FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čelik i Sloboda naša, dva velikana posrnula, pogodak nisu još postigli ove sezone, uvijek sam u zayebanciji bio za to da kad se završi 0-0 utakmica obje ekipe dobiju po minus 1 bod, ove sezone bi nas to pravilo odvelo debelo u minus s bodovima...Kaže Vlado realan rezultat i da smo bili bojažljivi 

. . . Super. Nismo sad zadnji na tabeli
. . .

Moj Ekro eto a ti sumnjao u Vladu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kakvu istoriju imamo s njima i kako smo krenuli ovu sezonu, malo veca kucaSARS je napisao/la:Bod ko kuca!

Dobar bod.
-
- Kontakt:
prvo poluvrijeme očajno, dok smo u drugom i bili bolji mada ofanzivno ništa konkretno, samo pohvalio bih Djordjilovića, Smajića i naravno Muminovića 
idemo sada u Vitez po prva tri boda

idemo sada u Vitez po prva tri boda
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sta reci.tanko bogami.
Vlado ubleho odlazi i zauvijek zalupi vratima.
Dajte mu od rata reprograma samo nek ide..
Sto je najgore ovaj bod ga ostavlja vjerovatno na klupi.pu je.bem ti srecu prokletu...
Da se ne lazemo nema igre zaprijetili nismo.da nije malog azira hladno smo mogli izgubit.ko da smo i izgubili.
Nema vise smisla bogami..branit neobranjivo
Vlado ubleho odlazi i zauvijek zalupi vratima.
Dajte mu od rata reprograma samo nek ide..
Sto je najgore ovaj bod ga ostavlja vjerovatno na klupi.pu je.bem ti srecu prokletu...
Da se ne lazemo nema igre zaprijetili nismo.da nije malog azira hladno smo mogli izgubit.ko da smo i izgubili.
Nema vise smisla bogami..branit neobranjivo
[quote="NjonjoVam"][quote="NjonjoVam"]][quote="wobly92"]
Azir nas spasi i uze bod!
Aj sto nas spasi al za sada spasi i ovog kvazi trenera sa osmjehom proljeća.....Bod ko Tusanj(istočna tribina sa šipovima svim)

