taj Zolotic je nosio citavu ekipu na svojim ledjima,ti pricas o napadacu? ako ti ne znas koju vaznosz ima jedan takav igrac kao sto je Zola za nas...onda **** ga...e zato su ovako grube (i pregrube) poruke od pojedinih...al ocekivanobekicamir je napisao/la:Pa taj Adilovic sam vam je donio jedno 20 ak bodova svojim golovima!
Zoletic se tek trebao dokazati nakon odlaska Nyeme,ali jbg sranja se desavaju,normalno je da su vruce glave i da se poziva na linc ali start stvarno nije bio namjeran kao sto neki hoce da to prikazu!
Brz oporavak momku i neka je sa srecom ,vratit ce se on jos jaci!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amare hvala ti...
Hvala Bogu,nije najgore,bice on tu aBd vec na pocetku sl sezonebagrcavi je napisao/la:''Sve će to biti dobro, mogu reći da je naš igrač imao sreće iako su prve prognoze bile loše. Nakon obavljenih pregleda, ustanovili smo da je riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti'', kazao je dr. Dervišević.
hvala dragom Allahu.IZDRŽI ZOLA !
SLOBODA NAVIJAČIMA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...
ALI VECINA ZABORAVLJA... MI IMAMO AMARA OSIMA!!! U INAT SVIMA!!! DUPLA KRUNA JE NASA!!!
ALI VECINA ZABORAVLJA... MI IMAMO AMARA OSIMA!!! U INAT SVIMA!!! DUPLA KRUNA JE NASA!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Izdrzi Zola Majstore! Vratit ces se ti brzo bolji i jos jaci !
- zeljo4life
- Kontakt:
bez sviju al bez Zole...**** sam skeptican,haj sto nemamo adekvatnu zamjenu za njega nego nemamo nikakvu...jovanmaksimovic je napisao/la:ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...
Amare hvala ti...
Ja vjerujem da Tomic moze fino odigrati.zeljo4life je napisao/la:bez sviju al bez Zole...**** sam skeptican,haj sto nemamo adekvatnu zamjenu za njega nego nemamo nikakvu...jovanmaksimovic je napisao/la:ako osvojimo bilo kakav trofej ove godine, to ce biti svjetsko cudo!!! fond igraca kojih imamo je sveden na minimum, konkurentu srecno trljaju ruke i misle da ce nas srusiti sa trona, kljucni igraci nam povrijedjeni ili kartonisani...
- zeljo4life
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Bekrićem?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jest nas krenulo sa povredama stvarno nemam rijeci...nadam se da ce Zola biti dobro i da ce se abd sto prije vratiti na teren!
Volim te Zeljo!!!
E sad ocekujem da Tomic zaigra... moze on solidno zamjeniti Zolu! ZOLA IZDRZI MANIJACE!
Nadam se da će sa njim biti sve uredu. Samo hrabro Zola, samo hrabrobagrcavi je napisao/la:''Sve će to biti dobro, mogu reći da je naš igrač imao sreće iako su prve prognoze bile loše. Nakon obavljenih pregleda, ustanovili smo da je riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti'', kazao je dr. Dervišević.
hvala dragom Allahu.IZDRŽI ZOLA !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
naravno, hrvatska solidarnost odmah radi kad je u pitanju majmun koji maše rukama na drugi žuti za start koji može nekome upropastiti karijeru. bez veze, bez razuma, bez smisla, brani se samo zato što je "naš" u pitanju.
naravno i ovo je zabranjeno napisati i ovaj post će biti promptno izbrisan...
naravno i ovo je zabranjeno napisati i ovaj post će biti promptno izbrisan...
Drži se Zola! 
- zubanovic89
- Kontakt:
Kako dobre vijesti, odlične!!
Riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti''
Riječ o spiralnom lomu, a ulomci su blizu. Moglo je biti mnogo mnogo gore, ovako možemo reći da će oporavak trajati otprilike tri mjeseca, dok će za sam povratak na teren ipak biti potrebno više vremena. Operaciju će obaviti dr. Ćamo uz asistenciju dr. Kulenovića. Nemamo razloga da ne budemo optimisti''
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
zola je kvalitetan igrac kvalitetniji od zahirovica,sesara,svrake,vrancica,.. mogao je lako igrati za a-selekcije bosne i hercegovine..tehnika, brzina, jacina, pregled, pametnost za vrhzeljo4life je napisao/la:ma izgubili smo mi puno sa Zolom,nismo toga jos ni svjesni...
sto se tice vase misljenje da ga moze tomic zamijenit to je cista glupost nema ni jedan igrac u premijer ligi ko moze zamijenit ni pola zole
sa 19 godina igrao ovu sezonu kao veteran bundeslige bez sale
milicevic je najvece **** sto postoji
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 10 apr 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zola, Svraka, Bekric, ... u zadnje vrijeme glavni igraci nam se povrjeđuju, Kvesic jos od pocetka sezone izgubljen.
Sad jos ovi crveni kartoni, valjda ce se ovo moci zakrpiti igracima za sljedece utakmice.
Sad jos ovi crveni kartoni, valjda ce se ovo moci zakrpiti igracima za sljedece utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Do kad baklje i pravljenje stete klubu? Do kad cemo biti primitivci 
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: antibot, DoktorXabaras, kosuljaplava, KrajinaTm87, Pact1921, Samba71, WeekendOffender i 87 gostiju.