FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 06 avg 2017, 21:02

SARS je napisao/la:Ja ne znam sta pojedini hoce ovdje, igrali smo u gostima protiv ekipe koja nas je u proslosti pravo kantala i kada smo imali i kud i kamo jacu ekipu od ove, nije ni krupa danas bog zna nas nesto nadigrali, mi smo dosli sa namjerom da uzmemo bod i to smo i ostvarili i treba boti prezadovoljan zbog toga, mi ne smijemo gubiti utakmice kuci a na strani sve sto se napravi bit ce dodatan plus
Bod kao bod je super bolan ali je smijesno da je jedna Krupa za nas Barsa pogledaj malo medjusobne duele. ..A mi samo zivimo od lazi i tepamo sami sebi kako smo veliki klub sa tradicijom. .....Nikakve igre jbt jedva pas sastavimo. ...
A bod kao bod sa kojeg god gostovanja da je dobar je...
Mogu li pobjediti Viteza pitanje je mjeseca. ....vidicemo.
Ako uzmu 4 bod iz naredne dvije ja im skidam kapu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 avg 2017, 21:26

pojedini su najavljivali da ce nas Krupa oduciti od fudbala ali evo s bodom se vratismo po prvi put sa tog gostovanja. ono sto mi je drago vidjeti je da smo igrali cvrsto i to nam treba biti putokaz za buducnost, na isti nacin igra Radnik, Mladost, Krupa jer od srljanja nema nista! ono sto me nasekiralo je neuigranost odbrane gdje smo u nekoliko navrata svojim greskama davali zicere Krupi! steta sto nije bilo Husica ovu utakmicu :kafa:
Sloboda Tuzla

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 06 avg 2017, 22:04

Malo nam ide u prilog da su se bodovi rasuli na neočekivane strane ovo kolo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 22:12

Brate mili oni nas jesu isfendrali.al smo odnjeli bod..
Treba nekad bit i realan..
Dodje ti trener je3dne krupe i kaze ma ne predstavlaju oni nama nikakav problem prema naprijed..i nije ubleha vidimo to svi...a vlado ubleha jos nijedne javne.kritike.ajd ovo je forum mjesto za lelemudanje.
Al da je dobro???kako??? Pomocu kojih trikova?
Tri kola mi gola nismo dali...
Ubaci dva momka pred kraj da bi mogo srat o broju u21 igraca ...pa plako bi..
Jel to taj rad za titulu iduce sezone halo ba.titulu lik spominje..eto kakva je ubleha a ko trener nisi siguran hoces li iduce kolo docekat..
Nema veze ko ce nas vodit idi u tri p lijepe i ne vracaj s ublehetino jedna..

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 avg 2017, 22:16

Sariel je napisao/la:Brate mili oni nas jesu isfendrali.al smo odnjeli bod..
Dodje ti trener je3dne krupe i kaze ma ne predstavlaju oni nama nikakav problem prema naprijed..i nije ubleha vidimo to svi...a vlado ubleha jos nijedne javne.kritike.ajd ovo je forum mjesto za lelemudanje.
Jel to taj rad za titulu iduce sezone halo ba.titulu lik spominje..eto kakva je ubleha a ko trener nisi siguran hoces li iduce kolo docekat..

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: nema se sta dodati!!!!
DRŽAVA TUZLA!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 avg 2017, 22:20

[quote="wobly92"]slika

osvojio ublehaš bod,titula je sigurna 2019!! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: a gol nismo dali 270min :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 22:20

Ima.pricamo o nesigurnosti u obrani samo iz.jednog razloga.jer sredine i napada skoro pa nije ni bilo.napada ni skoro nego nikako.a obrana na mukama citavo vrijeme.jos ovi novi juve momenti
Jos malo to da uigramo .jah uigrace ... :o :o

