FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 10 jul 2010, 00:21

Pustite se supljirana sa dusmanima mi cemo nase na terenu i tribini da pokazemo pa nek pricaju,kao sto rece Blekic sad ce da se vidi kod prodaje godisnjih ko je pravi navijac Sarajeva a ne da pisemo u prazno a vamo da pola ovih sto piskara nema clansku kartu!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 jul 2010, 00:39

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi vidio sam kod jednog lika u potpisu al ne znam kako ide pa ako neko zna nek napise hvala

Parola ide imate samo jednu titulu iz bivse juge tako nesto
Šta hoće komšije sa uske pruge
sa jednom titulom iz bivše Juge !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 10 jul 2010, 00:49

formance je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi vidio sam kod jednog lika u potpisu al ne znam kako ide pa ako neko zna nek napise hvala

Parola ide imate samo jednu titulu iz bivse juge tako nesto
Šta hoće komšije sa uske pruge
sa jednom titulom iz bivše Juge !
Boldirano je tacno, a nastavak je "s'pram 2 titule iz bivse juge"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 jul 2010, 01:14

Eh hvala velika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2010, 02:22

[youtube][/youtube]

Damir Kojasevic.... 8-) zvani PIKSI

jbt covjek ima pokrete messija :D :D ako ovako bude igro...ne znam... :mrgreen: sta je ovo vako jbt :mrgreen: jede loptu...

kakav igrac... :| :D

samo sam gospodina belkica zagotivio....preoptimistican sam :D ..a inace nisam neko ko pada na neke euforicne price..al vjerujem mu..ima viziju i u njegovim rijecima se primjeti velika zelja i odlucnost da napravimo nesto veliko

FCS - LJUBAV ZIVOTA 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 jul 2010, 08:22

jordan 23 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ma nek nam je on hairli. :lol:
vidi ti se po potipsu da ti nevolis zelju nego samo mrzis Sarajevo

koliko imas godina?
mrzis i ti zelju i to je vise nego ocigledno.to ti niko ne moze zabraniti.evo ja iskreno mrzim sarajevo,ali opet nastojim biti realan.i reci da neki novi vjetrovi na kosevu pusu,podigla se euforija porasli apetiti.ali nesto sto ja ne mogu da shvatim,ne samo kod vas nego i kod nas,je to,svi ste neki eksperti,strucnjaci.evo uzimam sad primjer sarajeva.hvalite igracekoji su dosli a da sami pojma nemate kakav je kvalitet polovine igraca.evo hajde da svi znamo otprilike ko su ovi momci iz slavije,realno prosjek.pisete romane o ljudima i crne gore,a da veze nemate ko su i sta su.ovog zadnjeg damira,ja mislim da sam tvoj post procitao u kojem kazes da ti odgovorno tvrdis da ce biti najbolji igrac lige.to je najveca glupost koju sam cuo.djesi ga to ti gledo,pa sam podatak da je prosle godine dao 3 gola u 11 susreta od toga pola igrao od pocetka,je zaista jak argument za to sto si rekao.svaka cast.mislim da treba pustiti pola godine da se zaista uvjerite u stvarnu snagu sarajeva,ako zaista bude nesto od toga,svaka cast.ljudski je pogrijesiti i priznati to,ja sam prosle godine mislio da zeljo nema tim za titulu,pa sam pogrijesio.mozda i sada grijesim,ali zaista mislim da je sarajevo trenutno prosjecna ekipa,bezo obzira htio ti to priznati ili ne.ti volis svoj klub,ali budi realan ipak malo,tek na polusezoni mozes malo vise pametovati o snazi sarajeva.i jos nesto da ti kazem,99 posto ljudi iz svih dosadasnjih uprava sarajeva je stavljalo 3 cilja pred svoju ekipu,tj vasu.biti ispred zelje,biti sampion,dobar rezultat u europi.mislis li da je to bolesno i kompleksno.samo jednom to niste radili,bili ste sampioni,igrali fenomenalno u europi,bili bolji od nas.poradite malo na tome,kada si cuo amara osima da se zamara sa sarajevom,i sada i prije,nisi brate nikad.i nek bolji bude prvak
ja ga nemrzim ,jedini klub koji ja mrzim je Siroki Brijeg i to se da primjetiti
DA vas toliko mrzim dosao bih na vasu temu i otovreno pokazao mrznju,kao sto ti radis ;)

JA volim da zazam strumfice takve kao sto se ti koji odmah nasjedaju,primas se na godine :lol:

Kazu ove dobre za ciscenje sumarka :mrgreen:

slika
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 12:14

sarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Damir Kojasevic.... 8-) zvani PIKSI

jbt covjek ima pokrete messija :D :D ako ovako bude igro...ne znam... :mrgreen: sta je ovo vako jbt :mrgreen: jede loptu...

kakav igrac... :| :D

samo sam gospodina belkica zagotivio....preoptimistican sam :D ..a inace nisam neko ko pada na neke euforicne price..al vjerujem mu..ima viziju i u njegovim rijecima se primjeti velika zelja i odlucnost da napravimo nesto veliko

FCS - LJUBAV ZIVOTA 8-)
kamo srece da imao vise presednika kao g.BLEKICA i g.GRACICA.ovaj mali bice pravo pojacanje.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2010, 12:24

