Ništa, imaš li kakvog igrača? Bosniacumu ćemo dati otkaz jer nije redovan, moram mu stalno napominjati da tipujeKawhi je napisao/la:Legendo šta je s nama?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da probamo Raula vratit?legenda reala je napisao/la:Ništa, imaš li kakvog igrača? Bosniacumu ćemo dati otkaz jer nije redovan, moram mu stalno napominjati da tipujeKawhi je napisao/la:Legendo šta je s nama?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zbog toga sto greska nije ispravljena koju sam uocio u proslom kolu, dakle greska je samo nastavljana..FliX je napisao/la:Replika, FK Gromovi... DG 12, GR -11
Zapravo FK Gromovi imaju DG 14, GR -12
Ispravno je na tabeli,pogledaj u rasporedu lige.FliX je napisao/la:Zbog toga sto greska nije ispravljena koju sam uocio u proslom kolu, dakle greska je samo nastavljana..FliX je napisao/la:Replika, FK Gromovi... DG 12, GR -11
A po listi strijelaca imamo datih 16 tako da je nekom gol vise upisan
Ako nekom trebaju dva igraca 100% redovna , dva golgetera iskusna , nek se jave na PP ili ovdje! Prednost imaju ekipe koje nas dvojicu mogu staviti u isti tim 
Čelik do bagro
- Evolution87
- Kontakt:
Sreca pa se ne moze ispasti iz trece

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- el-fighter
- Kontakt:
Jel to imas dupli nick?DdIiNnOo je napisao/la:Ako nekom trebaju dva igraca 100% redovna , dva golgetera iskusna , nek se jave na PP ili ovdje! Prednost imaju ekipe koje nas dvojicu mogu staviti u isti tim
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako nekome treba dobar redovan i konstantan igrac neka se javi
habib je raja
habib je raja
habib
dajte barem da budem prvi pik kad nekome zatreba igrac, fakat mi se igra ova liga, redovan sam, upoznat sa pravilima i imam pofino znanje sto se fudbala tice, ko me primi u ekipu nece se pokajati
habib
Ne , imamo ja i pajdo koji smo birvaktile harali ligom na BiHSoceruel-fighter je napisao/la:Jel to imas dupli nick?DdIiNnOo je napisao/la:Ako nekom trebaju dva igraca 100% redovna , dva golgetera iskusna , nek se jave na PP ili ovdje! Prednost imaju ekipe koje nas dvojicu mogu staviti u isti tim
Čelik do bagro
City je zavrsio 5:0, @Tribalian je tipovao taj rezultat i pogodio ali mu niste uracunali kao gol iz samo vama poznatog razloga. Tako da razultat utakmice Formula vs Gonghashi nije 1:2 nego 2:2. I Tabelu takodjer onda ispravite.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne isparavljajRooney88 je napisao/la:City je zavrsio 5:0, @Tribalian je tipovao taj rezultat i pogodio ali mu niste uracunali kao gol iz samo vama poznatog razloga. Tako da razultat utakmice Formula vs Gonghashi nije 1:2 nego 2:2. I Tabelu takodjer onda ispravite.![]()
City uvijek sam vas mrzio
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Rooney88 je napisao/la:City je zavrsio 5:0, @Tribalian je tipovao taj rezultat i pogodio ali mu niste uracunali kao gol iz samo vama poznatog razloga. Tako da razultat utakmice Formula vs Gonghashi nije 1:2 nego 2:2. I Tabelu takodjer onda ispravite.![]()
Ispravljeno u svim rubrikama
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ime kluba na BIHSoceru i vase ime tamo.Samo da znas da sam igrao tamoDdIiNnOo je napisao/la:Ne , imamo ja i pajdo koji smo birvaktile harali ligom na BiHSoceruel-fighter je napisao/la:Jel to imas dupli nick?DdIiNnOo je napisao/la:Ako nekom trebaju dva igraca 100% redovna , dva golgetera iskusna , nek se jave na PP ili ovdje! Prednost imaju ekipe koje nas dvojicu mogu staviti u isti tim![]()
... Ovaj drugi je vise defanzivni vezni , a od prvog golmani kosmare imaju
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma dobro upravu si, ali pogledaj tabelu trece lige i vidjet ces odmah da nesto ne stima. Jedan gol je negdje "zaluto".zenicanin je napisao/la:Ispravno je na tabeli,pogledaj u rasporedu lige.FliX je napisao/la:Zbog toga sto greska nije ispravljena koju sam uocio u proslom kolu, dakle greska je samo nastavljana..FliX je napisao/la:Replika, FK Gromovi... DG 12, GR -11
A po listi strijelaca imamo datih 16 tako da je nekom gol vise upisan
Procita pravila lige i skontat ces da ne ispunjajes uvjete za takmicenje.habib je napisao/la:dajte barem da budem prvi pik kad nekome zatreba igrac, fakat mi se igra ova liga, redovan sam, upoznat sa pravilima i imam pofino znanje sto se fudbala tice, ko me primi u ekipu nece se pokajati
Re: Odg: SportSport.ba liga
Dzaba ti ako taj pajdo nije ovdje registrovan bar 3 mjeseca...DdIiNnOo je napisao/la:Ne , imamo ja i pajdo koji smo birvaktile harali ligom na BiHSoceruel-fighter je napisao/la:Jel to imas dupli nick?DdIiNnOo je napisao/la:Ako nekom trebaju dva igraca 100% redovna , dva golgetera iskusna , nek se jave na PP ili ovdje! Prednost imaju ekipe koje nas dvojicu mogu staviti u isti tim![]()
... Ovaj drugi je vise defanzivni vezni , a od prvog golmani kosmare imaju
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Za nešto manje od tri mjeseca se javi, i biće sigurno mjesta za tebe. Ako do tad preživiš forumski život, jer se vidi da si šaljivdžija!habib je napisao/la:dajte barem da budem prvi pik kad nekome zatreba igrac, fakat mi se igra ova liga, redovan sam, upoznat sa pravilima i imam pofino znanje sto se fudbala tice, ko me primi u ekipu nece se pokajati
Rusvaj. Dajemo golove ali i primamo.Claus je napisao/la:Nikad nismo bili u ovako lošoj formi. Nakon tri uvodne pobjede i 1. mjesta na tabeli, uslijedio je niz od 8 utakmica bez poraza, koji još uvijek traje.
Izvinjavam se saigračima, zayebao sam Newcastle i Romu. Mogli smo dobiti 1-3.
Stvarno nevjerovatno, no makar nas u kupu ide
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Poželjenanonimni je napisao/la: Dzaba ti ako taj pajdo nije ovdje registrovan bar 3 mjeseca...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
SAMO ČELIK !
Dzaba ti ako taj pajdo nije ovdje registrovan bar 3 mjeseca...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk[/quote]
Ma godinama je on registrovan vec
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk[/quote]
Ma godinama je on registrovan vec
Čelik do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.