zakuhalo se oko demichelisa et mogao bi navodno u chelsea ili juve....u bayernu kazzu da mu vrata nisu zatvorena, moguc je i ostanak...sve je moguce narednih dana...a glavno je pitanje ako demichelis ode hoce li stici tada neko poujacanje....vidjet cemo kako ce se situacija razvijat
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
joj jesu ovi interisti smijesni.....pa inter ima dvije titule evropskih prvaka, bayern ima 4 ....inter je par titula u italiji osvojio za zelenim stolom, nakon kazni izrecenih juventusu, sve je to nesto samo poklonjeno, jadno i bijedno....a milan je jos puno veci klub od intera....tako kad se jave navijaci real madrida, milana, manchestera i barcelone da nesto raspravljaju to donekle mogu razumit al interovi, ma tad se samo smijat mozes....neka im ona pobjeda u ligi prvaka al to nikad nece biti klub koji je i malo blizu bayerna....ustvari jest veci inter od bayerna al kada se gledaju dugovi intera
e necu vise o njima morao sam malo , jest da sam rekao prije o glupostima ne raspravljam, o bajkama iz hiljadu jedne noci i slicno
zakuhalo se oko demichelisa et mogao bi navodno u chelsea ili juve....u bayernu kazzu da mu vrata nisu zatvorena, moguc je i ostanak...sve je moguce narednih dana...a glavno je pitanje ako demichelis ode hoce li stici tada neko poujacanje....vidjet cemo kako ce se situacija razvijat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mala ispravka, Inter ima 3 titule Lige prvaka. Ali koga to interesuje na ovoj temi.
Nadam se da će @amel shvatiti dobronamjeran savjet i da nam neće kvariti temu.
Nerlinger demantovao odlazak Klosea.
Nadam se da će @amel shvatiti dobronamjeran savjet i da nam neće kvariti temu.
Nerlinger demantovao odlazak Klosea.
Vom Jäger zum Gejagten
Jel ovaj Demichelis stvarno toliko ljut da neće nikako, ni na klupi da bude u Bayernu, samo sto je izbačen iz udarne ekipe!? Kad je propustio meč, što je Van Galu bilo jasno dokle je došlo, ima li kakvih klubova da se interesuju!?
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Doslo mu do grla.hepek04 je napisao/la:Jel ovaj Demichelis stvarno toliko ljut da neće nikako, ni na klupi da bude u Bayernu, samo sto je izbačen iz udarne ekipe!? Kad je propustio meč, što je Van Galu bilo jasno dokle je došlo, ima li kakvih klubova da se interesuju!?
Pola Europe se interesuje za njegovim uslugama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma znam da je dobar igrač i da se mnogi interesuju, al ima li kakva ozbiljna ponuda, sa obrazloženjem koliko para i tako dalje.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos nista ne izlazi u javnost. Do sada su se samo pojavljivale spekulacije, a da li je neko poslao ponudu to zna samo uprava Bayerna.hepek04 je napisao/la:Ma znam da je dobar igrač i da se mnogi interesuju, al ima li kakva ozbiljna ponuda, sa obrazloženjem koliko para i tako dalje.
Uostalom, mozda ovaj i ostane u Bayernu
Edit:"Imam ugovor u Bayernu do 2012. godine i vidim da ovaj klub iz dana u dan napreduje. Ovdje vidim svu svoju budućnost" - rekao je vezni nogometaš Bayerna - Bastian Schweinsteiger.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad čovjek pročita koji klubovi Demichelisa traže/žele (ako je istina) postaje mi nejasno zašto ga mnogi okarakterišu kao kloca.
Bilo bi suludo sad još pustiti Tymoshchuka, jer kako tvrdi njegov menađer, šanse za odlazak su velike.
Lahm i Schweinsteiger ističu kako će vjerovatno produžiti ugovore (obojici važe do 2012) i da ne pomišljaju na odlazak iz Bayerna. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiben.html
Lahm i Schweinsteiger ističu kako će vjerovatno produžiti ugovore (obojici važe do 2012) i da ne pomišljaju na odlazak iz Bayerna. http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiben.html
Vom Jäger zum Gejagten
ma pusti to ko se interesuje za njega sve su to nagađanja u tom nema istine niti 1 %...isto kao što je pisalo real se zanima za gomeza....a tom gomezu je realnost igrati u mainzu,freiburgu i sl.....
- amel10071988
- Kontakt:
bayern zainteresovan za francuskog reprezentativca u redovima Marseja, riječ je o Valbueni koji bi trebao da zamjeni povrijeđenog Robena detaljnije na http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 92233.html
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
ZNači ja mogu srat na ovoj temieffe_sa je napisao/la:joj jesu ovi interisti smijesni.....pa inter ima dvije titule evropskih prvaka, bayern ima 4 ....inter je par titula u italiji osvojio za zelenim stolom, nakon kazni izrecenih juventusu, sve je to nesto samo poklonjeno, jadno i bijedno....a milan je jos puno veci klub od intera....tako kad se jave navijaci real madrida, milana, manchestera i barcelone da nesto raspravljaju to donekle mogu razumit al interovi, ma tad se samo smijat mozes....neka im ona pobjeda u ligi prvaka al to nikad nece biti klub koji je i malo blizu bayerna....ustvari jest veci inter od bayerna al kada se gledaju dugovi intera![]()
![]()
e necu vise o njima morao sam malo , jest da sam rekao prije o glupostima ne raspravljam, o bajkama iz hiljadu jedne noci i slicno
Nego sad oziljno mislite dovodit kakvog štopera nećete valjda na Buytenu i Demichelisu ostat
I šta ono bi sa Lufthansom?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mayku mu, ak je vec tako dobar onda je najprece da mu se produzi ugovor i povecaju primanja na 897.000 e mjesecnogeronimo je napisao/la:Kad čovjek pročita koji klubovi Demichelisa traže/žele (ako je istina) postaje mi nejasno zašto ga mnogi okarakterišu kao kloca.