Azir nas spasi i uze bod!
Aj sto nas spasi al za sada spasi i ovog kvazi trenera sa osmjehom proljeća.....Bod ko Tusanj(istočna tribina sa šipovima svim)
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 06 avg 2017, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma top je ovo, da i igraci dobiju malo na samopouzdanju, i sto se mene tice dok se krpa ne vrati smajica umjesto tandiraslobodaTZ je napisao/la:Kakvu istoriju imamo s njima i kako smo krenuli ovu sezonu, malo veca kucaSARS je napisao/la:Bod ko kuca!
Sve strucnjaci na forumu, a kad je sta napravit nema vas nigdje, u cemu je problem to sto nisu izgubili, yebo vas vise i Jagodic i Mujkanovic i ostali, sve u zivotu sto znate je da pametujete i kritikujete, pustite ba ljude da rade svoj posao i to je to... koji vam je vise racku? dodjite na stadion podrzite klub i igrace..
Hvala igracima na borbenosti i zalaganju ovako se igra za klub al vi ste slijepi kod ociju, Djordjilovic pokazao da je bolji od Lazevskog a ovdje ste pisali kako je tanak igrac. Zato tisu...
Glupani utakmica se igrala na plastici gdje ne mozes igrati kratkim pasovima, tezak teren...
Hvala igracima na borbenosti i zalaganju ovako se igra za klub al vi ste slijepi kod ociju, Djordjilovic pokazao da je bolji od Lazevskog a ovdje ste pisali kako je tanak igrac. Zato tisu...
Glupani utakmica se igrala na plastici gdje ne mozes igrati kratkim pasovima, tezak teren...
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 06 avg 2017, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne treba ovde biti neki narocit strucnjak pored oba zdrava oka.
S loptom se sastavit ne mozemo.sta igramo vec godinu dana???
P.s Djordjilovic je ka.rina.
S loptom se sastavit ne mozemo.sta igramo vec godinu dana???
P.s Djordjilovic je ka.rina.
Ja ne znam sta pojedini hoce ovdje, igrali smo u gostima protiv ekipe koja nas je u proslosti pravo kantala i kada smo imali i kud i kamo jacu ekipu od ove, nije ni krupa danas bog zna nas nesto nadigrali, mi smo dosli sa namjerom da uzmemo bod i to smo i ostvarili i treba boti prezadovoljan zbog toga, mi ne smijemo gubiti utakmice kuci a na strani sve sto se napravi bit ce dodatan plus
Hocu slobodu u gostima.hocu igru.hocu golove.hocu srce na **** teren a ne akciju spasavanja vojnika vlagodica.
Svima je plastika gore ne samo nama..
Tri tekme gola ne mozemo dat.nema igre.nema nicega
**** ga grob.
**** ga grob.
Pobjeda u Vitezu i dupke pun Tušanj kontra škutora.Pod električnom rasvjetom naravno.
Drago mi je da su danas momci pokazali damu i pošaketali se sa "šumnjacima" iz Krupe,
Nadam se da Zukić nije ozbiljno nastradao i da ćemo Osmanagića imati na raspolaganju u Vitezu.
Drago mi je da su danas momci pokazali damu i pošaketali se sa "šumnjacima" iz Krupe,
Nadam se da Zukić nije ozbiljno nastradao i da ćemo Osmanagića imati na raspolaganju u Vitezu.
Ja volim FK Tuzla City
Sariel je napisao/la:Hocu slobodu u gostima.hocu igru.hocu golove.hocu srce na **** teren a ne akciju spasavanja vojnika vlagodica.
**** ga grob.
De ti prvo popravi pravopis, pa tek onda se mozes javit i kritikovati, bolje bi ti bilo da si otisao u Simin Han da podrzis Azmiru ekipu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne moze on bolje, nije uzeo dozu danas, polako duga je noc nadoci ce hehehefukara87 je napisao/la:Sariel je napisao/la:Hocu slobodu u gostima.hocu igru.hocu golove.hocu srce na **** teren a ne akciju spasavanja vojnika vlagodica.
**** ga grob.
De ti prvo popravi pravopis, pa tek onda se mozes javit i kritikovati, bolje bi ti bilo da si otisao u Simin Han da podrzis Azmiru ekipu
Ne sekiraj se ti za moj cv drug moj.fukara87 je napisao/la:Sariel je napisao/la:Hocu slobodu u gostima.hocu igru.hocu golove.hocu srce na **** teren a ne akciju spasavanja vojnika vlagodica.
**** ga grob.
Ja sam ostvaren covjek.u svakom smislu.
I plus komentiram samo slobodu iatu onu uz koju sam se rodio.trosio vrijeme novce grlo i bubrege..
Druze na pogresnog galamis...
P.s i nije vam ovo tema udruzenja knjzevnika...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pozitivno: Bod ko kuca, bitno je da se tu procepilo. Sada moze samo na bolje. Sezona se lomi protiv Zrinje i to je Vladi biti ili ne biti.
Negativno: Nemamo jos gola, treba jedan gol bar za samopouzdanje.
Na 40 stepeni prvi ikad bod tamo u Krupi na Vrbasu nije ni lose, nije ni bajno ali bi ga uzeli prije utakmice.
Negativno: Nemamo jos gola, treba jedan gol bar za samopouzdanje.
Na 40 stepeni prvi ikad bod tamo u Krupi na Vrbasu nije ni lose, nije ni bajno ali bi ga uzeli prije utakmice.
CccccSARS je napisao/la: Ne moze on bolje, nije uzeo dozu danas, polako duga je noc nadoci ce hehehe
Sta hoces s tim da kazrs jel???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.