FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kakva je klasa Vidal veceras
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj Vidal je posebna smlata. Krvare oci dok ga gledas.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Daj sviraj kraj yebem joj ja majku i lopti više kad je svako udara
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo što je Messi večeras odigrao je horor. Nivo kurcobolje koji ja ne mogu shvatiti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Idalje najbolji na terenuTedBundy je napisao/la:Ovo što je Messi večeras odigrao je horor. Nivo kurcobolje koji ja ne mogu shvatiti.
#Punoljetstvo
kakvo je ovo gazenje bilo :tokralju:
slavia prague :tokralju:
slavia prague :tokralju:
Kako su ih oducili od fudbala mene stid.
Sramota je ovo.
Bože sačuvaj.
Cijeli tim katastrofa sam MATS-a.
Bože sačuvaj.
Cijeli tim katastrofa sam MATS-a.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pored živog njemačkog zida, nema šansi. Ali kako Messi i Suárez stoje dok protivnik prolazi kraj njih s loptom u nogama, strašno... Proslaviću kad debeli ode.BosniaBoston je napisao/la:Idalje najbolji na terenuTedBundy je napisao/la:Ovo što je Messi večeras odigrao je horor. Nivo kurcobolje koji ja ne mogu shvatiti.
Majku vam nesposobnu jbem, protiv neke Slavie ja moram kutiju cigara sprzit' za 90 minuta, pizda vam materina

Slavija iz Praga, 10X jeftinija ekipa ih razbila izdominirala u potpunosti u drugom poluvremenu.
Ter Stegen je zaslužan što Barca ima 7 bodova dosad u grupi.
Highlight utakmice - kada maloumnik Semedo napucava u De Jonga , umjesto da uputi pas Messiju u otvorenoj kontri

Koja isprepadanost i pogubljenost na terenu, ovo je horor šta je nosati kloc napravio od Barce.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 okt 2019, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarrifufna
Veceras samo 407 pasova?
Kad je zadnji put bilo manje od ovoga?

Kad je zadnji put bilo manje od ovoga?
pocasni precjednik @ FK Formula
Ne moze nadmasiti Romu i Liverpool, ali ide tik iza. Reda ih Mravojed samo tako.
Ne igra se dobro ni u ligi, ali ovo u LP je brukanje tesko. Od tri utakmice mozes izdvojiti jedno dobro poluvrijeme, ostalo u rangu izvidjaca kakvih.
Ne igra se dobro ni u ligi, ali ovo u LP je brukanje tesko. Od tri utakmice mozes izdvojiti jedno dobro poluvrijeme, ostalo u rangu izvidjaca kakvih.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smijes li zamisliti sta bi bilo da je Valdes golman mjesto Ter Stegena?let3 je napisao/la:![]()
kakva smijurija od ekipe, navodno vrijedne preko milijarde
![]()
![]()
Slavija iz Praga, 10X jeftinija ekipa ih razbila izdominirala u potpunosti u drugom poluvremenu.
Ter Stegen je zaslužan što Barca ima 7 bodova dosad u grupi.
Highlight utakmice - kada maloumnik Semedo napucava u De Jonga , umjesto da uputi pas Messiju u otvorenoj kontriRakitić dodaje loptu pravo u noge jednom čehu na 16 metara
![]()
![]()
![]()
Koja isprepadanost i pogubljenost na terenu, ovo je horor šta je nosati kloc napravio od Barce.
#Punoljetstvo
Ma nista novo, jos jedan dan u ofisu Mrava
Ceka se samo da se vidi ko ce nas ponovo osramotit, jer je to neminovnost s ovakvom igrom na gostovanju
Da su iskoristili 30 % prilika, izgubili bi danas 3 razlike.
Ceka se samo da se vidi ko ce nas ponovo osramotit, jer je to neminovnost s ovakvom igrom na gostovanju
Da su iskoristili 30 % prilika, izgubili bi danas 3 razlike.
27.10.2020
Ovo treba biti prvi post na svakoj stranici ove teme, UMRI VALVERDE! Jer ni na koji drugi način neće odstupiti s klupe.
Covjek se bruka 3 godine za redom u LP. Napadac nam se bruka i duze od toga. Pa kako ostaju u ekipi nikome nije jasno.
- Sarrifufna
Protiv Liverpoola u porazu 4:0 imali 600 pasova, veceras 400.
Bas me zanima kad je bilo manje od ovoga, hajmo separaristi nadjite mi taj podatak.

Bas me zanima kad je bilo manje od ovoga, hajmo separaristi nadjite mi taj podatak.

pocasni precjednik @ FK Formula
Ne treba Valverde jedini pasti nakon trece uzastopne sramote, treba se zahvaliti i pojedinim igracima, ali nema od toga nista.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.