ovaj babun-a koji vrijedi 2,5 miliona da zamjeni robenabayern zainteresovan za francuskog reprezentativca u redovima Marseja, riječ je o Valbueni koji bi trebao da zamjeni povrijeđenog Robena
imamo mi igrace koji mogu zamjeniti arjena
nego, daj kakvog beka ili stopera, to je ono sto se trazi.
mozda schefera, ili, druze geronimo
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Jakakosecer je napisao/la: mozda schefera, ili, druze geronimo![]()
Da, da, na ovom topicu. U isto vrijeme sam govorio da onal belgijski torvat iz gladbacha može biti dobar golman i zamjeniti ukislog Rensinga. Od kad se ošiša izgubi moć, ki Samson.
Priznajem, Buttko je bio tvoj prijedlog.
Vom Jäger zum Gejagten
halo momak budi realna i priznaj da je vas morati sportska koza nostra znamo kolko ste titula dobili za zelenim stolom i kako ste ih dobili sto ste ove szone sovojili ligu .o i otsalo ja va čestitam činjenica je da vi trenutno nemate konkurencije u italij (juve slav,milan također možda roma vam tu i tamo može parirati ao vo sotalo 0)sto se tiče bundeslige tačno je da bajern nema konkurencije ali pogledaj bajern i ako nema konkurencije u zadnjih jedanaest godina tri puta bio u finalu a vi na40 i kusur prvo finale sto pokazuje koliko je bajern moćan kao klub tačno je da bi bilo bolje da ima konkurencije bolje bi bilo ali i ovako smo prejaki.sto se tiče igrača basler, mateus,kahn itd... 
od ta tri fonala koliko ste ih osvojiliGAL je napisao/la:halo momak budi realna i priznaj da je vas morati sportska koza nostra znamo kolko ste titula dobili za zelenim stolom i kako ste ih dobili sto ste ove szone sovojili ligu .o i otsalo ja va čestitam činjenica je da vi trenutno nemate konkurencije u italij (juve slav,milan također možda roma vam tu i tamo može parirati ao vo sotalo 0)sto se tiče bundeslige tačno je da bajern nema konkurencije ali pogledaj bajern i ako nema konkurencije u zadnjih jedanaest godina tri puta bio u finalu a vi na40 i kusur prvo finale sto pokazuje koliko je bajern moćan kao klub tačno je da bi bilo bolje da ima konkurencije bolje bi bilo ali i ovako smo prejaki.sto se tiče igrača basler, mateus,kahn itd...
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vec postaje suludo citati ovu temu. Krenes da procitas kakvu "frisku" vijest, a zauzvrat dobijes na citanje brdo gluposti koje ide iz krajnosti u krajnost i kojem ocigledno nema kraja.
Rjesenje je BAN svima koji spamaju, pa makar i ja isti dobio ako ga zasluzim.
Eh sad procitah ovo za Valbuenu. Cini mi se da je cak bio i pozvan na SP?
Rjesenje nije Bog zna kvalitetno, s obzirom da se trazi zamjena za Robbena, ali postoji li uopste idealan igrac koji moze zamijeniti ovog majstora?
Ako vec kontaju dofurati nekoga iz Marseillea, bolje bi bilo da uzmu mladog Ayewa.
Rjesenje je BAN svima koji spamaju, pa makar i ja isti dobio ako ga zasluzim.
Eh sad procitah ovo za Valbuenu. Cini mi se da je cak bio i pozvan na SP?
Rjesenje nije Bog zna kvalitetno, s obzirom da se trazi zamjena za Robbena, ali postoji li uopste idealan igrac koji moze zamijeniti ovog majstora?
Ako vec kontaju dofurati nekoga iz Marseillea, bolje bi bilo da uzmu mladog Ayewa.
Ne znam sta ce im Valbuena . Neka se pozabave sa pojacanjima u odbrani , jer ako ode Demichelis , bice vrlo lose.
@amell sta je pisac htio reci,,puno svrljas malo kazes,,ajd ohladi se malo i svrljaj gluposti negdje drugo,,zabari su zabari mafija i ostale stvari, pa igrali ste finale a bile su neke muljave oko mote i neznam jos koga,,,dok je god muljava u italiji i svako druge godine neki veliki klub dobija kazne oduzimanje bodova ili izbacivanje u 2. ligu inter ce osvajati na taj nacin,,ćao
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.
Ne znam odakle nam pare ali eto, špekuliše se.
ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xDOTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.
Nije meni ovo najjasnije, jel mi placamo Liverpoolu 30 miliona da ga uzmu il Liverpool nama, ovo prvo mi je logicnijethulkazal je napisao/la:ama taj ne vrijedi ni 15 mil xD tako naći će se pare samo ga vi uzmite xDOTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool have made an enquiry about Bayern Munich’s £30 million-rated striker Mario Gomez, according to the Daily Mail.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.