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2017, 22:25

Sariel je napisao/la:Brate mili oni nas jesu isfendrali.al smo odnjeli bod..
Dobrodošao u Husic Club :kafa: .... sacekaj sad da te pravovjerni saperu jer ovo u stvari dobro izgleda...bod po bod-hiljadu bodova :kafa: ...nema veze sto gola nismo dali i sto samo dragi Bog zna kad cemo ga dati,sto nemozemo 3 pasa uvezati,sto svako selo ostri k u r a c na nama i ocekuje sigurna 3 boda,sto zadnja linija nezna elemente stvari oko iznosenja lopte i izgledaju kao da su na mrvama spavali.... danas 3 puta direktno guraju ljude u gol sansu nekim bizarnim greskama...rekao bi nesto i o napadu ali to u nekoj drugoj tekmi kad budemo opucali na gol :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 22:29

Ma kakvo to brate.samo sloboda.nema mijenjanja dresa.da smo najgori.al ne boli mene to...**** ba i ovu ligu ..
Koliko me boli ovoliki popust niko nije imo...bez a javno da se kaze...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2017, 22:32

Sariel je napisao/la:Ma kakvo to brate.samo sloboda.nema mijenjanja dresa.da smo najgori.al ne boli mene to...**** ba i ovu ligu ..
Ma generalno ti govorim...imas ovdje par glupana koji Ce ti odmah napisati da ides gledat Slogu ako na forumu napises da nam je igra za **** i da Vladika ne zna gdje goni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2017, 22:36

06.08.17 PL Krupa Sloboda 0 : 0
29.07.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 0 : 1
23.07.17 PL Široki Brijeg Sloboda 2 : 0
05.07.17 CF Zrinjski Sloboda 1 : 1
28.05.17 PL Zrinjski Sloboda 3 : 0
20.05.17 PL Sloboda Krupa 1 : 3
13.05.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 2 : 0
05.05.17 PL Sarajevo Sloboda 1 : 0
30.04.17 PL Sloboda Željezničar 2 : 2
22.04.17 PL Sloboda Zrinjski 0 : 0
15.04.17 PL Krupa Sloboda 3 : 0
08.04.17 PL Radnik Bijeljina Sloboda 0 : 1
05.04.17 PL Sloboda Sarajevo 0 : 2
01.04.17 PL Željezničar Sloboda 4 : 2
18.03.17 PL Sloboda Sarajevo 3 : 0

15 utakmica
3 pobjede
4 nerjesena
8 poraza
gol razlika 12-22....minus 10

Vlado,ubleho,statistika je neumoljiva.........

Svaki put kada pocnu o tome kako se prekinuo niz losih rezultata i kako mi imamo plan,u koji treba vjerovati,i o nekoj igri,pasovima,samo zalijepiti statistiku....
Meni je zao,boli me,ali jbg,statistika je realnost.......to sto mi ne znamo za bolje,pa se tjesimo sto nismo primili gol,tjesimo se rezultatima drugih ekipa,ko fol,eto nije sve crno...i td....stvar je luzerskog mentaliteta...
7 ekipa u ovoj ligi trenutno,ima neki trofej,dodamo li njima,Olimpik,Leotar,Brotnjo,i ostalu,kako je nazivamo,buraniju fudbala.......vidjecemo gdje smo mi......ustvari......
Sloboda do groba
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 07 avg 2017, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 22:38

Ha sta da ti kazem.generalno ne volim se ovde svadjat.jer nasi smo...razlika u misljenju.al pojedinci bas pretjeraju...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 avg 2017, 22:45

staragarda je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Ma kakvo to brate.samo sloboda.nema mijenjanja dresa.da smo najgori.al ne boli mene to...**** ba i ovu ligu ..
Ma generalno ti govorim...imas ovdje par glupana koji Ce ti odmah napisati da ides gledat Slogu ako na forumu napises da nam je igra za **** i da Vladika ne zna gdje goni
Pa ti si sam napisao da ides navijati za slogu ili ti moram ici i traziti tvoj post i ne znam koji ces k.... na temi ti si reko da te sloboda vise ne zanima da ides za azmirom jer ti on djeluje posten lik

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 avg 2017, 22:49

Ma svi smo mi slobodaši,pravi,samo neki su realni i govore da nam je igra ko damu a trener qurawa a neki govore da je sve ok i vjeruju dotičnoj qurawi...I tu je problem :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 06 avg 2017, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 avg 2017, 22:50

SARS je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Pa ti si sam napisao da ides navijati za slogu ili ti moram ici i traziti tvoj post i ne znam koji ces k.... na temi ti si reko da te sloboda vise ne zanima da ides za azmirom jer ti on djeluje posten lik
Treba li traziti postove vase,da uporedimo sa statistikom....... :?
Ne budite djeca ba........Mi necemo ovu patnju,vi je volite samo da sisonja nije tu,pa bili i 5 liga.....
Mi hocemo trofeje,bolje sutra,vas za tim boli kur.ac,i to je to.......Samo neka se jase,sve je nase...zivio diktator i njegovi poltroni........sjasite sa kur.ca necete vi odredjivati ljudima koji su dali za klub vise vremena i zivaca nego sto neki imaju godina ovdje sta ce i gdje pisati......

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 22:51

I meni si danas nesto dobacio ko sacekaj jos malo ..sta da sacekamo?
Ja navijam za slobodu boli me krac za trenerom i upravama.to sam govorio i kad je o azmiru bilo rijeci.
Kad nesto ne valja onda ne valja...
Da ga je bes.
A ne valja.a vlado ubleha ima kredit nikad ga istrosit pu pu pu

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 avg 2017, 23:00

Sariel je napisao/la:I meni si danas nesto dobacio ko sacekaj jos malo ..sta da sacekamo?
Ja navijam za slobodu boli me krac za trenerom i upravama.to sam govorio i kad je o azmiru bilo rijeci.
Kad nesto ne valja onda ne valja...
Da ga je bes.
A ne valja.a vlado ubleha ima kredit nikad ga istrosit pu pu pu
Pa isti smo, al objasnjavam ovim gore sto nije tako, uvijek cu podrzavati klub ma ko da sjedi u uo i nikad mi nece jedan covjek biti vazniji od kluba, dok se ovaj poltron sto kaze sacekaj da idioti dodju i prozovu te azmirovcem jasno i glasno izjasnio da odustaje od Slobode i da ide za Azmirom i ovdje mi je najvise krivo na Mramora jer dopusta da uopste komentarise

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 06 avg 2017, 23:23

dobro smo mi pogledajte divove i njihovu igru i novce koliko ih placaju haaha bekićuuuu

http://****/bekicev-ocajan-centa ... ez-rijeci/

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 avg 2017, 23:24

sad je Vitez moranje.

Bitno je da smo zaustavili seriju losih rezultata. Nedo bog da smo i danas izgubili.
Bod sa nezgodnog gostovanja , vrlo nezgodnog i protiv ekipe i kao takav je dobar.

medjutim, igra bas i ne. Mogli smo zestoko nastradati u prvih 20 minuta, ali ja kontam da nam se tu makar malo vratilo za nase promasene sanse u prethodnim utakmicama.

Drugo poluvrijeme puno bolje, ali opet to tesko ide prema naprijed. Mislim ok, strasno fale Krpic, Husic i Osmanagic, ali fali nam svakako jedno krilo.

sve u svemu, sad se sve svelo na taj Vitez. Pobjeda je pod moranje, kako god. 1-0, iz jednog suta na go, ali mora se. I onda se tuci sa Zrinjskim kuci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 avg 2017, 23:35

Samo se umrijet mora :mrgreen:
A sta kazes prekinuta serija losih rezultata? :urnebes: kad bolan???
Otkako je doso 2 izgubi pa jedan iks..haha pa tamo neku 5 6tu dobije ... :mrgreen:

P.s jel jos kome trazi svako 15 sekundi ponovno logovanje?? :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.