FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 24 avg 2010, 17:06

joj jesu ovi interisti smijesni.....pa inter ima dvije titule evropskih prvaka, bayern ima 4 ....inter je par titula u italiji osvojio za zelenim stolom, nakon kazni izrecenih juventusu, sve je to nesto samo poklonjeno, jadno i bijedno....a milan je jos puno veci klub od intera....tako kad se jave navijaci real madrida, milana, manchestera i barcelone da nesto raspravljaju to donekle mogu razumit al interovi, ma tad se samo smijat mozes....neka im ona pobjeda u ligi prvaka al to nikad nece biti klub koji je i malo blizu bayerna....ustvari jest veci inter od bayerna al kada se gledaju dugovi intera :D :D :D e necu vise o njima morao sam malo , jest da sam rekao prije o glupostima ne raspravljam, o bajkama iz hiljadu jedne noci i slicno

zakuhalo se oko demichelisa et mogao bi navodno u chelsea ili juve....u bayernu kazzu da mu vrata nisu zatvorena, moguc je i ostanak...sve je moguce narednih dana...a glavno je pitanje ako demichelis ode hoce li stici tada neko poujacanje....vidjet cemo kako ce se situacija razvijat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 avg 2010, 18:34

Mala ispravka, Inter ima 3 titule Lige prvaka. Ali koga to interesuje na ovoj temi.
Nadam se da će @amel shvatiti dobronamjeran savjet i da nam neće kvariti temu.

Nerlinger demantovao odlazak Klosea.
Vom Jäger zum Gejagten

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 24 avg 2010, 18:48

Jel ovaj Demichelis stvarno toliko ljut da neće nikako, ni na klupi da bude u Bayernu, samo sto je izbačen iz udarne ekipe!? Kad je propustio meč, što je Van Galu bilo jasno dokle je došlo, ima li kakvih klubova da se interesuju!?
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2010, 19:08

hepek04 je napisao/la:Jel ovaj Demichelis stvarno toliko ljut da neće nikako, ni na klupi da bude u Bayernu, samo sto je izbačen iz udarne ekipe!? Kad je propustio meč, što je Van Galu bilo jasno dokle je došlo, ima li kakvih klubova da se interesuju!?
Doslo mu do grla. :roll: :roll:

Pola Europe se interesuje za njegovim uslugama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 24 avg 2010, 19:12

Ma znam da je dobar igrač i da se mnogi interesuju, al ima li kakva ozbiljna ponuda, sa obrazloženjem koliko para i tako dalje.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2010, 19:27

hepek04 je napisao/la:Ma znam da je dobar igrač i da se mnogi interesuju, al ima li kakva ozbiljna ponuda, sa obrazloženjem koliko para i tako dalje.
Jos nista ne izlazi u javnost. Do sada su se samo pojavljivale spekulacije, a da li je neko poslao ponudu to zna samo uprava Bayerna.
Uostalom, mozda ovaj i ostane u Bayernu :?

Edit:"Imam ugovor u Bayernu do 2012. godine i vidim da ovaj klub iz dana u dan napreduje. Ovdje vidim svu svoju budućnost" - rekao je vezni nogometaš Bayerna - Bastian Schweinsteiger. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 avg 2010, 10:11

Kad čovjek pročita koji klubovi Demichelisa traže/žele (ako je istina) postaje mi nejasno zašto ga mnogi okarakterišu kao kloca. :mrgreen: Bilo bi suludo sad još pustiti Tymoshchuka, jer kako tvrdi njegov menađer, šanse za odlazak su velike.

Lahm i Schweinsteiger ističu kako će vjerovatno produžiti ugovore (obojici važe do 2012) i da ne pomišljaju na odlazak iz Bayerna. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiben.html
Vom Jäger zum Gejagten

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 25 avg 2010, 10:28

ma pusti to ko se interesuje za njega sve su to nagađanja u tom nema istine niti 1 %...isto kao što je pisalo real se zanima za gomeza....a tom gomezu je realnost igrati u mainzu,freiburgu i sl.....

