Safet Sušić - Pape

DonVito
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DonVito » 15 avg 2012, 19:34

adriano_leite je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Sumnjam da u ovlastima funkcije koju obavlja Osim "predsjednik komiteta za normalizaciju" stoji da može sam smjenjivati i birati selektore.
Ko je Papetu produzio ugovor???? Odgovori molim te, jel Osim i komitet za normalizaciju ili je neko drugi? Mozda Pape sam sebi produzio ugovor?
8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 19:35

LBJ MVP je napisao/la:Sumnjam da u ovlastima funkcije koju obavlja Osim "predsjednik komiteta za normalizaciju" stoji da može sam smjenjivati i birati selektore.
Ko je Papetu produzio ugovor???? Odgovori molim te, jel Osim i komitet za normalizaciju ili je neko drugi? Mozda Pape sam sebi produzio ugovor?
Već sam rekao šta mislim nemam ja šta tebi odgovarati.Postoji pravilnik,postoji procedura,a ona svakako nije "Ivica Osim sam samcat smjenjuje i bira selektore".
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 19:41

LBJ MVP je napisao/la:
Već sam rekao šta mislim nemam ja šta tebi odgovarati.Postoji pravilnik,postoji procedura,a ona svakako nije "Ivica Osim sam samcat smjenjuje i bira selektore".
Ti si rekao sta mislis i pitam te, jel Ivica sa komitetom produzio ugovor Papetu? Ako jeste, zar nije Ivica (zajedno sa komitetom) mogao na isti nacin birati drugog selektora? Jer sta da je Pape odbio, mi bismo ostali bez selektora, jer Ivica ne moze da bira selektora? Ko onda bira? Dragi Bog posalje objavu i u objavi ime selektora?
Nisam ni ocekivao odgovor, jer znas da je istina ovo sto govorim.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 19:44

Pa jel tebi isto "Ivica Osim" i "Ivica Osim i komitet".
Bože sačuvaj.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 19:51

LBJ MVP je napisao/la:Pa jel tebi isto "Ivica Osim" i "Ivica Osim i komitet".
Bože sačuvaj.
Koliko si ti smijesan djecak, to je nevjerovatno. Tebi ako treba crtati, onda si glup. Ivica Osim, Bog fudbala u BiH, predsjednik komiteta, ne prestaje biti covjek ako je u komitetu i sve sto Ivica misli on ce iznijeti pred komitet, pa ligu nam je nazvao smijesnom i rekao da je BHTelecom pogrijesio, da on nikada ne bi ulozio u nasu ligu. Znaci Ivica = komitet, Ivica ne moze biti bez komiteta, odnosno komitet nije bez njega, jer se Ivica sve pita. Ako Ivica nije za Papeta, moze ga u sekundi smijeniti, odnosno ne bi mu produzio ugovor. Ivica je mogao zajedno sa komitetom da ne produzi ugovor Papetu, a produzio ga je, valjda jer Ivica zna bolje od svih nas. Jel ti sad dovoljno jasna poenta, djecace?

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 19:53

Tvoja poenta je da Osim može u svako doba dana kad mu naumpadne u roku od 5 minuta otpustiti Sušića.
Ja kažem da pravilnik kaže da ne može.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 15 avg 2012, 19:58

Ova generacija je imala potencijala ogromnog da nesto eventualno napravi, ali dolaskom gosp. Susica sve je otislo u "Honduras"... Jednostavno Susic je napravio dobar zajeb, al ocito nekim ovdje tek nakon 20 i kusur poraza mozda dodje iz guzice u glavu da je to tako, a do tada.... LP!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 20:00

LBJ MVP je napisao/la:Tvoja poenta je da Osim može u svako doba dana kad mu naumpadne u roku od 5 minuta otpustiti Sušića.
Procitaj ponovo, ne mozes biti toliko zadojen a ni glup. Znaci, ovako, polako, Ivica, komitet, oni zajedno, mogu izabrati selektora, mogu produziti ugovor selektoru, to su uradili sa Papetom. Ako mogu produziti ugovor, mogu i otpustiti selektora, komitet vrsi analizu rada selektora, biljezi rezultate, upsjehe, padove, sve, zbog toga i jest komitet za normalizaciju, a Ivica je prvi covjek.

Edit: ajd odgovori na ovo, ako je Ivica nezadovoljan Papetom, jel moze izaci pred komitet i reci, ajmo ga mijenjati, ajmo izglasavati ko je za ostanak a ko za odlazak? Moze li? Sta tvoj pravilnik kaze?

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 20:03

LBJ MVP je napisao/la:Tvoja poenta je da Osim može u svako doba dana kad mu naumpadne u roku od 5 minuta otpustiti Sušića.
Procitaj ponovo, ne mozes biti toliko zadojen a ni glup. Znaci, ovako, polako, Ivica, komitet, oni zajedno, mogu izabrati selektora, mogu produziti ugovor selektoru, to su uradili sa Papetom. Ako mogu produziti ugovor, mogu i otpustiti selektora, komitet vrsi analizu rada selektora, biljezi rezultate, upsjehe, padove, sve, zbog toga i jest komitet za normalizaciju, a Ivica je prvi covjek.

