U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Ko je turio?
GOOOOOOOOOOOOOOL 7' Mihojević 2-0! (Ass. Hairlahović)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
na kojem linku pratite tekmu ?sajo10 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOL 5' Burović 1-0! (Ass. Hiroš)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bravo momci! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
GOOOOOOOOOOOOOOL 10' Burović 3-0!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOL 10' Burović 3-0!

* * *
Sarajlije se raspucale haha!
http://www.uefa.com/under19/season=2015 ... ch=2013536" onclick="window.open(this.href);return false;

* * *
Sarajlije se raspucale haha!
http://www.uefa.com/under19/season=2015 ... ch=2013536" onclick="window.open(this.href);return false;
akademci ubijaju!!!!!
jso da je andjusic tu i pet bi bilo

jso da je andjusic tu i pet bi bilo
Željooooo je napisao/la:na kojem linku pratite tekmu ?sajo10 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOL 5' Burović 1-0! (Ass. Hiroš)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- hogarstrasni
opa, uvijek neugodni Lihtenstajn ! 

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
je li neko zna zasto andjusica nema u repki?
momak je bollji igrac od burovica i ostalih ... sigurno trenutno najbolji igrac akademije jjucer je Romi dao dva gola
momak je bollji igrac od burovica i ostalih ... sigurno trenutno najbolji igrac akademije jjucer je Romi dao dva gola
GOOOOOOOOOOOOOOL 19' Juričić 4-0! (Ass. Memija)

* * *
19' Francuska - Makedonija 1-0!

* * *
19' Francuska - Makedonija 1-0!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 08 okt 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
bušiiiiiiii hahaha 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.
Pa sto se tice njegovog imena kluba i nije moglo bolje.soko je napisao/la:Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.
Dobro pitanje. Pozvan je i objavljeno je da je došao na okupljanje a opet na kraju osvanu na prijateljskom turniru sa FKS. Moguće da su iz kluba zamolili da ga puste.Benko je napisao/la:je li neko zna zasto andjusica nema u repki?
ne vjerujemEborg je napisao/la:Dobro pitanje. Pozvan je i objavljeno je da je došao na okupljanje a opet na kraju osvanu na prijateljskom turniru sa FKS. Moguće da su iz kluba zamolili da ga puste.Benko je napisao/la:je li neko zna zasto andjusica nema u repki?
-
- Kontakt:
Pustite sad tu priču. Pozitivno je što imamo toliko mladih potencijala pa možemo reći što nema Anđušića, Hadžiahmetovića, Hajrića, Bašića itd. Evo recimo u Želji guraju Amira, a ovdje nije ni među 18 igrača, dok Hiroš i Beganović koji nemaju još minutažu u prvom timu (mada su potpisali ugovore) igraju. MOžda je procjena trenera da ima dovoljno veznjaka, a fali mu napadač i tome slično.
Samo trpat,možda go razlika bude odlučivala u slučaju iksa sa direktnim konkurentom za drugo mjesto.
Nad tobom sunce najljepše sja
andjusic je napadaczaboljisportuBiH je napisao/la:Pustite sad tu priču. Pozitivno je što imamo toliko mladih potencijala pa možemo reći što nema Anđušića, Hadžiahmetovića, Hajrića, Bašića itd. Evo recimo u Želji guraju Amira, a ovdje nije ni među 18 igrača, dok Hiroš i Beganović koji nemaju još minutažu u prvom timu (mada su potpisali ugovore) igraju. MOžda je procjena trenera da ima dovoljno veznjaka, a fali mu napadač i tome slično.

i dao dva gola jucer romi
sad do cega je ne znam a kakva je repka , ova ekipa s kojom igramo nije mjerilo nego neka jaca

a andjusic vec ima skoro sezonu u PL BIH

Andjusic nije pozvan uopste... imate na str sarajeva ko je pozvan a on nije medju tim igracima... mihojevic, burovic I jos jedan iz sarajeva... dakle trojica..
Radovac je treci...
Radovac je treci...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 08 okt 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.