Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
We still BEL18VE, Rog' 
You won't have a chance, Clau3Claus je napisao/la:We still BEL18VE, Rog'
Postedi nas prognoze sveznalice, barem ove teniske, idi pogadjaj da li ce se raspast Skotska ili ce se mozda sastavit 2 IrskeMaGiCa je napisao/la:You won't have a chance, Clau3Claus je napisao/la:We still BEL18VE, Rog'
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la: Postedi nas prognoze sveznalice, barem ove teniske, idi pogadjaj da li ce se raspast Skotska ili ce se mozda sastavit 2 Irske
Spremaj ispite i budi miran, mali. Jedini koji mozhe da nas spase shljakashkog Wimbledona je Ponos Dunblainea.
Ili Stepanek ili Rosol vec sad

Mislim da je vrijeme da neko novi napravi iskorak na ovom wimbledonu, tipujem na raonica u polufinalu a mozda i u finalu.. a mozda i do titule cak

Feliciano 
Ko prenosi WB?
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Ne vidim ja polufinale kao iskorak.Svakakvih je dolazilo u polufinale Wimbledona zadnjih 10 godina.pj88 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da neko novi napravi iskorak na ovom wimbledonu, tipujem na raonica u polufinalu a mozda i u finalu.. a mozda i do titule cak![]()
mislio sam vise na njegov licni iskorak, finale ili titula bi vec bili senzacija..darker10 je napisao/la:Ne vidim ja polufinale kao iskorak.Svakakvih je dolazilo u polufinale Wimbledona zadnjih 10 godina.pj88 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da neko novi napravi iskorak na ovom wimbledonu, tipujem na raonica u polufinalu a mozda i u finalu.. a mozda i do titule cak![]()
- legenda reala
- Kontakt:
SK,B92,RTRSKiaKaha je napisao/la:Ko prenosi WB?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znaci nista od gledanja za nas imaoce moja tv paketalegenda reala je napisao/la:SK,B92,RTRSKiaKaha je napisao/la:Ko prenosi WB?
Edit: ipak ima ovah rtrs,doduse s kriminalnom kvalitetom slike.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Martineeeee, udri funjaru Špansku 
Nadal ako prezivi prvu sedmicu ima velike sanse.Ovako,dok jos ima trave samo moze fino zamolit Boga da ne izleti u prva 3 kola.
Tesko ce ovdje Nadal,nevjerovatno kako je propao na travi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hvala, legendo.legenda reala je napisao/la:SK,B92,RTRSKiaKaha je napisao/la:Ko prenosi WB?
Someone's mouth said paint them all red.
Nemojte tako, ipak 3. godinu za redom mu dolazi protivnik koji igra svoj mec karijere kojeg nikad vise nece ponovit a Nadal je nevjerovatan isto tako te da je preko puta mix Federera Djokovica i Murraya opet bi i taj mix izgubio

E jesi naporan čovjek!1:1.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Evo drugi break!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Usao Nadal u ritam nek se igra 4-5 setova da se navikne odma.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.