Edit: ajd odgovori na ovo, ako je Ivica nezadovoljan Papetom, jel moze izaci pred komitet i reci, ajmo ga mijenjati, ajmo izglasavati ko je za ostanak a ko za odlazak? Moze li? Sta tvoj pravilnik kaze?

E sad smo došli na to,počinješ pisati o komitetu kojega čini velik broj članova,priznaješ da nije samo do Ivice,a vidi šta si prvo napisao
adriano_leite je napisao/la:Toliko vas gotivi Ivicu Osima, ako vam vas Ivica kaze da je Pape dobar, onda ne znam sta vam vise treba, kletete se u Ivicu, Ivica zna najbolje, Ivica tata itd. Ako je Ivica rekao da je dobar Pape, a vi kazete da ne valja Pape, onda po tom vasem, Ivica nema pojma jer i on gotivi Papeta :lol: .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2012, 20:17

Tihi je napisao/la:Ova generacija je imala potencijala ogromnog da nesto eventualno napravi, ali dolaskom gosp. Susica sve je otislo u "Honduras"... Jednostavno Susic je napravio dobar zajeb, al ocito nekim ovdje tek nakon 20 i kusur poraza mozda dodje iz guzice u glavu da je to tako, a do tada.... LP!
Nisu ni pocele kvalifikacije a pojedini se ponasaju kao da su izgubljene, ajde malo dođite sebi ako nemate kome! Nije ovo PS3 / Xbox pa da je sve bajno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 20:22

LBJ MVP je napisao/la:

E sad smo došli na to,počinješ pisati o komitetu kojega čini velik broj članova,priznaješ da nije samo do Ivice,a vidi šta si prvo napisao
adriano_leite je napisao/la:Toliko vas gotivi Ivicu Osima, ako vam vas Ivica kaze da je Pape dobar, onda ne znam sta vam vise treba, kletete se u Ivicu, Ivica zna najbolje, Ivica tata itd. Ako je Ivica rekao da je dobar Pape, a vi kazete da ne valja Pape, onda po tom vasem, Ivica nema pojma jer i on gotivi Papeta :lol: .
Sta ja bolan priznajem? Sad ti u pravu? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa dijete Bozije, ako mislis da Ivica nije komitet, varas se. Ivica je njima sve! Uostalom, da je Ivici smetao Pape, smijenio bi ga on 100%, jer da Ivica kaze, ne valja Pape, odletio bi Pape u roku od sekunde. Isto je bilo i za ugovor, Ivica odmah nakon kvalifikacija kaze, dobar Pape, kontaktirat cemo ga o produzenju saradnje. Nije to rekao neko iz komiteta koji ima toliko i toliko clanova, to je rekao Ivica, Ivica sta njima kaze, tako bude.
SVE JE DO IVICE, JER JE IVICA BOG MEDJU NJIMA!!!

Mes Que Un Club!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2012, 20:27

Istina je da je Ivica "sef" ali nije bas da je njegova zadnja dobro se zna da je to covjek koji ima obzira prema drugima i da saslusa druge. Pred produzenje ugovora Papetu je jasno receno da "komitet i savez imaju povjerenje u selektora da vodi ekipu kroz jos jedne kvalifikacije".

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 avg 2012, 20:28

Ako ne pobijedi Wales nek kupi prnje sjebat ce nam dzaba i ove kvalifikacije.

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 20:35

Za 15 minuta pocinje tekma, zelim poraz svojoj reprezentaciji i oprostaj od susica. Nadam se visokom porazu od 3-0 i ostavke najgoreg trenera u historiji trenera. Bolje sad da ide a ne u 3-4 kolu kada ce nas jos vise pokopati.

A ako pobjede bit ce to zasluga samo igraca.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2012, 20:36

nanek je napisao/la:Za 15 minuta pocinje tekma, zelim poraz svojoj reprezentaciji i oprostaj od susica. Nadam se visokom porazu od 3-0 i ostavke najgoreg trenera u historiji trenera. Bolje sad da ide a ne u 3-4 kolu kada ce nas jos vise pokopati.

:lol: :lol: :lol:

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 15 avg 2012, 20:36

nanek je napisao/la:Za 15 minuta pocinje tekma, zelim poraz svojoj reprezentaciji i oprostaj od susica. Nadam se visokom porazu od 3-0 i ostavke najgoreg trenera u historiji trenera. Bolje sad da ide a ne u 3-4 kolu kada ce nas jos vise pokopati.

:lol: svasta..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 avg 2012, 20:38

Haj umij se .

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 avg 2012, 20:41

nanek je napisao/la:A ako pobjede bit ce to zasluga samo igraca.
Sva sreca pa je malo onih koji ovako razmisljaju ...

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 20:44

SUSICU ODLAZI!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 15 avg 2012, 21:05

PAPE OSTANI!
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []