drkajte
Moderator/ica: Padovan

moglo bi a kakav je taj bastos ne mogu da ga smjestim nigdje ni gdje igra ni kakav jeToxicity je napisao/la:Hoćeš li Henrya plus Bastosa za Cavanija?Senaid L.F.C je napisao/la:Ima li tko zainteresiran za ponudu da mu ja dam Cavania a on meni krilo+napadac

jesul ti na prodaju il za zamjenu pepe i terrybavarac_33 je napisao/la:
**** ti ekipu, ne mogu meda..:S...daj imal na prodaju kakva zivotinja od napadaca il kakav krilni mocan, ovi moji ne mogu u bazen olimpijski ubaciti kamol u gol.....imam na klupi neke levate poput park ji sunga, barnete, barry-a, papadopulosa, kerzhakova, itd...pod hitno mi treba NAPADAC!!!!..dajte prodajte mi sta ljudi
david luiz jel na prodaju il za zamjenuGoalgetter je napisao/la:Manchester City F.C
Klupa: Foster, D. Luiz, Upson, Santon, Uchida, Nocerino, Veloso, Lulic, A. Johnson, Baptista, Klose.
Oboje, zavisi od ponude. Trazim jednog jakog DM i Napadaca (CF)barca_87 je napisao/la:david luiz jel na prodaju il za zamjenuGoalgetter je napisao/la:Manchester City F.C
Klupa: Foster, D. Luiz, Upson, Santon, Uchida, Nocerino, Veloso, Lulic, A. Johnson, Baptista, Klose.???
tam ti ja cavania za klosea i lulicaGoalgetter je napisao/la:Oboje, zavisi od ponude. Trazim jednog jakog DM i Napadaca (CF)barca_87 je napisao/la:david luiz jel na prodaju il za zamjenuGoalgetter je napisao/la:Manchester City F.C
Klupa: Foster, D. Luiz, Upson, Santon, Uchida, Nocerino, Veloso, Lulic, A. Johnson, Baptista, Klose.???
Zainteresovan samSenaid L.F.C je napisao/la: tam ti ja cavania za klosea i lulica

zanima me samba i gervinho.Bosniacum Lilium je napisao/la:Rolfes i Gervinho su na mojoj transfer listi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.