gradina4 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Paranoja je napisao/la:Po meni Gradina ima puno jaci tim od Zvijezde ali opet igraju kuci i tu ne smiju kiksati zato sto ima dolaze jace ekipe poslije. Iskreno vise bih volio da kiksaju sad i onda malo njanjajevo poderu. Mozete vi to..
A nisam skontao na koji tim se sutra dizu pare da uplatimo sve sto imamo

:ugeek:
Kec ko neboder
samo mala kvota, bar na bet at home je 1,35.. mada mislim da ce u kladionicama biti oko 1,60 samo zbog pozicije na tabeli
samo da te vidim Benjo u gradu, poderat cu te ko macku, smece jedno bezobrazno .. ti navijac Gradine, pa ti nisi nikad stao medju navijace a komentarises smece jedno .. samo da te nadjem u gradu, ili budi danas na utakmici u Gradaccu pa ces vidjeti posle utakmice .. dosao si nam i preko glave u Gradini, nek ispadne Gradine al ce i Zvijezda sa nama ispasti !!
hahahaha. Nisam nisam navijač Gradine, ti sigurno jesi.
Super, baš ćemo vidjeti kako će ispasti Zvijezda sa nama, nadaj se. Gori su takvi ko ti što šire mržnju i pišu tu pa se onda napadaju Apachi a bio je takav slučaj i na fb juče

A sigurno si ti svaku utakmicu sa Apachima, za razliku od mene

Baš se pitam na čiju će stranu stati navijači, moju ili tvoju

mahanje za tebe
@vatreni hvala na riječima tim
Očekujem danas dobru utakmicu, nadam se da neće biti tvrda, pod tim tvrda mislim da se zatvore ili bunkerišu. Otvorena igra na obje strane i nek golovi padaju