Gdje je taj security što se raduje?Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA"Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bliss je napisao/la:Meni je najcudnije na videu, lik se neki sa zapada dere "ZATVORI STADION 10 MINUTA, 10 MINUTAAAA"Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da, pored toga meni para usi onaj aplauz sa zapada kad su upali u teren, sto rece jedan lik sto jedni misle drugi rade, svaka cast normalnim ljudima i navijacima ali na onom snimku ih je neznatan broj.
Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaaHawking je napisao/la:Gdje je taj security što se raduje?Adnel je napisao/la:Najajci je onaj security Trci lik i dere se GOLLLLLLL GOLLLLLLL hahahahahhaaa jbt lude raje sta je ono![]()
![]()
Samo jedan klub Velež Mostar
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bravo Rodjeni, cestitke, tako se uvali ovim fasistima 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
To je pravi navijač!Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravoHawking je napisao/la:To je pravi navijač!Adnel je napisao/la: Ma nema to na clipu ni jednom nego ostalo nas par vani nema mjesta nigdje i cekamo mi kad pade goll kad trci security dere se gooll goll ja ga pitam ko ga dade on meni BOLA GOLL GOLLLLL jao lika hahahahaa![]()
Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo![]()
toga sam drota i izbjegavao
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma ni ja nebi Taman otkaz dobioHawking je napisao/la:Ma nevezano za to jel šta je po zanimanju, kad mu tim daje gol u '90 minuti gol on treba da bude skoncentrisan na posao, ali pravi navijač to teško može otrpit', ja recimo ne bih mogao...Adnel je napisao/la: Ma brato bilo je specijalaca Listicara ubise dedu jadnog ima mu 70 godina oni ga cupaju vuku ,a jedan od kornjaca se cak nasekiro i govori fuj kako primismo gol ja reko treba bjezati od ovog nasekiran je pravo![]()
toga sam drota i izbjegavao
Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao 
Support Velez, It's logical! ★
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Jedan od boljih:
Peharu nije mjestu u reprezentaciji,
nego na vitrini!
nego na vitrini!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Postavljam autorska prava !MostaracVelezovac je napisao/la:Jedan od boljih:
nego na vitrini!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma sta tebe briga ti lagano bajkom a mi se raspadali u mini busuMont0 je napisao/la:Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Musa je bolan Velezovac 100% nije foluska samo evo vidis radi cega covjek se nemoze da izjasni ... Isto ko i Baka i njegov sin a cerka Bakina je u vezi sa OkicemDenizmare je napisao/la:Svaka cast i Musi na izjavi,drago mi je da ima i istinskih sportista ili ako hocete normalnih ljudi koji ove stvari gledaju sa gadjenjem......respektujem
Anti Nakarada
Ili kaze, do danas u fudbalu nije postojala trica, Demic je zabio tricu, i to sa zvukom sirene
Procitao u jednog lika na fejsbuku 
Maji Njinja - Velež 0-3
Maji Njinja - Velež 0-3
Sto, ja cu ga vazda pustit na stangu da se voza sa mnom kad je u besposlici.Adnel je napisao/la:Ma sta tebe briga ti lagano bajkom a mi se raspadali u mini busuMont0 je napisao/la:Bas kontam, taj ce zastitar sutra u KN da trazi kakav posao![]()
Jel dupli, jasta je
[youtube][/youtube]
Jel iko primjetio sudiju kako je u dobroj formi mislim da je prvi stigao do svlacionica hahaha
Jel iko primjetio sudiju kako je u dobroj formi mislim da je prvi stigao do svlacionica hahaha
ma sad morate napuniti stadion do vrha da bude covjek na covjeku, da ih razvalite al bas ono pravo 
19.10 je prvi rok za toaS_Roma je napisao/la:ma sad morate napuniti stadion do vrha da bude covjek na covjeku, da ih razvalite al bas ono pravo
Mislim da treba malo više poraditi na pozivu igrača na utakmicu
Malo reklame ne bi bilo na odmet
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- slani grad
- Kontakt:
pa i ovo g.o.v.n.o od pehara se zove mile
...to je neka genetski modificirana vrsta ljudskog sljama,izgleda

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.