FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dolazi Neyo, ne treba suditi po tome jer je u PSG sad, vidis da nece da igra za arape hehe
27.10.2020
Bolji je Mbape.
Neka ga kupe za tri milijarde bmk, taman da odigra jednu sezonu u kojoj će nas voditi ka tripleti sa mesijem
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lik godinu ipo povrijeđen, propustio Copa Americu, malo falilo i da Mundijal propusti (nespreman bio svakako), i onda neko kaže kako izmišlja povrede da se vrati u Barcelonu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ne misli se da simulira povrede, vec na to da realno lik zadnje 2 godine ne igra ozbiljan nogomet. Tu se misli od zalaganja na treninzima pa tek onda ostalo. Kad ne dajes 100 % od sebe, dakle kad si nespreman, onda u 90 % slucajeva dolazi i povreda.TonySosa je napisao/la:Lik godinu ipo povrijeđen, propustio Copa Americu, malo falilo i da Mundijal propusti (nespreman bio svakako), i onda neko kaže kako izmišlja povrede da se vrati u Barcelonu.
Gledam i jucer story iza slika Barce s malim, lol. Covjek je prva 2-3 mjeseca kad je tek dosao u PSG bio motivisan, trudio se i onda skonta da se zayeb'o, sve to mu dosadilo nakon par kola kad je vidio u kakvoj kikiriki ligi igra. Kad jos uzmes u obzir da je otisao u 25oj, iBogami se dobro zajeb'o.
Ali HALALIMO mu. Nase je da mu halalimo.
27.10.2020
Jel to cigo Neymar umro, pa brat Leorey traži halala na dženazi
Cuj naše je da mu halalimo

Cuj naše je da mu halalimo

Za ovu Barsu bi i Di Maria bio veliko pojačanje. Prije nekoliko godina je bio blizu Nou Kampa i svi navijači Barse su molili Boga da ne dođe a sada poslije raznih Dembelea, Suareza(Denis) i drugih rekreativaca bi vam legao kao kec na desetku.
Dati ovolike pare za veterana Grizmana i JAMAJCANINA
Dembelea može samo neko ko nema veze sa fudbalom ili ide namjerno da vas uništi.
Dembelea može samo neko ko nema veze sa fudbalom ili ide namjerno da vas uništi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koje glađenje qurca na cigića kao da je zadnji igrač na planeti. 
Vječiti potencijal i budući osvajač Balona
Gargamel nije u stanju sa ovim postojećim timom da ozbiljnije zaprijeti golu Slavie a vi bi mu još dali Neymara. Čim dođe Neymar poboljšaće se igra i osvojićemo LP. Možeš misliti.
Dabogda se nikad ne vratio. Ionako otkako je otišao u Pariz pao je qurcu za uši. Nije nam ni najmanje potreban.

Gargamel nije u stanju sa ovim postojećim timom da ozbiljnije zaprijeti golu Slavie a vi bi mu još dali Neymara. Čim dođe Neymar poboljšaće se igra i osvojićemo LP. Možeš misliti.

Dabogda se nikad ne vratio. Ionako otkako je otišao u Pariz pao je qurcu za uši. Nije nam ni najmanje potreban.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kažu ovi naši da su odigrali samo zadnjih 5 minuta loše. Ostatak utakmice su se uspjeli nositi rame uz rame sa Spartom iz Praga. Ili Slavijom bijaše
Nije još ni januar a oni u Neymaru trube.
Neće doći, ne dosađujte sa njim.
Neće doći, ne dosađujte sa njim.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nece biti dodat Gargamelu vec ce na ljeto doci drugi trener konacno, vjerovatno Koeman. Msm bar se tako prica. Ubleha ima ugovor do 2021 a posto mu ovi nece produziti prtljat ce na ljeto onda 99 %. Kazem 99 %, jer sve je moguce s ovom upravom i njim, kad je ostao nakon Liverpoola i Valencije, sve je moguce.BoixosNois1899 je napisao/la:Koje glađenje qurca na cigića kao da je zadnji igrač na planeti.
Sta fali da pred kraj sezone izadje Messi pred medije i opet kaze da zeli da ova neznalica ostane na klupi. Kako pozelit srecu onda tim igracima kad oni ne zele srecu ovom klubu?
27.10.2020
Oj Gargamel hahahaBoixosNois1899 je napisao/la:Koje glađenje qurca na cigića kao da je zadnji igrač na planeti.

@igrajlopte 🐦
Di Maria u 2019. je jedan od boljih ofanzivaca, mislim da ima najviše asistencija u ovoj godini.DRHAUSE je napisao/la:Za ovu Barsu bi i Di Maria bio veliko pojačanje. Prije nekoliko godina je bio blizu Nou Kampa i svi navijači Barse su molili Boga da ne dođe a sada poslije raznih Dembelea, Suareza(Denis) i drugih rekreativaca bi vam legao kao kec na desetku.
Remember, remember the 5th of November.
leorey je neymarov rodjak, to je jedino objasnjenje koje je moguce da lik ima sve ove informacije iz prve ruke
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- LittleCule
- Kontakt:
Nama da ne znam igrač kakve klase dođe u ekipu ne može ovu momčad, pod ovim trenerom odvest do trofeja LP.
No iako je trener u velikoj većini krivac za ovakvu igru, počinje me ozbiljno iritirati ovo guranje Suareza, Busquetsa i pojedinih u startnu postavu iako su daleko od svojih standardnih performansa.
Suarez i Busquets tu prednjače, a onda nam je tu mili i dragi Pique.
No iako je trener u velikoj većini krivac za ovakvu igru, počinje me ozbiljno iritirati ovo guranje Suareza, Busquetsa i pojedinih u startnu postavu iako su daleko od svojih standardnih performansa.
Suarez i Busquets tu prednjače, a onda nam je tu mili i dragi Pique.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Eto nam pojacanja u napadu.Kevin Durant: I would like to spend my final season playing for Barcelona

@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da ga staviš na zadnjeg veznog bolji bi bio od Busquetsa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bio bi od koristi u zracnom dueluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 17:22Da ga staviš na zadnjeg veznog bolji bi bio od Busquetsa.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jebote tek sam maloprije skontao da igraju sa Valladolidom večeras. 
Sreća pa je na domaćem terenu.

Sreća pa je na domaćem terenu.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.