Doboro vidim ovdje neki malo previse su euforicni ,da se razumijemo nisu ovo neki mesiji i ronaldi al drago mi je i to cijenim od ove uprave i blekica prije svih doveo je igrace e sad je na redu varesanovic da to uklopi i uigra ,jedino jos ja licno sto bi volio da su doveli jednog klasicnog spica i ja bi bio miran al nije lose ni ovako pa da vidimo :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 10 jul 2010, 12:25

nije vam los ovaj cupo, iz koje lige vam je dosao?

nadam se da cemo konacno gledati jedan pravi gradski derbi... ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 jul 2010, 12:25

adnanhz je napisao/la:Doboro vidim ovdje neki malo previse su euforicni ,da se razumijemo nisu ovo neki mesiji i ronaldi al drago mi je i to cijenim od ove uprave i blekica prije svih doveo je igrace e sad je na redu varesanovic da to uklopi i uigra ,jedino jos ja licno sto bi volio da su doveli jednog klasicnog spica i ja bi bio miran al nije lose ni ovako pa da vidimo :)
trebao si staviti gopodin Blekic :D
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2010, 12:42

Hairlija je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Doboro vidim ovdje neki malo previse su euforicni ,da se razumijemo nisu ovo neki mesiji i ronaldi al drago mi je i to cijenim od ove uprave i blekica prije svih doveo je igrace e sad je na redu varesanovic da to uklopi i uigra ,jedino jos ja licno sto bi volio da su doveli jednog klasicnog spica i ja bi bio miran al nije lose ni ovako pa da vidimo :)
A da izvinjavam se gospodinu Blekicu :D
Bas sam neki dan slusao vezano za hajd da kazem rijesenje svih problema FKS a i ostalih klubova koji su nesto znaciiili u yugi,a to je dugovi jer kontam evo i sam gosp.Blekic to kaze svi ovi klubovi imaju velike dugove koje bukvalno odvlace svake ljude koje bi zeljele da nesto uloze jer valja sve to podmirit,pa covjece ona uprava nije 5 plate dala igracima :o i sta mislite gdje su one pare od evrope :evil: :roll:,a rijesenje bi bilo proglasenje bankrota i krenuti od nule e sad jel to pametan potez il mozda privatizacija pa da nas neko kupi i te dugove otplati jer ovakvo stanje je samo produzavanje agonije svih klubova i zato jesu ovi novoformirani klubovi tu gdje jesu a mi tavorimo i borimo se sa dugovima, al et valjda ce sad biti bolje ,prije svega svaka cast upravi, na mozda sitnicam za neke klubove, al za mene vrlo bitne a to su ove clanske i web stranica kluba,jos akb.fan shop i bice ;) zna li neko od vas ko nas sad oblacit :?:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 10 jul 2010, 13:13

Sad ce clanske i godisnje da izadju pa eto da vas vidimo na djelu!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 10 jul 2010, 13:18

@ adnanhz ma drug nema potrebe za to raditi... brzo cemo mi dug vratiti... za 15 dana vec su smanjili dug sa 3 miliona na 2 600 000.... Ide lagano to... samo sabura...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 10 jul 2010, 13:19

u koliko se sati igr aova protiv travnika??
Pazza Inter Amala

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 10 jul 2010, 13:51

endem_ je napisao/la:u koliko se sati igr aova protiv travnika??
u 18 sati..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 14:03

Samo F.K.S !! je napisao/la:Eh hvala velika
Ovaj mali iz Poljske je ok.,ali sam pronasao na socceru za tog todorovica po meni jako losu statistiku i tamo pise---2008-09 bio u Leotaru ni jedan mec nije odigrao.Sezona 2009-10 isto u Leotaru u jesenji deo nije odigrao ni jedan mec a na zimu presao u FK DECIC -Tuzi i odigrao 14 meceva postigao 1gol i zaradio 6 zutih kartona.Ako je ovo pojacanje za FK SARAJEVO ,,,,,,,,,,

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jul 2010, 14:06

Hairlija je napisao/la:
A kad si ga napiso trebo si se ustat ;) ;)
svoj ti pos'o !

{Horde ZL@}1987
Kontakt:

Post Postao/la {Horde ZL@}1987 » 10 jul 2010, 14:07

pabizo je napisao/la:
Ovaj mali iz Poljske je ok.,ali sam pronasao na socceru za tog todorovica po meni jako losu statistiku i tamo pise---2008-09 bio u Leotaru ni jedan mec nije odigrao.Sezona 2009-10 isto u Leotaru u jesenji deo nije odigrao ni jedan mec a na zimu presao u FK DECIC -Tuzi i odigrao 14 meceva postigao 1gol i zaradio 6 zutih kartona.Ako je ovo pojacanje za FK SARAJEVO ,,,,,,,,,,

ako je toliko los zasto je igro za U-21 srbije ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 jul 2010, 14:35

Jesenji dio sezone i dalje cemo igrati u Nike opremi,na zimu cemo promjeniti dostavljaca samo se sad jos nezna koji ce biti proizvodjac

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 jul 2010, 15:03

{Horde ZL@}1987 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

ako je toliko los zasto je igro za U-21 srbije ;)
mozes li staviti neki podatak ili informaciju sa neta da je igrao za mladu informaciju...neki link?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Napapijri, NazorUso, Pena, pjankesarajevo, Proximic i 109 gostiju.