FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 06 avg 2017, 01:26

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:sta bi sa one himne ?
Pa bila je puštana na utakmici u par navrata, ali čini mi se da nije to to.
Bar su oko mene komentari bili da "nije nešto", mada je i ozvučenje bilo loše tako da neke riječi nisam ni upratio.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2017, 10:13

Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa :kafa: ....na Vrbasu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2017, 10:32

staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa :kafa: ....na Vrbasu
Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2017, 10:52

Hitman22 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Danas,poraz i cestitanje protivniku....jaka Krupa :kafa: ....na Vrbasu
Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da Sloboda pobjedi a Sloga igra X ili da sloga pobjedi a Sloboda izgubi ?!
To neka anketa :? ....a da dobiju i jedni i drugi :hmmmmm: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 avg 2017, 12:29

Hitman22 je napisao/la:

Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da imas obraza ili mozga?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2017, 13:07

Ja bi volio da Sloboda uzme titulu. Sloga udje u PL
Sloboda Solana bude prvak kao nekada
Da Dita zari i pali. ....I tako to. .
Cuj mu prozivanja majke ti. .pu stoke prodane. ..

Akobogda barem bod danas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2017, 13:24

Zadnjih 10
6 poraza
3 remija
1 pobjeda
Gol razliku
6 dali
16 primili
Vlado uz tebe smo vi imate Plan mi samo kukamo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 06 avg 2017, 13:42

zlatnakoka je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:

Sta bi vise volio ali iskreno mi reci da imas obraza ili mozga?
Najiskrenije bi volio da imam mozga kao ti pa da malo odmorim rahat
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 avg 2017, 14:05

]
wobly92 je napisao/la:slika
[/quote][/quote][/quote[/quote]

Osmijeh optimizma,znanja.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
danas Vlado pokazi pravo lice,analize zavrsene,na redu su djela...čekamo bodove uhljupe!!
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 avg 2017, 14:45

Hitman22 je napisao/la:
Jedini razlog gdje bi volio da Sloboda izgubi, da ovaj strateg vlado nakon dva gostovanja i poraza da ostavku, a da ova dvojica Predsjednik i Direktor konavno otvore oce i napuste klub i skontaju da ih ljudi koji vole klub nepodržavaju.Ali da se to dosi sva trojica trebaju imati obraza, zato bi volio da uzmemo bod makar.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2017, 15:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma zatvorit se i cekat sansu za 1-0. Ne primit glup go, kao svaki put do sad tamo a nekako pokusati dati jedan.

Nego jedna stvar me vec muci danima, i za to ce nekad neko sigurno morati polagati racune.
Radnik, Krupa i Celik sa nasim budzetom-to bi bila sigurna borba za titulu, bez ikakvih problema.
Mi vec godinama imamo ili najveci budzet u ligi ili jedan od top 5 pa nista. Imamo te neke igrace koji mozda i nisu losi, ali zadnja linija Krupe kad se sabere nije ko Mehmedagic, a bolji su igracki.
kako mi vec godinama ne mozemo naci i dovesti kvalitetnog igraca za manje pare koji ce biti novi Vukotic, Redzic, Serbecic, Memisevic, Besirevic, Jakovljevic, Obradovic, Jasarevic, Maksimovic, Brkic- to ovako na prvu sto mi je palo na pamet.
mi damo jednom Kosticu ugovor bolji nego Zrinjski Katanecu i Jakovljevicu gotov zajedno

Radnik sa MNOGO skromnijim budzetom za plate, gotov 50% manje , nas vec 2-3 godine oducava od fudbala i **** kako stigne.
Sa TOP 5 budzetom smo u TOP 5 u ligi posljednjih godina, zar nije tako? :mrgreen:

Mi smo mogli Zeca sigurno unovciti ove sezone, da je ostao sa ovim igrackim kadrom, ali kao I uvijek mi moramo nesto zabrljati. Zato ja kazem da trebamo prodavati igrace I na taj nacin privuci paznju na sebe, jednim dijelom cemo imati I kintu za narednu sezonu, a ujedno I mlade, talentovane igrace zeljne dokazivanja I sa spoznajom da ce se moci prodati ako se dokazu. Kad iz sezone u sezonu dovodis igrace koji te napuste cim im se digne (zbog klosarskih ugovora ili dugovanja prema njima), umjesto da prodas ga, pa makar to bila I neka simbolicna cijena dok se ne ubode s nekim boljim transferom. Mi nemamo drugog izlaza I nacina, izuzev da nas kupi neki novi Azmir.

