FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo svinjski gotovo pa sigurno izguvio sanse za titulu, sad dok su u soku davih mi jos natrpamo i et ga 
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan rezultat u Mostaru za nas, svaka čast za Mladostaše, adže im očito obećao premije 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evander je napisao/la:Milos moze igrati lopte na terminu, u Sarajevu onakav i sa onakvim ponasanjem NE!!!uschtipak je napisao/la:Milos i Haris su jedina dva igraca FKS koji mogu u par poteza rijesiti utakmicu.![]()
Milosu trenutno ne ide, ne znam sta je razlog. Ne ide ni nama kao klubu bas nesto, vazda nesto nazor, pa smo opet tu dje smo i super nam je sad za sad. Milos je najveci talenat trenutno, po meni, u FKS. Dzaba ga kudite.
Puzigaca isto tako. Kallasia se rijesiti, on nije ni za Visocke Bosne.
E pa Milos ce igrati i dalje a boga mi i Puzi. Gol za titulu(vjerujem da je tako). Mi bi se uvijek necega i nekoga rjesavali haha pa proslavite malo hebem ga,i ja bi doveo nekog boljeg al nemaaaaaaa bar trenutno ga nemaaaaa.
I da,Milos jeste najbolja 10ka Sarajeva trenutno,boljeg nemamo.Nemamoooooo hahaha
jes lik naporan, vodi milosa kuci kad ti je stalo do njega, aBd od ljeta on vise nece biti igrac Sarajeva
Pyro is not a crime !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ne daju ovi da se klipovi sa radio_s. postavljaju na njihov forum
inace MD je ponovo znao pozdraviti pobjedu

inace MD je ponovo znao pozdraviti pobjedu

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
hvala ti bože pa i ovaj zrinski kiksa, nije lahko ovu Mladost pobijediti
@društveni parazit nalupali su par naših navijača dobro, nakon što su ih provalili da se nerviraju i raduju kod gola, jednog su lika baš slomili, zaletili se ovi sa juga i par ih preskočilo ali naši su se pojedini povukli u ložu, jedan krupan lik u plavoj vjetrovci je baš udarao našeg navijača, ne ide se tu sjediti među njihovim brate kad je ovakva situacija, bilo je naših još prema sjeveru ali su mudro šutili.....
Samo da dodam na kraju da smo mrtvim kokuzima iz slavije izbili nekoliko stoja iz džepa jer je očigledno koliko su ginuli da su bili šapirani od konkurenata, pa samo kod gola Stojčeva su svi popadali i leže, psovali tukli udarali jbg
ode premija 
@društveni parazit nalupali su par naših navijača dobro, nakon što su ih provalili da se nerviraju i raduju kod gola, jednog su lika baš slomili, zaletili se ovi sa juga i par ih preskočilo ali naši su se pojedini povukli u ložu, jedan krupan lik u plavoj vjetrovci je baš udarao našeg navijača, ne ide se tu sjediti među njihovim brate kad je ovakva situacija, bilo je naših još prema sjeveru ali su mudro šutili.....
Samo da dodam na kraju da smo mrtvim kokuzima iz slavije izbili nekoliko stoja iz džepa jer je očigledno koliko su ginuli da su bili šapirani od konkurenata, pa samo kod gola Stojčeva su svi popadali i leže, psovali tukli udarali jbg
Mosa RajvoSa
Premirani bili, i to dobro. Gledati kako im pare odose u vjetar nakon gola Stojceva je bilo neprocijenjivo!!pitarlOOk je napisao/la:hvala ti bože pa i ovaj zrinski kiksa, nije lahko ovu Mladost pobijediti![]()
Samo da dodam na kraju da smo mrtvim kokuzima iz slavije izbili nekoliko stoja iz džepa jer je očigledno koliko su ginuli da su bili šapirani od konkurenata, pa samo kod gola Stojčeva su svi popadali i leže, psovali tukli udarali jbgode premija
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakav gol za titulu ljudi moji ima jos borbe do kraja prvenstva. Hajmo se malo spustit na zemlju.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ma pusti Husarica kompleksasa zadrtog.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 maj 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prevazna tri boda, uslovi uzasni ali na kraju upisali smo jako bitnu pobjedu u teskoj utakmici.
Stojcev koliko me obradovao toliko me i razocarao ima je preko 10 izgubljenih lopti i pogresnih pasova.
Sve smo blize i blize cilju !
Dusmani na aparatima
Stojcev koliko me obradovao toliko me i razocarao ima je preko 10 izgubljenih lopti i pogresnih pasova.
Sve smo blize i blize cilju !
Dusmani na aparatima
Ti si opet šampion !
-
nukleusmember
- Kontakt:
al" kakvi jadovi ha ha ha,kao prvo benko uopshte nije bio u offside u,kao drugo,zabishe gol iz nepostojecheg kornera i niko im nishta ne kazhe?teshka bolest fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Šta kaže za medije Šavija predsjednik Slavije...neće se na ovome završiti. Fol on prijeti, pa Šavija sljedeći put kada ti Slavija bude dolazila na AFH dođeš i fino nam to u facu kažeš.
SRETAN BROJ - 1725
Nekaaaaaa mi neee svaaaane
*nastavi niz*
*nastavi niz*
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma smiješna izjava, vrijeđanje inteligencije. Shvatam da se pobunio kod pogotka Benke, koji je stvarno bio u ofsajdu, ali ovo ostalo je klasicna prica o teorijama zavjere.pitic je napisao/la:Šta kaže za medije Šavija predsjednik Slavije...neće se na ovome završiti. Fol on prijeti, pa Šavija sljedeći put kada ti Slavija bude dolazila na AFH dođeš i fino nam to u facu kažeš.
Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Molim upravu Sarajeva da kupe i ovih pet utakmica sto je preostalo,a gos.Saviji i slaviji od srca zelim da ispadnu iz lige ako ne ove onda dogodine aBd i da se nikad vise ne vrate u PL.
I gos.Savija sjetim ti se ....
I gos.Savija sjetim ti se ....
ljudi moji za komentare pojedinih debila treba se samo nasmijati slatko!vidim pocela cijela bih da nas napada i pise kako mi ovako kako onako, prate svaki moguci korak!to ti je tako kada si najveci klub i najmocniji od ovih ostalih sto su davno za druge lige!tako da samo pozdrav pljuvaci mozete nam se samo dobro n****** tukija! a dok gubis bodove jedva cekaju da ismijavaju a cim se pobjedi odma smo kupili tekmu hahaha

Uf kako nam iduce kolo moze rijesiti sve muke,mi ako dobijemo Zrinjskog dolazimo u situaciju da njega definitivno otpisujemo iz trke sa eventuanih -5 ...to je velika zaliha za 4 kola ,druga dva imaju isto zajebana gostovanja neko ce se okliznuti jos,sad je sve ali bas sve na nama ne da vodimo trku,nego da bas se odmaknemo pofino
Danas su se malo preracunali u Mostaru mislili su cistiti kartone pred nasu utakmicu,kao sto su i uradili pa im je tako 4 igraca odmarala danas zbog tri zuta,ali Obarska igra za raju
Bez Radovca protiv Zrinjskog...i mislim da cemo svaku narednu igrati bez nekoga jel dosta ih vuce po 2 zuta
Danas su se malo preracunali u Mostaru mislili su cistiti kartone pred nasu utakmicu,kao sto su i uradili pa im je tako 4 igraca odmarala danas zbog tri zuta,ali Obarska igra za raju
Bez Radovca protiv Zrinjskog...i mislim da cemo svaku narednu igrati bez nekoga jel dosta ih vuce po 2 zuta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.