FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 11 apr 2013, 00:04

Jbote, ko tebe laze majketi. Samo me interesuje otkud vam te informacije. Ne mogu vjerovati...[/quote]

ljudi hoce nazor da znaju nesto[/quote]

Kao i ovo tri mjeseca pauza. Pa ljudi slomis palac i ne mozes igrati tri mjeseca, a ne obje potkoljenicne kosti. Ne kontam majkemi moje[/quote]

Niko nije rekao da ce igrati za tri mjeseca,nego oporavak od operacije i vjerovatno uklanjanje fiksatora i tih sranja...a svi znamo kolko traje totalni oporavak i povratak na teren...aleksandre ne izvrci zivota ti
Amare hvala ti...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 apr 2013, 00:06

zeljo4life je napisao/la:Jbote, ko tebe laze majketi. Samo me interesuje otkud vam te informacije. Ne mogu vjerovati...
ljudi hoce nazor da znaju nesto[/quote]

Kao i ovo tri mjeseca pauza. Pa ljudi slomis palac i ne mozes igrati tri mjeseca, a ne obje potkoljenicne kosti. Ne kontam majkemi moje[/quote]

Niko nije rekao da ce igrati za tri mjeseca,nego oporavak od operacije i vjerovatno uklanjanje fiksatora i tih sranja...a svi znamo kolko traje totalni oporavak i povratak na teren...aleksandre ne izvrci zivota ti[/quote]

naravno onda ide tek fizikalna i kinezi terapija...opet dobro je kako sam mislio... ZOLA IZDRZI
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 11 apr 2013, 00:11

Pustite pitare Boga vam sta pisu. Ovo je odlicno ja sam mislio da ce oporavak trajati i par godina. Za 10 mjeseci bi on mogao igrati aBd, pomalo. AMIN

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 apr 2013, 00:12

Jedino sto mi navijaci u ovom trenutku mozemo uraditi ( sem fejsbuk statusa) jeste otici na zeljinu utakmicu i dati podrsku žellji ali i tom divnom momku koji se borio i zivio fudbal...Zato sada skupimo redove i svi vi koji imate nesto protiv Jamaka, Vasilica, Svrake , Stanica spustite loptu na zemlju jer svi oni su NAMA u zadnjih nekoliko godina donijeli toliko srece i radosti u zivotu da im se odlaskom na 30 utakmica ne mozemo oduziti...
Koliko god Amar Osim bio zasluzan za Željine uspjehe toliko moraju biti zasluzni i igraci koji su sve njegove ideje morali pretociti na teren.
Prvi smo, igramo finale KUP-a a to su sve ONI ostvarili koje vi preko TV-a psujete i govorite da su najgori.
Sada svi trebamo biti kao JEDAN i sljedecu utakmicu kuci doci i podrzati ove momke jer oni kakvu god da su oni su Željini igrači i zadnjih par godina sve nas cine PONOSNIM sto navijamo za naseg ŽELJU...

SVII NA GRBAVICU!! ZOLA IZDRŽI !!!
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 11 apr 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 apr 2013, 00:13

Kvesić, Svraka, Zolotić, Bekrić, Jamak, Vasilić, Brković, do jučer i Smajić bio povrijeđen, a Kerla se nakon povrede još nije vratio u pravu formu. Kada dodamo Zebu i Bešliju iz jesenjeg dijela, fali nam sam još golman i imamo prvih 11.

Bože Dragi, k'o da sau nam sihire poturili.

Jamak nije simulirao, frajer ga je vukao za dres i pritom stao na nogu u punom prodoru. Pa nije Supermen da se odupre. Penal čist ko suza.

Još jednom ZOLA izdrži.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 apr 2013, 00:13

pintol_TM87 je napisao/la:Jedino sto mi navijaci u ovom trenutku mozemo uraditi ( sem fejsbuk statusa) jeste otici na zeljinu utakmicu i dati podrsku žellji ali i tom divnom momku koji se borio i zivio fudbal...Zato sada skupimo redove i svi vi koji imate nesto protiv Jamaka, Vasilica, Svrake , Stanica spustite loptu na zemlju jer svi oni su NAMA u zadnjih nekoliko godina donijeli toliko srece i radosti u zivotu da im se odlaskom na 30 utakmica ne mozemo oduziti...
Koliko god Amar Osim bio zasluzan za Željine uspjehe toliko moraju biti zasluzni i igraci koji su sve njegove ideje morali pretociti na teren.
Prvi smo, igramo finale KUP-a a to su sve ONI ostvarili koje vi preko TV-a psujete i govorite da su najgori.
Sada svi trebamo biti kao JEDAN i sljedecu utakmicu kuci doci i podrzati ove momke jer oni kakvu god da su oni su Željini igrači i zadnjih par godina sve nas cine PONOSNIM sto navijamo za naseg ŽELJU...

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 apr 2013, 00:14

@Aco - Imas odgovor na pm...

