Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenalisation » 01 maj 2011, 17:36

Virtu4l je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Je l' neko ima link za highlightse... :?
Evo ti highlights: Kukavička igra Uniteda, može se reći na bod, a ovi tvoji trčali ko da im je zadnja utakmica u životu. Suđenje opet nije bilo na nivou, na štetu oba tima.

Zadovoljan? :lol:
bold 1:Nije kao da im je zadnja,nekim igracima bi mogla i biti zadnja,cujem Arshavin nesto trcao k'o budala krpio odbranu... :mrgreen: Ofiran je sjetio se igrat kad su pocele glasine da ce biti napucan u paksu i odletit' pravac u ST.petersburg

bold 2:Kad je to u posljednje vrijeme sudjene bilo dobro?...Redknapp je rekao juce nema poboljsanja kvalitete i ujednacenosti dok se ne uvede sistem pametne lopte ili ponovljenog snimka? ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2011, 17:39

Čestitke na pobjedi učinili ste zanimljivim kraj prvenstva..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 maj 2011, 17:40

bold 1:Nije kao da im je zadnja,nekim igracima bi mogla i biti zadnja,cujem Arshavin nesto trcao k'o budala krpio odbranu... :mrgreen: Ofiran je sjetio se igrat kad su pocele glasine da ce biti napucan u paksu i odletit' pravac u ST.petersburg

MA HTIO ARSHA DA SE DOSTOJNO OPROSTI OD GANNERA...ZNA DA MU NEMA SPASA !! :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 01 maj 2011, 17:48

Dobra utakmica danas,Arsenal se borio i Wenger je konacno slomio Fergieja.Moram priznati da sam se prvi put u zivotu radovao nakon gola komsija. :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 01 maj 2011, 17:51

Virtu4l je napisao/la:Evo ovaj opet čestita, pa do kad više :lol: :lol:

Joj sto hoces da uletim sa zoljom gore kod tebe :lol: Cestitke i za Chelsea,jer se nije predao :lol: :lol: :P

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 maj 2011, 18:38

sta je Virutal nesto fulas sa prognozama??? ma doduse ti to uvijek nikad ti nisi imao neko fudbalsko znanje, nego jel ti ono rece da ce nas razbiti??? :lol: :lol: Uh sto volim kad nas ovako i Chelsea i Manchester razvale na Emiratesu...
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2011, 18:44

Nikad me nisu zanimale utješne nagrade :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 maj 2011, 18:50

Virtu4l je napisao/la:Nikad me nisu zanimale utješne nagrade :lol:
Nikako samo slavis drugo mjesto :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 maj 2011, 19:15

Kao prvo pokradeni smo!

Dominantna predstava dominacije u prvom poluvremenu pogotovo sjajna igra i moze se reci rutinska pobjeda nad objektivno losijim i inferiornijim protivnikom. Sve bi bilo lakse za nas da je sudija svirao namjerno igranje rukom Vidica koji skida rukom loptu sa glave Van Persiju, ono je penal i crveni karton ali ipak nasi su pokazali mentalnu snagu i uprkos nepravdi i sudcu koji je nekoliko napada bio najbolji igrac Unitedove odbrane presjecao nam je nekoliko akcija i jednu kontru. Sczceczny je bio superioran i dominantan i pokazao je da je on broj jedan i da golman nije potreban! Arshavin je bio borben i odradio je dobar posao u defanzivi kad se lomila utakmica, Van Persie najbolji igrac kako je samo navukao dva odbrambena usao duboko u kazneni prostor i asistirao za nama svima dragog Ramba koji pogadja za pobjedu. Jos uvijek smo u igri za titulu koja dolazi na omiljeni nam stadion.

Rambo dominira!
Dio Arsenala

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 maj 2011, 19:24

-Paja je napisao/la:Kao prvo pokradeni smo!

Dominantna predstava dominacije u prvom poluvremenu pogotovo sjajna igra i moze se reci rutinska pobjeda nad objektivno losijim i inferiornijim protivnikom. Sve bi bilo lakse za nas da je sudija svirao namjerno igranje rukom Vidica koji skida rukom loptu sa glave Van Persiju, ono je penal i crveni karton ali ipak nasi su pokazali mentalnu snagu i uprkos nepravdi i sudcu koji je nekoliko napada bio najbolji igrac Unitedove odbrane presjecao nam je nekoliko akcija i jednu kontru. Sczceczny je bio superioran i dominantan i pokazao je da je on broj jedan i da golman nije potreban! Arshavin je bio borben i odradio je dobar posao u defanzivi kad se lomila utakmica, Van Persie najbolji igrac kako je samo navukao dva odbrambena usao duboko u kazneni prostor i asistirao za nama svima dragog Ramba koji pogadja za pobjedu. Jos uvijek smo u igri za titulu koja dolazi na omiljeni nam stadion.

