FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Malo su nas vile pronosale, ali mogli smo i do 3 boda . nakon trece utakmice utisak je veoma slab, mada ostaje nada da ce proigrati i napokon zabiti gol ove sezone.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tri pozitivne stvari:
1-osvojen bod
2-sjajni Muminović
3-gostujuci dresovi su perverzija teska
Ostalo KATASTROFA.... KATASTROFA....ovako ako nastave LZO i to vec poslije par kola...zivi bili pa vidjeli...imas veliku cetvorku plus Borac koji ako danas dobije nema sanse da cemo ga stici.... ostaje to 6. mjesto i vjerovatno borba sa radnikom i Krupom a Radnik nam vec bjezi OGROMNIH 6 brodova... misljenja sam ako se ne pobijedi vitez da je to to sto se lige za prvaka tice
1-osvojen bod
2-sjajni Muminović
Ostalo KATASTROFA.... KATASTROFA....ovako ako nastave LZO i to vec poslije par kola...zivi bili pa vidjeli...imas veliku cetvorku plus Borac koji ako danas dobije nema sanse da cemo ga stici.... ostaje to 6. mjesto i vjerovatno borba sa radnikom i Krupom a Radnik nam vec bjezi OGROMNIH 6 brodova... misljenja sam ako se ne pobijedi vitez da je to to sto se lige za prvaka tice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ako ovako ostane nemamo mi tu sta trazit..staragarda je napisao/la:Tri pozitivne stvari:
1-osvojen bod
2-sjajni Muminović
Ne.moras bit neki strucnjak..
Zato je.vladika strucnjak pleme mu **** hehe
-
- Kontakt:
i što se tiče formacije mišljenja sam da ovo treba forsirati protiv tih klubova koji pretendiraju za vrh, jer realno nemamo neku napadačku ekipu pa zašto da ne okrenti se defanzivi a u napadu opet imaš Smajića, Krpića, Ordagića, Husića itd.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ok.a sta to tacno vlagodic forsira?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:i što se tiče formacije mišljenja sam da ovo treba forsirati protiv tih klubova koji pretendiraju za vrh, jer realno nemamo neku napadačku ekipu pa zašto da ne okrenti se defanzivi a u napadu opet imaš Smajića, Krpića, Ordagića, Husića itd.
Da me ubijes ja ne mogu skontat..iz.utakmice u utakmicu..osim da se mora analizirat..

Plus cist drugi zuti culuma oprosten..
-
- Kontakt:
još uvijek traži nešto pravoSariel je napisao/la:Ok.a sta to tacno vlagodic forsira?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:i što se tiče formacije mišljenja sam da ovo treba forsirati protiv tih klubova koji pretendiraju za vrh, jer realno nemamo neku napadačku ekipu pa zašto da ne okrenti se defanzivi a u napadu opet imaš Smajića, Krpića, Ordagića, Husića itd.
Da me ubijes ja ne mogu skontat..iz.utakmice u utakmicu..osim da se mora analizirat..

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa brate to bi bilo 352 il neki miks jel tako??
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???
I Šeik je mrtvi seljak, nemoj nama čaršijanerima seljobera...harry_90 je napisao/la:Titula za stotu godišnjicu kluba..može ako nas vlasnik PSG-a preuzme,ali i njega bi carsija otjerala ako ne bude dopustio da oni odlučuju ko Ce igrat,biti trener itd.
-
- Kontakt:
pa to je ovo što smo danas igrali, Hare, Ignjatović, Zukić i ova dva beka,Sariel je napisao/la:Pa brate to bi bilo 352 il neki miks jel tako??
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???
Pa to je s ovim nasim 532 kad napadamo a 3 7kad se braniimoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:pa to je ovo što smo danas igrali, Hare, Ignjatović, Zukić i ova dva beka,Sariel je napisao/la:Pa brate to bi bilo 352 il neki miks jel tako??
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja cu im priznati i bodove samo bez igre. Jer 10 ekipa u ligi nema identiteta, svi nesto bezveze igraju i na silu, udaraju, vode se onom cilj opravdava sredstvo.
Imamo problem sa identitetom ali nismo jedini, treba udarati kao i ostali svi samo steta sto sudije prema nama nemaju toliko tolerancije.
I sa Vitezom ce biti na silu, ne moze sa njima na drugi nacin jer tako zele. Pa ko ga uvali, valjda i mi budemo imali nafake jednom da ga uvalimo prvi.
Imamo problem sa identitetom ali nismo jedini, treba udarati kao i ostali svi samo steta sto sudije prema nama nemaju toliko tolerancije.
I sa Vitezom ce biti na silu, ne moze sa njima na drugi nacin jer tako zele. Pa ko ga uvali, valjda i mi budemo imali nafake jednom da ga uvalimo prvi.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Onaj ipce na lijevom beku je izubijo ordagu, sudijja nista, tek kad je ordaga presno na lijevu stranu poceo je probijat al onda promaha pozadi, todor i odbrana nebo i zemlja.tuzlak1987 je napisao/la:Ja cu im priznati i bodove samo bez igre. Jer 10 ekipa u ligi nema identiteta, svi nesto bezveze igraju i na silu, udaraju, vode se onom cilj opravdava sredstvo.
ma bod iz Krupe bi se mogao nazvati i odlicnim u nasoj situaciji. Po svemu sudeci trebat ce nam svaki bod. Ali brate 3 kola nema gola sta je ovo. Hocemo li srusiti kakav negativan rekord?
& $ ?
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Bod odličan. Mi trebamo igrati nešto na ovakav fazon poput Radnika, čvrsto i jako u odbrani, jer nam je napad goli k....c, vezni red takodje osim Ordage, pa valjda nas zapadne šansa, dvije u toku utakmice i da se bar jedna iskoristi. Jer mi s ovom ekipom ne možemo imati neku igru, posebno ne napadačku!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Drugovi moji..braco...kolege forumasi ne lazimo se..bod je samo slamka spasa za vladogica ublehu...
Go je finalni produkt nekog plana igre...nema igre.nema plana.nema golova...
Je.bo ga hljeb grob i bog...
Jos cu azmirovac ispast.od pojedinaca...
Vlado nema igre otkako je dosao u klub.Uhljup obicni,svi smo svjedoci njegove igre i osvojenih bodova i postignutih golova.Statistika je neumoljiva!!Sariel je napisao/la:Drugovi moji..braco...kolege forumasi ne lazimo se..bod je samo slamka spasa za vladogica ublehu...
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Pa to je s ovim nasim 532 kad napadamo a 3 7kad se braniimoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:pa to je ovo što smo danas igrali, Hare, Ignjatović, Zukić i ova dva beka,Sariel je napisao/la:Pa brate to bi bilo 352 il neki miks jel tako??
S ov8m igracima???
Pa kako bogati???

S obzirom da nas je Krupa do sad odučavala od fudbala, ja sam zadovoljan sačuvanom mrežom i što je bitnije - bodom.
Također mi je drago što u toj igri kad idemo na taj bod jednom i uspijemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Uspjeli smo pukom igrom slučaja,spretnim okolnostima i bravuroznom Muminovicu....to tesko opet da Ce ti se sastavit u dogledno vrijemewobly92 je napisao/la:S obzirom da nas je Krupa do sad odučavala od fudbala, ja sam zadovoljan sačuvanom mrežom i što je bitnije - bodom.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA