$ " ? ", " ?DoeTz je napisao/la:How deep is ur loveGoodisonPark je napisao/la:Poslali samo pastrmku, da bude fer i ravnopravna borbaHenryLloyd je napisao/la:A gdje su ostali navijaci Veleza, neki bojkot ovog foruma ili?![]()
Pastrmka vs Brnjoze
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
povratak otpisanih!
rigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
DRUG NEBI TI PUNCA
fin i simpatican covjek
kako ono kazu, nadje krpa zakrpu
kako ono kazu, nadje krpa zakrpu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
A pusi quracrigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
Hahahahahahahaahahahh!!!!rigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta rece i osta ziv?GoodisonPark je napisao/la:
$ " ? ", " ?![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I još samo nešto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Alpasinac je napisao/la:I još samo nešto![]()
[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Evolution87
- Kontakt:
uvijek me suze zaliju
i jos samo nesto

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To ponestalo inspiracije na Engleskom pa napravio mjesavinu ?
[/quote]
kako se kaže šarplaninac
vjeruj nisam se morao susresti sa tom rijeci dok nisam upoznao Krležu 
Da nije dog from šar mountain evo nema ni na GT grob te yebo
[/quote]
Pastrmka brato samo mali komentar, mostarska si legenda matere mi i za ove kvazi mangupe si tito
Deres ih, a oni se bacrgaju i ko fol pokusavaju da ti pariraju, al u kurcu, ne mogu brato stobom nikako jer im je koeficijent inteligencije zero 0
.
Da nije dog from šar mountain evo nema ni na GT grob te yebo
Pastrmka brato samo mali komentar, mostarska si legenda matere mi i za ove kvazi mangupe si tito
Deres ih, a oni se bacrgaju i ko fol pokusavaju da ti pariraju, al u kurcu, ne mogu brato stobom nikako jer im je koeficijent inteligencije zero 0
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
@salmy brato ma moramo se malo šalit
Joj Isme cara

Joj Isme cara
Nemojte na Krlju, nije on čoban on je defakto intelektualac 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@salmy hoces da mjerimo IQ brajto ?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Halo Srne vrane, oduvijek ste imali jake stihoklepce na svojoj strani od Benjamina Isovica do Srnih vrana.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Vidim putin, ruska škola, kgb, znači ništa toDoeTz je napisao/la:Sta rece i osta ziv?GoodisonPark je napisao/la:
$ " ? ", " ?![]()
povratak otpisanih!
Ja mislim da je u Krleže rang dabra. Ono samo toliko da uredno složi dva metra cjepanicaDoeTz je napisao/la:@salmy hoces da mjerimo IQ brajto ?
To sto gotivim Putina ne znaci da hablam RussianGoodisonPark je napisao/la:Vidim putin, ruska škola, kgb, znači ništa toDoeTz je napisao/la:Sta rece i osta ziv?GoodisonPark je napisao/la:
$ " ? ", " ?![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ima ovih čvaka na svakom stadionu i nije za smijanje ali jedan me (ovaj kod komšija) tako nasmijao. Slucajno naleti nedavno smiješan lik pravo. Ako ima neko od zrinjevaca da nam napiše nešto o njemu. Koliko sam skontao on misli da je neki stručnjak
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Probisvjet
- Kontakt:
Ismo, ne obaziri se na komentare. Smijali su se i Koperniku pa....Alpasinac je napisao/la:I još samo nešto![]()
[youtube][/youtube]
Podrska za Ismu iako je iz protivnickog tabora!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.