Rafalnom paljbom roka ih Sabenziskoroalen je napisao/la:Sabinho je napisao/la: Nije Zeljko Skripar da ne smije negdje otici.![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
zirokopter
- Kontakt:
Bio sam na istoku koseva mnogo puta i prisustvovao gadjanju protivnickih igraca i samo zahvaljujuci dragom Bogu se nije desilo, jos uvijek, da neko bude ovako malo snaznije pogodjen. Ne treba ovakva ponasanja pripisivat nijednom narodu vec svakakvih neandertalaca ima u svakom narodu, gradu, selu, porodici. Uglavnom na zalost nas normalnih, koji malo realnije sagledamo sliku i kojih takodjer ima svuda pa i na ovom forumu, smo u manjini i trebamo se pomirit sa tim da ovdje nece nikad biti drugacije jer je ovo podneblje citavo ovakvo kakva je i sama BiH. Cuvajte zdravlje ljudi jer mrznja izjeda covjeka iznutra kao kancer.
DB aka Ledeni
- StariGrad071
- Kontakt:
Pickice
Jel iko metno dvokoraku?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- MocMahale444
U goste nam dolaze sve neki novi ljudi, bujrum vaik
Mala moja sitni paradajzu
Imal sta kvalitetno za procitati na ovih desetak stranice koje ste ispisali danas?MocMahale444 je napisao/la:U goste nam dolaze sve neki novi ljudi, bujrum vaik![]()
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- MocMahale444
Ma brate nemoj se sikirati, fudbal nas unistava.alenpitar je napisao/la:Imal sta kvalitetno za procitati na ovih desetak stranice koje ste ispisali danas?MocMahale444 je napisao/la:U goste nam dolaze sve neki novi ljudi, bujrum vaik![]()
Svaki post ove teme je zlatan.
Imas dug jezik, pa je on pripremio pakas da mu metnes.alenpitar je napisao/la:Jel iko metno dvokoraku?
- MocMahale444
Ah, moj Aljo crne oci
ti ne hodaj sam po noci
ti ne hodaj sam po noci
Ja cu tebi sama doci
Samo to mi pjevaj malaa
ti ne hodaj sam po noci
ti ne hodaj sam po noci
Ja cu tebi sama doci
Samo to mi pjevaj malaa
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tobeti sta mai. Ima zanimljivo na 7556. strani:alenpitar je napisao/la:Imal sta kvalitetno za procitati na ovih desetak stranice koje ste ispisali danas?MocMahale444 je napisao/la:U goste nam dolaze sve neki novi ljudi, bujrum vaik![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A gdje su VerneDurumdzije? Kako su odigrali zenićani protiv najslabijih Brgula?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
I ja kazem neka ih je zavalio. Malo bar da osjete kako je kada sudije odrađuju posao.HElo je napisao/la:To u svoje ime u vezi podrske. Neka ih je sudija zavalio za penal sve je to ista bagra lopovska.sviunapad1010 je napisao/la:Pitari imate podršku kada krenete napad na savez. I ostali koji se uključe. Samo nemoj da sitničarite i da vas kupe titulom. Dok god je tako nema nama napretka u fudbalu kao i na svim drugim poljima.
A podrska svakom ko bi se iskreno borio da se ovo iskorijeni, a ne da se bune samo kako bi uzeli jos jednu politicku titulu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Vidi stvarno nema smogovaca.
Doduše oni su tu samo kada ih ide. Uobičajeno za mutAvelije.
Prizone jos jedno kolo a nikako da ti se želja ispuni. Mozda nakon idućeg kola bude
Prizone jos jedno kolo a nikako da ti se želja ispuni. Mozda nakon idućeg kola bude
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 11 nov 2018, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
To @Mahaldzijaaaaaaa <3 trpaj jos bangbros kontenta <3 .
Drugo dupence Olivia O Lovley ili je Flower Tucci?
A kakve penale spominjete? Kao 1. penal za Capajebo opravdan?
Drugo dupence Olivia O Lovley ili je Flower Tucci?
A kakve penale spominjete? Kao 1. penal za Capajebo opravdan?
? ? <3
- MocMahale444
Moramo stati prozivati smogovce, kad zasluze ok ali sad su u top 4.sviunapad1010 je napisao/la:Vidi stvarno nema smogovaca.![]()
Sto se tice jufkenzi, sta je tu je. Sami pali sami se ubili.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Cisti ba penali posebno za međugorje. Ne znam sto se bezveze bune siptari 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Hahahha jesu li. Hajde ok neka ih. Sutra ce oni navratiti ako se mi okliznemo. Ako ne onda ih ne očekuj do utorka ili srijedeMocMahale444 je napisao/la:Moramo stati prozivati smogovce, kad zasluze ok ali sad su u top 4.sviunapad1010 je napisao/la:Vidi stvarno nema smogovaca.![]()
Poceli su navijati i za nekakav skufi pufi kako vec. Znas li sta im je to?
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 11 nov 2018, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mojne da sad ovdje TonbeFury i AlenSiptar aka ZooTubeGang nam zaheftaju ovdje zivotinjsko carstvo! Neka se Capajebo stidi za onaj „penal“ nad Ahmetovicem! Husrefe, bajpas ti aBd eksplodirao <3
? ? <3
- MocMahale444
Ko ih yebe sve, svi smo nasisviunapad1010 je napisao/la:Hahahha jesu li. Hajde ok neka ih. Sutra ce oni navratiti ako se mi okliznemo. Ako ne onda ih ne očekuj do utorkaMocMahale444 je napisao/la:Moramo stati prozivati smogovce, kad zasluze ok ali sad su u top 4.sviunapad1010 je napisao/la:Vidi stvarno nema smogovaca.![]()
Svake godine smo sve slabiji, fudbalski receno.
Najvise zbog sudija, sad u bilo ciju korist islo.
Yebem im pleme i gluposti. Sad da dunjaluk misli nemaju pojma o lopti.
Nama je fudbal u krvi ali eto kriminalni savez nema ljude da vode ka boljem.
Zivio Mamic idemoooooooooo.
Lepa Lukic za svaku kozu ili zooloski ide guzata ili sisata zena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.