Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Hamilton je dokazao ovom pobjedom koliko je jak, kolika je plačička i koliko je Merc dominantan.
#najveciikadunajavi
#najveciikadunajavi
"We need to suffer. And we need to fight."
Vettel da je bio na poziciji Hamiltona strugali bi mu bolid sa barijere spahtlom, napravio bi 27 gresaka u 20 krugova.mma_hz je napisao/la:Da je na ovom kocenju Maxa ispred Hamiltona bio Vetell razbio bi ga Max,ovaj bogalj sretni.
Prva veća greska Mecke ove sezone, sreca pa je u Monacu pa nije bilo prostora da Max prodje. Medium gume toliko krugova izdrzase, bem ti zivot, bravo Lewise... Jest da je placipicka ali je vozacina, samo pogledajte stanje prednjih guma na kraju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To da u svakom slucaju.harden je napisao/la:Vettel da je bio na poziciji Hamiltona strugali bi mu bolid sa barijere spahtlom, napravio bi 27 gresaka u 20 krugova.mma_hz je napisao/la:Da je na ovom kocenju Maxa ispred Hamiltona bio Vetell razbio bi ga Max,ovaj bogalj sretni.
Prva veća greska Mecke ove sezone, sreca pa je u Monacu pa nije bilo prostora da Max prodje. Medium gume toliko krugova izdrzase, bem ti zivot, bravo Lewise... Jest da je placipicka ali je vozacina, samo pogledajte stanje prednjih guma na kraju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najgluplja staza, prostor da nekog prestigneš nepostoji. Nije ovo toliko ni spektakularna vožnja, vozač ispred tebe mora baš veliku grešku napraviti da bi imao neku šansu da ga prestigneš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
svaka greška u monacu je velika greškaUnofficialpage je napisao/la:Najgluplja staza, prostor da nekog prestigneš nepostoji. Nije ovo toliko ni spektakularna vožnja, vozač ispred tebe mora baš veliku grešku napraviti da bi imao neku šansu da ga prestigneš.
Nije tacno, da je Lewis napravio i najmanju gresku Max bi ga presao, ali nije napravio iako ga je ovaj ganjao 40 krugova.Unofficialpage je napisao/la:Najgluplja staza, prostor da nekog prestigneš nepostoji. Nije ovo toliko ni spektakularna vožnja, vozač ispred tebe mora baš veliku grešku napraviti da bi imao neku šansu da ga prestigneš.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Magnnussen danas najveci luzer
Katastrofalna stategija Haasa, prijatelj Grosjean na istim gumama vozio 40+ laps

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- majestic24
- Kontakt:
Bitno je da su zadnje bile solidneharden je napisao/la:Vettel da je bio na poziciji Hamiltona strugali bi mu bolid sa barijere spahtlom, napravio bi 27 gresaka u 20 krugova.mma_hz je napisao/la:Da je na ovom kocenju Maxa ispred Hamiltona bio Vetell razbio bi ga Max,ovaj bogalj sretni.
A sto se tice kocenja tek zadnjih 10 krugova je imao malo vecih problema
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Neki su najavili da će školovati SebaBosniaBoston je napisao/la:Ode guma Charlesu.Koliko god je ferari glup,i charles ima puno da nauci,2.utrku zaredom da je loš
Nisam gledao trku, ali opet cigić nešto kukao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema nista do Belgije Italije i Japana, tu je lomljavina i pravo utrkivanje. Ove ulicne bih najradije izbacio iako je Monaco tradicija u Formuli 1 al je njesra staza za voznju. Kakvu su utrku izbacili (Malezija) a ostaju ove debilne staze jos uvode i onu i Holandiji.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel gotova sezona?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sad je obrnuto, sad ce ih Vettel i Ferrari prekucati poslije pauze i to je totuzlak1987 je napisao/la:Jel gotova sezona?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Auu sekunda yebote
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
nisu oni izbacili nego je Malezija sama odustala i preusmjerila resurse na Moto GP koji je mnogo popularniji tamoNadalRafa je napisao/la:Nema nista do Belgije Italije i Japana, tu je lomljavina i pravo utrkivanje. Ove ulicne bih najradije izbacio iako je Monaco tradicija u Formuli 1 al je njesra staza za voznju. Kakvu su utrku izbacili (Malezija) a ostaju ove debilne staze jos uvode i onu i Holandiji.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A nisam to znao al po meni top 3 trka bila dok se vozilo. S ona dva duga pravca pa brzim krivinama uzitak bilo gledat. Jos vazda vrijeme hafifno oluje neke nestomiki_92 je napisao/la:nisu oni izbacili nego je Malezija sama odustala i preusmjerila resurse na Moto GP koji je mnogo popularniji tamoNadalRafa je napisao/la:Nema nista do Belgije Italije i Japana, tu je lomljavina i pravo utrkivanje. Ove ulicne bih najradije izbacio iako je Monaco tradicija u Formuli 1 al je njesra staza za voznju. Kakvu su utrku izbacili (Malezija) a ostaju ove debilne staze jos uvode i onu i Holandiji.
Ja cuda u pi.cku materinu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Prikljuci se na haparateAzpi je napisao/la:Ja cuda u pi.cku materinu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.