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 25 avg 2010, 10:31

bayern zainteresovan za francuskog reprezentativca u redovima Marseja, riječ je o Valbueni koji bi trebao da zamjeni povrijeđenog Robena detaljnije na http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 92233.html
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 avg 2010, 10:39

effe_sa je napisao/la:joj jesu ovi interisti smijesni.....pa inter ima dvije titule evropskih prvaka, bayern ima 4 ....inter je par titula u italiji osvojio za zelenim stolom, nakon kazni izrecenih juventusu, sve je to nesto samo poklonjeno, jadno i bijedno....a milan je jos puno veci klub od intera....tako kad se jave navijaci real madrida, milana, manchestera i barcelone da nesto raspravljaju to donekle mogu razumit al interovi, ma tad se samo smijat mozes....neka im ona pobjeda u ligi prvaka al to nikad nece biti klub koji je i malo blizu bayerna....ustvari jest veci inter od bayerna al kada se gledaju dugovi intera :D :D :D e necu vise o njima morao sam malo , jest da sam rekao prije o glupostima ne raspravljam, o bajkama iz hiljadu jedne noci i slicno

zakuhalo se oko demichelisa et mogao bi navodno u chelsea ili juve....u bayernu kazzu da mu vrata nisu zatvorena, moguc je i ostanak...sve je moguce narednih dana...a glavno je pitanje ako demichelis ode hoce li stici tada neko poujacanje....vidjet cemo kako ce se situacija razvijat
ZNači ja mogu srat na ovoj temi :lol:
Nego sad oziljno mislite dovodit kakvog štopera nećete valjda na Buytenu i Demichelisu ostat :roll: Bundesicu ćete najvjerovatnije uzet,ali ne mislim da ćete imati sreće u lp kao prošle godine a sa onakvom odbranom(čast Lahmu i Badstuberu)ste sad lošiji i od nas.Jedino Milan,Liverpool i Juventus šte ko vi hajd jasni su mi oni,a vi puni para :?
I šta ono bi sa Lufthansom?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 avg 2010, 10:51

geronimo je napisao/la:Kad čovjek pročita koji klubovi Demichelisa traže/žele (ako je istina) postaje mi nejasno zašto ga mnogi okarakterišu kao kloca. :mrgreen:
mayku mu, ak je vec tako dobar onda je najprece da mu se produzi ugovor i povecaju primanja na 897.000 e mjesecno :lol:
bayern zainteresovan za francuskog reprezentativca u redovima Marseja, riječ je o Valbueni koji bi trebao da zamjeni povrijeđenog Robena
ovaj babun-a koji vrijedi 2,5 miliona da zamjeni robena :lol: :lol:
imamo mi igrace koji mogu zamjeniti arjena :!:
nego, daj kakvog beka ili stopera, to je ono sto se trazi.
mozda schefera, ili, druze geronimo :? :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 avg 2010, 11:02

secer je napisao/la: mozda schefera, ili, druze geronimo :? :lol:
Jakako :D smiješ se kladiti da sam prije tebe spominjao Schafera kao poželjno Bayino pojačanje. :?
Da, da, na ovom topicu. U isto vrijeme sam govorio da onal belgijski torvat iz gladbacha može biti dobar golman i zamjeniti ukislog Rensinga. Od kad se ošiša izgubi moć, ki Samson. :lol:
Priznajem, Buttko je bio tvoj prijedlog.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 avg 2010, 11:24

halo momak budi realna i priznaj da je vas morati sportska koza nostra znamo kolko ste titula dobili za zelenim stolom i kako ste ih dobili sto ste ove szone sovojili ligu .o i otsalo ja va čestitam činjenica je da vi trenutno nemate konkurencije u italij (juve slav,milan također možda roma vam tu i tamo može parirati ao vo sotalo 0)sto se tiče bundeslige tačno je da bajern nema konkurencije ali pogledaj bajern i ako nema konkurencije u zadnjih jedanaest godina tri puta bio u finalu a vi na40 i kusur prvo finale sto pokazuje koliko je bajern moćan kao klub tačno je da bi bilo bolje da ima konkurencije bolje bi bilo ali i ovako smo prejaki.sto se tiče igrača basler, mateus,kahn itd... ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 25 avg 2010, 12:06

