole klub nepodržavaju.Ali da se to dosi sva trojica trebaju imati obraza, zato bi volio da uzmemo bod makar.Hitman22 je napisao/la:Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa....na Vrbasu
Hitman22 je napisao/la:Ma ja nipošto nisam za Zukica na toj poziciji. Previše mi izgleda sporo,radije bi gurnuo Salkica u vatru mlad je i pokretljiv igrao je dobro desnog beka u srijedu tako da zadnjeg veznog moze sigurno. Neki napadač mora igrati pa barem Smajic ili varijanta bliže napadu Culum. Ovo sa odigravanjem utakmice u 17 na + 40 je suludo jos iz plastike izbija 50 stepeni. Nadam se da neko blizak Vladi čita i da povede računa da napad na Krupu i ubacivanje visokih lopti je unaprijed izgubljena utakmica. Mnogo jača ekipa prošle godine se nije okrenula a vec 3:0
wobly92 je napisao/la:Sloboda: Muminović, Đorđilović, Todorović, Ordagić, Ziljkić, Mehmedagić, Ćulum, Smajić, Hairilahović, Zukić, Ignjatović.
Ne znam šta je gore, kad igramo s Tandirom, il kad igramo bez napadača...
Aerials je napisao/la:Prenosi li iko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.