Rambo dominira!
hahaha paja stari provokator hahah cuj titulaaaa hahahaha,Bog te cuo al sumnjam,zacepio je usi sto se nas tice !!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 01 maj 2011, 19:38

Danas odlična predstava Arsenala...Samo da se podsjetimo kako smo gubili DOBIJENE UTAKMICE :o
(U ovo necu uzimat utakmice koje smo na papiru trebali dobit, već samo one u kojima smo imali veliku prednost )

NEWCASTLE-ARSENAL 4:4 --- od 0:4, do 4:4 ... ovo se ne desava ni nizerazrednim ekipama ! :o
ARSENAL-LIVERPOOL 1:1 --- nakon penala za nas u 97. minuti, primimo go iz penala u 101. minuti ! :o
ARSENAL-TOTTENHAM 2:3 --- od 2:0 ... do 2:3...pred svojim navijačima ovo je fakat nedopustivo ! :o
TOTTENHAM-ARSENAL 3:3 ---poslije 1:3 ...do 3:3...u borbi za titulu, ovo se mora uzimat ! :o

Ovih sam se utakmica sjetio od prve i samo na ovim utakmicama smo izgubili 9 bodova

S ovim bodovima imali bi mat poziciju za titulu !!! :o
TM87

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 01 maj 2011, 20:05

Drago mi je radi Ramseya, momka koji zaista vrijedi u toj hrpi hroničnih luzera...pravi igrac ,mora se reci.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 maj 2011, 20:18

Moram vas uputiti na jedan detalj sa danasnje utakmice na koji mi topnici moramo biti ponosni jer smo pravi istinski tim i klub velicine svemira. Rijec je o trenutku kada Park neoprezno visoko podignutom nogom ide na Sagnu pritom ne diravsi nikako loptu i malo zakacivsi Sagnu koji pada i nakon nekoliko sekundi ustaje, prima izvinjenje od Parka koji dobija zuti karton, pet igraca Arsenala nije opkolilo sudiju trazeci crveni karton, Sagna nije iznesen na nosilima a nakon 20 sekundi vidjen u sprintu. Svaka slicnost sa paradom antifudbala koja je odigrana nedavno u jednom namjestenom takmicenju je slucajna.
Dio Arsenala

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 maj 2011, 20:25

-Paja je napisao/la:Moram vas uputiti na jedan detalj sa danasnje utakmice na koji mi topnici moramo biti ponosni jer smo pravi istinski tim i klub velicine svemira. Rijec je o trenutku kada Park neoprezno visoko podignutom nogom ide na Sagnu pritom ne diravsi nikako loptu i malo zakacivsi Sagnu koji pada i nakon nekoliko sekundi ustaje, prima izvinjenje od Parka koji dobija zuti karton, pet igraca Arsenala nije opkolilo sudiju trazeci crveni karton, Sagna nije iznesen na nosilima a nakon 20 sekundi vidjen u sprintu. Svaka slicnost sa paradom antifudbala koja je odigrana nedavno u jednom namjestenom takmicenju je slucajna.
Ma ti si King !!! :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 maj 2011, 22:12

Pobjeda Arsenala ! Super. Nisam se ovome nadao ali United je uvijek lijepo dobit. Posebno mi je drago što ga je Aaron zabio. :)

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 maj 2011, 22:20

Džeki najbolji igrač Arsenala , ubjedljivo . Treba nam jedna takva plemenita noga u vezi . Zasluženi bodovi .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 maj 2011, 23:02

svima nam je drago sto je arsenal dobio i sto ga je ramsey do ( to pogotovo ), ali ja mislim da to ne opravdava silne prosute bodove u zadnjih par kola, npr liverpool,totenhem i bolton
e da smo te 3 tekme dobili (a zasluzili smo) sad bi bila skroz drugacija situacija i imali bi pravi razlog da slavimo

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 maj 2011, 23:19

-Paja je napisao/la:Moram vas uputiti na jedan detalj sa danasnje utakmice na koji mi topnici moramo biti ponosni jer smo pravi istinski tim i klub velicine svemira. Rijec je o trenutku kada Park neoprezno visoko podignutom nogom ide na Sagnu pritom ne diravsi nikako loptu i malo zakacivsi Sagnu koji pada i nakon nekoliko sekundi ustaje, prima izvinjenje od Parka koji dobija zuti karton, pet igraca Arsenala nije opkolilo sudiju trazeci crveni karton, Sagna nije iznesen na nosilima a nakon 20 sekundi vidjen u sprintu. Svaka slicnost sa paradom antifudbala koja je odigrana nedavno u jednom namjestenom takmicenju je slucajna.
I Alves je čovječe isto uradio... :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 maj 2011, 23:30

Evo pravog čovjeka za Wengera, čujem da lovi talente po svijetu, a ovaj mi baš djeluje kao osoba dostojna cirkusa...
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 01 maj 2011, 23:50

Pratim sportsport.ba redovno zadnje dvije godine. I vidim prije tri-cetiri hevte, da ima i forum. Pa reko evo haj da obiđem i forum. Na forumu pratim samo ovu temu t.j. temu o Arsenalu, posto sam VELIKI fan kako neki vole reci (poput moga oca) velikih luzera (iako znam da ih i on u dubini duse simpatizira). Ali necemo o tome. Registrirao sam se danas ovdje samo iz jednog razloga, a to je Pajo. Zelim ti samo reci da iako te neznam, prirasto si mom srcu. U zadnje 2-3 sedmice, otkad redovno pratim forum, stalno se nasmijem tvojim komentarima, i radujem se svakom novom. Neznam sta drugo da kazem, osim toga da si KRALJ! :D
A o igri, koju je danas pokazao Arsenal, netreba da trosim rijeci. Igrali su protiv dvanest Man U igraca i jos su uspijeli pobijediti :P
Go Gunners!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.