Da, imali su Česi u prvom poluvremenu 3-4 čiste, ali imala je i Barcelona isto toliko.leorey je napisao/la:.............
Da su iskoristili 30 % prilika, izgubili bi danas 3 razlike.
U drugom Slavija niti približno nije imala niti jedan zicer. Šutevi iz daljine, dodavanja golmanu praktično, ulaze u statistiku
pokušaja i otud 22 udarca. Par dobrih akcija bez konkretne šanse, nekoliko puta dobro izvršen pritisak i to je bilo sve od njih u nastavku.
FCB je imala u drugom poluvremenu toliko zicera(5-6), da je trebala lagano riješiti utakmicu.
Jednako je bilo protiv Sevilje u La Ligi, razlika je da su Andaluzijcima uvalili 4 komada. Ne tvrdim da se igra dobro, daleko od toga, očito je da je trener problem.
Sezonu treba izgurati, jer Barca tijekom takmičenja ne mjenja trenera.
Zaboravljamo, da je Slavija kod Intera izvukla nerješeno, taj isti Inter pobijedio Dortmund, a nas Dortmund razvalio, srećom smo
izvukli bod, a mi Intera pobijedili. Analogije su u nogometu nezahvalne, ali treba razumjeti i shvatiti , da u današnjem nogometu bez trčanja najmanje 9 igrača u polju nema uspjeha. Barca dok je trčala u prvih 25 minuta utakmice, Slavije nije bilo nigdje. Pa ne mislim, da je Barca nespremna, radi se o voljnom momentu, to je očito. Nikoga danas ne možeš jednostavno pobijediti. LP je specifično takmičenje. Odlučuju detalji, ovakvi ili onakvi, da se ne ponavljamo. Prošle godine je ekipa koja je osvojila takmičenje imala 4 poraza u 13 utakmica, a Barcelona u 12 utakmica jedan poraz.
Ja sam o tome već davno pisao. Ne možemo si dozvoliti dva igrača koji ne sudjeluju u fazi igre, kad nemamo loptu.
Messi-jevu genijalnost ne možemo potrošiti njegovim trčanjem, dakle, očito je, da Suarez mora van. Kad će to trener napraviti? Nikad.
To svi znamo i vidimo.
Ove poznate nebuloze o Messi-ju jednog te istog lika ne treba uopće komentirati. Spadaju u red, da ne kažem čega, ne bih da budem nepristojan.
Naš problem je, da svi želimo da Barca igra kao u vrijeme Pepa Guardiole. Nije prije toga igrala tako dobro, a očito ne može ni poslije. Vremena se mijenjaju, protivnici i igrači su drugi i drugačiji i to treba prihvatiti.