GAL je napisao/la:halo momak budi realna i priznaj da je vas morati sportska koza nostra znamo kolko ste titula dobili za zelenim stolom i kako ste ih dobili sto ste ove szone sovojili ligu .o i otsalo ja va čestitam činjenica je da vi trenutno nemate konkurencije u italij (juve slav,milan također možda roma vam tu i tamo može parirati ao vo sotalo 0)sto se tiče bundeslige tačno je da bajern nema konkurencije ali pogledaj bajern i ako nema konkurencije u zadnjih jedanaest godina tri puta bio u finalu a vi na40 i kusur prvo finale sto pokazuje koliko je bajern moćan kao klub tačno je da bi bilo bolje da ima konkurencije bolje bi bilo ali i ovako smo prejaki.sto se tiče igrača basler, mateus,kahn itd... ;)
od ta tri fonala koliko ste ih osvojili :roll: a ovo zadnje finale bayern uopste nije zasluzio,zalutali su u njga na racun ponajvise fiorentine(koja je osrednji klub u italiji)iste one fiorentine koja vas je nadigrala i zasluzila prolaz ali je nezapamcenom sudijskom kradzom bayern prosao dalje,pa sjeti se mancestera,nemoze bayern igrat sa ekipom iz sredine serie a a kamoli sa velikom trojkom,za zelenim stolom ili na zelenom travnjaku isto je to ako smo te titule zasluzili uzimajuci u obzir sta je mogi radio,moze bayern imati izgubljenih finala 1000 i nastupa u LP mozda i vise od intera,ali bayernu je svake godine lahko uci u LP obzirom na konkurenciju(uvjek su prvi,eventualno drugi) a inter kakvu je on konkurenciju u italiji imao zadnjih 40 god pa bilo je pravi podvig i samo uci u LP kada pogledas s kim su se borili za prva mjesta na tabeli,bayern je mocan klub tacno,on je najbolji medzu najgorima uvjek bio,dok je inter uvjek dobar medzu najboljima a sada je najbolji medzu najboljima... :) ;) :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 13:50

Vec postaje suludo citati ovu temu. Krenes da procitas kakvu "frisku" vijest, a zauzvrat dobijes na citanje brdo gluposti koje ide iz krajnosti u krajnost i kojem ocigledno nema kraja. :roll:
Rjesenje je BAN svima koji spamaju, pa makar i ja isti dobio ako ga zasluzim. :|

Eh sad procitah ovo za Valbuenu. Cini mi se da je cak bio i pozvan na SP? 8-) 8-)
Rjesenje nije Bog zna kvalitetno, s obzirom da se trazi zamjena za Robbena, ali postoji li uopste idealan igrac koji moze zamijeniti ovog majstora? :roll:

Ako vec kontaju dofurati nekoga iz Marseillea, bolje bi bilo da uzmu mladog Ayewa.

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 25 avg 2010, 14:11

Ne znam sta ce im Valbuena . Neka se pozabave sa pojacanjima u odbrani , jer ako ode Demichelis , bice vrlo lose.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 avg 2010, 14:55

@amell sta je pisac htio reci,,puno svrljas malo kazes,,ajd ohladi se malo i svrljaj gluposti negdje drugo,,zabari su zabari mafija i ostale stvari, pa igrali ste finale a bile su neke muljave oko mote i neznam jos koga,,,dok je god muljava u italiji i svako druge godine neki veliki klub dobija kazne oduzimanje bodova ili izbacivanje u 2. ligu inter ce osvajati na taj nacin,,ćao

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 avg 2010, 16:08

Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.

Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se. :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 avg 2010, 16:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.

ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xD

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 avg 2010, 16:12

thulkazal je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.

ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xD
Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnije :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []