Brz oporavak majstore !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Postupak Vasilića je bio sličan onome kada je Suarez odbranio čist gol rukom, dobio crveni, ali spasio ekipu. Jamak je glup ko top. Prvi faul koji je napravio bio je za crveni, očito da se lik ne zna kontrolisati. Hasanović i Hodžić su otkriće, nadam se povratku Smajića, Bekrića i Svrake što prije.jovanmaksimovic je napisao/la:vasilic nas je spasio sigurnog gola... a vi samo nastavite pljuvati po njemu...
Ja sam pitar i živim na AFH. I ja ti **** svu familiju za ovo.drpitar2 je napisao/la:samo vas i treba lomiti.
Imbecil no. 2, ajmo dalje ima li jos ovih internet ratnika?bagrcavi je napisao/la:Smrt u najtežim mukama, sjeme mu se zatrlo bezobrazno !krmak je napisao/la:Koji si ti imbecil, smrt nekom zeljeti?Johny je napisao/la:Hroje Milicevicu zelim ti najgoru mogucu smrt.
Nije problem slomiti momku nogu i tako mu karijeru upropastiti problem je ne biti covjek.On bez griznje savjesti tersa sto je dobio crveni karton.Pa gdje mu je pamet , gdje je ljudskost.Mozda je talentovanom momku karijeru okoncao a na kraju tako hladan bio.Nevjerujem.
Hajde Zeljo !
Sent from my PMP5580C
Ma boli me qurac za go yebote go vise u pm... ne mozes trpiti igraca kojem je problem dodati lijevom nogom... covjek nema lijevu nogu bukvalno... NE ZNA i da Bog da vise nikad zaigrao za Zelju... ima u omladinskom stopera da biras... koji ce nam **** vasilic mrtvi...KOd mene su jamak i vasilic istrosili sve kredite...glupanijovanmaksimovic je napisao/la:vasilic nas je spasio sigurnog gola... a vi samo nastavite pljuvati po njemu...
Moras i ti shvatiti da su vruce glave i da lete svakakve rijecibekicamir je napisao/la:Bagrcavi !
Da ima imalo ovdje normanih admina ovaj lik ne bi mogao vise ovakve morbidne i idiotske stvari pisati pod ovim nickom!
Milicevic jeste glup ali nije kriv niti malo zbog loma noge,kriv je jedino sto se bunio na crveni karton koji je nakon sto je sudija vido start i lom noge sasvim opravdan !
Srami se ,zeljeti smrt momku zbog neke nesmotrenosti !
ZOLETICU SRETAN OPORAVAK!
U šta si ti gled'o? Bio je ISPRED igrača Zrinjskog i trebao je samo gurnuti loptu Antoloviću, al je bio dovoljno smotan da se narednog momenta nađe iza njega.jovanmaksimovic je napisao/la:vasilic nas je spasio sigurnog gola... a vi samo nastavite pljuvati po njemu...
Ako si vidio povredu Eduarda u Arsenalu, identično!HZ_ilidzaa je napisao/la:Gledao sam prvo poluvrijeme. Mozel mi tko reci detaljnije sta je bilo ?
Zoloticu brz oporavak zelim .
Ovo je bitno, imamo jos 9 kola, ovo je jos uvijek dobra pozicija, da je moglo bolje, moglo je, al sta je tu je. IDEMO DALJE!"Svaki bod je važan, mogli smo povećati prednost nad Sarajevom, ali isto tako moglo je biti samo dva boda razlike da su oni dobili Velež. Ima još deset kola i sve je u našim rukama"
Kako ti mozes garantovati da nije namjerno Bogati ?Lillard je napisao/la:Pa vruce su glave, ali ne treba pretjerivat. Momak je napravio glupost, ali nije namjerno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.