To sam najvise zamjerio Azmiru, sto nije prodavao igrace kad je mogao. Razumijem ja da je zelio titulu/kup, da se dokaze kao uspjesan predsjednik kluba I upise u historiju kluba I grada kao prvi kojem je to uspjelo, ali fudbal je biznis I to je on najbolje znao I morao to iskoristiti. Pogotovo zbog cinjenice da su pare, koje je ulagao u klub, bile u vidu pozajmice I to nije nikakvo rjesenje za Slobodu, pa cak I da je uzeo titulu one godine, jer bi I u tom slucaju nas titular kostala skoro 2mil KM, sto nije pohvalno. Kad vec imas pare I dovedes dobre igrace, onda si komotno mogao prodati 2 igraca I time pokriti skoro cijelu pozajmicu, a u timu I dalje imas nekoliko odlicnih igraca kojima bi dodao opet neke talentovane mladice I 1-2 iskusna igraca, pa nekad ne potrefis sa igracima I naredne sezone trazis zamjene. To je fudbal.
Sad ni nemamo igrace u onakvoj formi sa onakvim rezultatima pa ni ne mozes traziti neke pare, cak ni za ovakvog Ordagica koji se uklopio o trenutno sivilo kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 avg 2017, 15:26

xeksor je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
Jedini razlog gdje bi volio da Sloboda izgubi, da ovaj strateg vlado nakon dva gostovanja i poraza da ostavku, a da ova dvojica Predsjednik i Direktor konavno otvore oce i napuste klub i skontaju da ih ljudi koji vole klub nepodržavaju.Ali da se to dosi sva trojica trebaju imati obraza, zato bi volio da uzmemo bod makar.
De onako realno brate, sta da sutra predsjednik I director dadnu otkaz, koga cemo postaviti na to mjesto a da ce Sloboda krenuti napred, koje dobro nam to donosi u ovom trenutku?
Razumijem ja da ne gotivite Senada, meni svejedno za njega, uceras mu, bitna mi je Sloboda, ali mi nemamo potencijalno rjesenje za tu poziciju, nemamo ni neko prelazno rjesenje niti ikakve indicije da bi neko jaci, imucniji, racionalniji I bez pohlepe preuzeo Slobodu. To je nas problem, trenutno nemamo boljeg. Amin da sutra nas uzme neki bogatas poput Azmira, ili Azmir ponovo, ali ni slicnog nema na vidiku I zbog toga me srce boli, zbog toga ne prozivam ni Senada ni UO jer su preuzeli klub u po nicega, nakon ostavke Azmirove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 avg 2017, 16:17

Hitman22 je napisao/la:Ma ja nipošto nisam za Zukica na toj poziciji. Previše mi izgleda sporo,radije bi gurnuo Salkica u vatru mlad je i pokretljiv igrao je dobro desnog beka u srijedu tako da zadnjeg veznog moze sigurno. Neki napadač mora igrati pa barem Smajic ili varijanta bliže napadu Culum. Ovo sa odigravanjem utakmice u 17 na + 40 je suludo jos iz plastike izbija 50 stepeni. Nadam se da neko blizak Vladi čita i da povede računa da napad na Krupu i ubacivanje visokih lopti je unaprijed izgubljena utakmica. Mnogo jača ekipa prošle godine se nije okrenula a vec 3:0

Ali da je došao sa strane sigurno bi bio za njega.Tako je to u nas ,mora bit doveden sa strane i onda imamo pojačanje,Tandir, Kalezić,Ziljkić,Čulum.Ignjatović,Đorđilović,Husić itd,itd

Zadnjih 10
6 poraza
3 remija
1 pobjeda
Gol razliku
6 dali
16 primili
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 avg 2017, 16:34

Sloboda: Muminović, Đorđilović, Todorović, Ordagić, Ziljkić, Mehmedagić, Ćulum, Smajić, Hairilahović, Zukić, Ignjatović.

Ne znam šta je gore, kad igramo s Tandirom, il kad igramo bez napadača...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 avg 2017, 16:37

wobly92 je napisao/la:Sloboda: Muminović, Đorđilović, Todorović, Ordagić, Ziljkić, Mehmedagić, Ćulum, Smajić, Hairilahović, Zukić, Ignjatović.

Ne znam šta je gore, kad igramo s Tandirom, il kad igramo bez napadača...

Bolje da ne igra Tandir svakako je visak igrac, ovako se necu nervirati jer nemamo napad, Lazevski na zasluzenom odmoru sad treba vidjeti kakav je ovaj Đorđilovic
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 avg 2017, 16:39

Prenosi li iko?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 avg 2017, 16:42

jel ovo nešto kao:

-------------------- Muminović ----------------------
Todorović --- Zukić --- Ignjatović --- Đorđilović
-----------------Mehmedagić --- Ćulum -----------
Ordagić ---------- Hairlahović ------------- Ziljkić
---------------------- Smajić -------------------------
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 avg 2017, 16:43

Aerials je napisao/la:Prenosi li iko?

BHT

Zašto ne igra Osmanagić?
EDIT: Sad sam čuo, peh. Vlado opet napadački, hajmo makar dat gol.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 avg 2017, 16:54

Dresovi :thumbup:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 avg 2017, 16:56

Wow, ne igra Tandir.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.