Samo jedno slobodno pogodio.<3 LiMes <3 je napisao/la:Jel Hasan dao ijedan poen u drugom?
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mogli bi mi Juku i u po gledat 
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Babuka, samo slobodna nisu bila na nivou. Whiteside popišan idemo daje 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
GOTOVOOOO
29 minuta, 21 poen (9/15 iz igre - 3/8 slobodna), 12 skokova, 3 blokade, 3 lične greške i +10 indeksnih poena.
29 minuta, 21 poen (9/15 iz igre - 3/8 slobodna), 12 skokova, 3 blokade, 3 lične greške i +10 indeksnih poena.
Odlazi Safete.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Znači, demolirao ga u drugom. Malo se igrača može pohvaliti ovakvim poluvremenom protiv njega. Svaka čast, imaju mentalitet pobjednika, možda i ekipa u najboljoj formi trenutno.Federer17 je napisao/la:Samo jedno slobodno pogodio.<3 LiMes <3 je napisao/la:Jel Hasan dao ijedan poen u drugom?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Mogli bi mi Juku i u po gledat
Urinirao po Whitesideu

Fenomenalno je odigrao drugo poluvrijeme. Lilard, SiDzej i Juka su nevjerovatan trio. Naredne sezone ce aBd biti jos bolji, dok se dodatno upoznaju i pohvataju akcije (a i kad Juka napreduje u svakom smislu). Neka uganjaju sebi jednog kvalitetnog PF-a i imat ce strasnu ekipu dogodine.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 20 mar 2017, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Juka i Dame pick and roll ubitacan, a i kod onog zakucavanja ga je Mekalam počastio sa pasom. Uglavnom dobra ekipa, Juka fino odigrao sad kad bi uzeli nekog SF na ovom draftu bila bi to pravo dobra ekipa 
ko ce docekati utakmicu sa denverom...da juka pokaze ko je ko
- AshburtonG
- Kontakt:
Boga mi, mislio sam da ce mu ubit Hassan samopouzdanje nekom 40+ partijom, jer nakon nakon 3 min imao 10p 4s, ali sabrao se Juka nakon ulaska u igru ponovo, i sto je najvaznije priblizio se malo i odmah je sve manje lopti pogadjao protivnik.Za ove trojke Damea isto ima zasluge,jer mu je strasne blokove postavljao.Odlican ofanzivni skok, napunio je Hassana licnim i sramotna slobodna bacanja.Na kraju kad se sve sabere i oduzme, jako dobra partija.
I na kraju 3 faula a neutralisao whitesidea, golemo.
Samo slobodna nijansu losija sve ostalo odlicno i to nakon onakve prve 4 minute. Prejak juka, prejak.
Samo slobodna nijansu losija sve ostalo odlicno i to nakon onakve prve 4 minute. Prejak juka, prejak.
pohvala za sudije
Mogao bi ovakav portland praviti probleme wariorsima
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Jusuf je fino začepio svima usta ovdje na forumu ko god je kritizirao njegovu igru osim onih koji su napisali da nije u Jusufu problem nego do drugih u ekipi da ga izkoriste na najbolji moguči način kao sto se to sad dešava u Portlandu. Znači Jusuf je onaj isti kao što je u Danveru. Svašta ste nešto pisali a trebali bi saburati i šutjeti i moliti Alaha dragog za pozitivne promjene.
Mogu samo ako se Durant ne vrati, inace ce ih pocistiti.UserNAME2 je napisao/la:pohvala za sudije![]()
btw eno sad sam procitao da je Malone reko da ne "vjeruje" u pick and roll i da je to "stara" košarka
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
U Portlandu ima ovu statistiku 14.42pts, 9.5reb, 3.5ast, 2.1blk, ovo je super 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
plus veoma bitan faktor u napadu i najbitniji u odbrani , samo zdrav da ostane ovo je strasno sta radi<3 LiMes <3 je napisao/la:U Portlandu ima ovu statistiku 14.42pts, 9.5reb, 3.5ast, 2.1blk, ovo je super
Dobar Juka dobar.Godi mu sredina pravo .
Zadnje tri utakmice- 3 gostujuće pobjede protiv Spursa, Atlante i Heata 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.