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 apr 2013, 00:14

Zola izdrži majstore!

Velika šteta za tako mladog igrače i jednog od rijetkih fudbalera iz naše lige koji je imao perpsektivnu budućnost. Ovo je tužan dan za sve ljubitelje fudbala.

Brz oporavak!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 11 apr 2013, 00:15

avlami97 je napisao/la:Kvesić, Svraka, Zolotić, Bekrić, Jamak, Vasilić, Brković, do jučer i Smajić bio povrijeđen, a Kerla se nakon povrede još nije vratio u pravu formu. Kada dodamo Zebu i Bešliju iz jesenjeg dijela, fali nam sam još golman i imamo prvih 11.

Bože Dragi, k'o da sau nam sihire poturili.

Jamak nije simulirao, frajer ga je vukao za dres i pritom stao na nogu u punom prodoru. Pa nije Supermen da se odupre. Penal čist ko suza.

Još jednom ZOLA izdrži.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 apr 2013, 00:15

Zola izdrzi, nadam se da ces se aBd vratiti jos bolji.Ti si nase HRABRO SRCE.Nismo pobijedili ali su se igraci borili i pokusavali.I samo da kazem SRAMOTA je onako slaba posjeta veceras,nakon ove 2 zadnje tekme gdje su srce ostavili dodje nekih 2 hiljade navijaca.Bitno je da je vecina ostala da gleda j.benu barselonu i j.beni bayern
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 apr 2013, 00:18

kako bi nam sad dobro dosli zeba i beslija.

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 11 apr 2013, 00:25

Ovdje imate start Axela Witsela nad Wasilevskim iz Anderlechta. Izgleda slicno, ali dosta jaci start nego ovaj nad Zolom (teze povrede, otovreni prelom i tibie i fibie).
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo se desilo krajem augusta 2009, Wasilevski (u momentu loma imao 29 godina) se vratio na teren pocetkom maja 2010. godine (sto je pauza nekih 8-9 mjeseci). Otad igra prilicno redovno (standardan u Anderlechtu, igrao za Poljsku na Euru 2012 igra i u kvalifikacijama za Brazil)

Pauza ce biti duga, ali ako bude dobro izvedena operacije i oporavak, nema razloga da se plasimo za Zolinu karijeru

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 11 apr 2013, 00:25

zgazio ga dva puta

[youtube][/youtube]

prvi put izgledalo bez namjere ali onaj drugi put je 100% namjerno.. 0:09 od klipa

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 apr 2013, 00:32

Nemojte više molim vas stavljati klipove ovog stravicnog loma :!: :!: ...pa nemojte , nismo toliko mazohisti i sadisti.
Citava noc mi je syebana nakon tekme, i sutra i prekosutra...one scene suigraca gdje neki placu i publike u šoku i nevjerici su zauvijek urezane u memoriju.

nemam rijeci da opišem koliko mi je žao Zolotića :cry: :cry:

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 11 apr 2013, 00:34

Ma namjerno ga nagazio drugi put. Mozda bi se lakse sve zavrsilo da nije ono uradio drugi put.Suspenzija 15 utakmica minimalno za stoku je nista.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 11 apr 2013, 00:35

Oxidenks je napisao/la:Ma namjerno ga nagazio drugi put. Mozda bi se lakse sve zavrsilo da nije ono uradio drugi put.Suspenzija 15 utakmica minimalno za stoku je nista.
Nermine izdrži, SVI smo uz tebe. :(
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 11 apr 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 11 apr 2013, 00:36

nemojte zaboraviti ni pokusaj ubistva pehara nad igracem veleza

" onclick="window.open(this.href);return false;

zrinjski mi je daleko najodravtniji klub u premijer ligi

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 apr 2013, 00:45

smrt fašizmu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 apr 2013, 01:03

Izdrži Nermine,svi normalni navijači su uz tebe bez obzira za koga navijaju.Svaki komentar je suvišan,ali nažalost ovo je naša zbilja, od Širokog i ubistva pokojnog Vedrana,do napada na igrače Veleža pod BB,napad na igrače Sarajeva u BL,sad ovaj start........Sve je to posljedica minornih kazni.SRETNO NERMINE NEK TI JE BOG NA POMOĆI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 11 apr 2013, 01:12

pintol_TM87 je napisao/la:Jedino sto mi navijaci u ovom trenutku mozemo uraditi ( sem fejsbuk statusa) jeste otici na zeljinu utakmicu i dati podrsku žellji ali i tom divnom momku koji se borio i zivio fudbal...Zato sada skupimo redove i svi vi koji imate nesto protiv Jamaka, Vasilica, Svrake , Stanica spustite loptu na zemlju jer svi oni su NAMA u zadnjih nekoliko godina donijeli toliko srece i radosti u zivotu da im se odlaskom na 30 utakmica ne mozemo oduziti...

1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CCMuHa87, KrajinaTm87, ristagrad i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []