FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tek sada vidim da golman Slavije nije bio ni blizu da odbrani sut Stojceva za 3-2. Ja cijeli dan kontam lopta mu ruku preskocila. Ipak volio bih vise ovo drugo. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kako bi Dzeno opajdario onu voditeljicu hhhh....
Fkt. na ovakvom teretnu, motivisat igrace, bez navijaca, gdje je veliki ulog u pitanju moze smao Dzeno
A i dobra mu je izjava, Stojvec je igrac, da se ne izrazim FAKIN hhhh... ja takve igrace, volim, postujem i cijenim.
Donio nam je kup, donijet ce nam i titulu
Fkt. na ovakvom teretnu, motivisat igrace, bez navijaca, gdje je veliki ulog u pitanju moze smao Dzeno
A i dobra mu je izjava, Stojvec je igrac, da se ne izrazim FAKIN hhhh... ja takve igrace, volim, postujem i cijenim.
Donio nam je kup, donijet ce nam i titulu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel se ono samo noge gledaju kod ofsajda ?
Ako jeste onda Benko mozda i nije bio u ofsajdu

image hosting gif
Ako jeste onda Benko mozda i nije bio u ofsajdu

image hosting gif
-
farukzidane
- Kontakt:
Gdje si nasao ovu fotku..ja je ne mogu naci na fcsinfoHZ_ilidzaa je napisao/la:Jel se ono samo noge gledaju kod ofsajda ?
Ako jeste onda Benko mozda i nije bio u ofsajdu![]()
image hosting gif
Pa jel vidiš da je klip :/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne gleda.U svakoj situaciji kada je u pitanju ofsajd, povlači se linija sa položajem noguCartman je napisao/la:Gleda se svaki dio tijela s kojim mozes dat regularan gol.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Veoma vazna 3 boda u Lukavici. Po onakvom terenu zaista nije bilo lako igrati,ono je uzas od terena ,i nadlezni u nfsbih bi morali reagovati i suspendovati onaj stadion,van svake pameti je dozvoliti da se na onome igra utakmica..
Što se same igre tiče, nije to bilo nešto posebno, ali ni loše,neka sredina... mislio sam da će se završiti nerješeno,ali onda na kraju gol Stojčeva vrijedan 3 boda.
Sad se odmoriti i dobro pripremiti za Zrinjski u subotu. Dobro je što se vraća Cimirot,jako važan igrač na sredini terena,i sigurno smo jači nego u Lukavici. Zrinjski je jaka ekipa,i sigurno neće biti lako protiv njih, igrat će neku zatvorenu igru,na bod,i na kontre..nešto preslikano kad je Borac igrao na Koševu pod vodstvom istog trenera.
Jos jednom čestitke treneru,igračima,upravi, na odličnim rezultatima u zadnje 3 utakmice!
Što se same igre tiče, nije to bilo nešto posebno, ali ni loše,neka sredina... mislio sam da će se završiti nerješeno,ali onda na kraju gol Stojčeva vrijedan 3 boda.
Sad se odmoriti i dobro pripremiti za Zrinjski u subotu. Dobro je što se vraća Cimirot,jako važan igrač na sredini terena,i sigurno smo jači nego u Lukavici. Zrinjski je jaka ekipa,i sigurno neće biti lako protiv njih, igrat će neku zatvorenu igru,na bod,i na kontre..nešto preslikano kad je Borac igrao na Koševu pod vodstvom istog trenera.
Jos jednom čestitke treneru,igračima,upravi, na odličnim rezultatima u zadnje 3 utakmice!
Ne budi lud bolan. Offside ko kuca. Sve se gleda osim ruku.Ado76 je napisao/la:Ne gleda.U svakoj situaciji kada je u pitanju ofsajd, povlači se linija sa položajem noguCartman je napisao/la:Gleda se svaki dio tijela s kojim mozes dat regularan gol.

Sve dok se rade mućke sa terenima i košenjem trave, zaljevanjem terena i kad kiša pada treba završiti sudije i dobiti utakmicu pa neka umiru kao onaj iz Slavije juče.
Ako se gleda vrh 16m, kad se uporede zadnji igrac Slavije i Benko, onda ovo u opste ne izgleda da je offside.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel se ono samo noge gledaju kod ofsajda ?
Ako jeste onda Benko mozda i nije bio u ofsajdu![]()
image hosting gif
Volio bih vidjeti snimak drugom kamerom iz drugog kuta.
O onih 1,5 m sto onaj seljak iz Slavije prica, mogu mu samo reci ovo
nadam se da ce biti nocni termin protiv zrinjskog za jos vecu spicu!bez euforije do nova 3 boda aBd 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ce sad vikend docekati 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta se raspravljate sa sabanima jel offside ili nije, kud nije offside 10m i benko da ga zabije rukom, da ih pojede muka...
Mortem znaci skocio si kad ga je Krste zabio hahahahah.
Mortem znaci skocio si kad ga je Krste zabio hahahahah.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta cu

E na nasu zalost nece... Najavljeno je 17h, e nadati se da ce sta malo promjeniti.Hz-Sa je napisao/la:nadam se da ce biti nocni termin protiv zrinjskog za jos vecu spicu!bez euforije do nova 3 boda aBd
EDIT:
Prvi smo, imamo taj jedan-dva boda viska u odnosu na konkurente, sve u svojim rukama ali opet me nekako strah da necemo ostati kratkih rukava. Strah me nas samih, mnogo oscilacija u igri imamo, pojedini igraci imaju oscilacija.
Kad pogledam, tanki smo na bekovskim pozicijama drama, nekako su nasi bekovi prespori ili ne znaju da se postave. Ahmo je nekoliko puta juce ostajao iza svog igraca i samo prisebnost stopera, i sebicnost protivnickih igraca, u nekoliko navrata nas je spasila.
Kritikovali smo Dzemu i vecina i dalje smatra da on nije bas igrac kakav nama treba, ali evo ove zadnje utakmice je odradio sasvim korektno.
Protiv mostaraca se vraca Cimi, Dulja ce biti spreman, protivnik koji nam lezi.. nadajmo se najboljem.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 04 maj 2015, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke na lavovskoj pobjedi juce. Sretno do titule bordo raja
ako nas Zeljo kojim slucajem uzme eto me s pancirkom i šljemom na koševo da gledam derbi

From father to son
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De molim te organizuj nesto da se to ne desiCernica je napisao/la:Cestitke na lavovskoj pobjedi juce. Sretno do titule bordo raja![]()
ako nas Zeljo kojim slucajem uzme eto me s pancirkom i šljemom na koševo da gledam derbi
![]()
Odmorili smo 4-5 najvaznijih igraca. U odbrani ce nam igrati povratnik Škaljić tako da su sve predispozicije za povoljan rezultatMortemHz je napisao/la:De molim te organizuj nesto da se to ne desiCernica je napisao/la:Cestitke na lavovskoj pobjedi juce. Sretno do titule bordo raja![]()
![]()
From father to son