FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dzemica jako dobar u zadnje vrijeme, skoro pa bez greske.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ovaj Dzemo iz zadnjih par tekmi je neprepoznatljiv totalno. Jesmo mi sigurni da je to nas Dzemica, da nam nisu koga podvalili? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Očigledno mu bolje leži pozicija stopera, nego desnog beka, gdje se znao propisno obrukati...Nema koji ga igrač nije pretrčavao i koja ga lopta nije preskočila, trom spor katastrofa...Ali na stoperu je evidentno druga priča. Hvala Bogu.
Mada nije to ni blizu toliko dobro koliko se ovdje piše, da se razumijemo. Ali eto zadovoljavajuće jeste.
Mada nije to ni blizu toliko dobro koliko se ovdje piše, da se razumijemo. Ali eto zadovoljavajuće jeste.
U INAT SVIMA 1946
ne nikako nocni termin, ove sezone ne znam imamo li pobjedu kad smo igrali u tom terminu, taj u 5 sati je po mjeri bas kao protiv sirokog i nadam se da nece nista mijenjati do kraja prvenstvahilmo je napisao/la:E na nasu zalost nece... Najavljeno je 17h, e nadati se da ce sta malo promjeniti.Hz-Sa je napisao/la:nadam se da ce biti nocni termin protiv zrinjskog za jos vecu spicu!bez euforije do nova 3 boda aBd
EDIT:
Prvi smo, imamo taj jedan-dva boda viska u odnosu na konkurente, sve u svojim rukama ali opet me nekako strah da necemo ostati kratkih rukava. Strah me nas samih, mnogo oscilacija u igri imamo, pojedini igraci imaju oscilacija.
Kad pogledam, tanki smo na bekovskim pozicijama drama, nekako su nasi bekovi prespori ili ne znaju da se postave. Ahmo je nekoliko puta juce ostajao iza svog igraca i samo prisebnost stopera, i sebicnost protivnickih igraca, u nekoliko navrata nas je spasila.
Kritikovali smo Dzemu i vecina i dalje smatra da on nije bas igrac kakav nama treba, ali evo ove zadnje utakmice je odradio sasvim korektno.
Protiv mostaraca se vraca Cimi, Dulja ce biti spreman, protivnik koji nam lezi.. nadajmo se najboljem.
[youtube][/youtube]
Pyro is not a crime !
@THEC, haha istog sam misljenja sto se tice nocnih utakmica. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kad je dosao dzenan protiv olimpika na tribini nisam ni od koga da je spomenuo dzemu, osim jednog kad je uzviknuo u 20toj minuti "dzemo vrijeme ti je za zuti karton, pravi prekrsaj"
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
Ja cu se usuditi pa reci da nije bilo njegovih intervencija protiv Drine, mi bi fasovali par komada sigurno. Poslije crvenog sa priprema mi je do kraja izvukao zivce i poceo mi se javljat animozitet prema njemu. Ali hvala Bogu pa je proigrao i zacepio mi usta. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hvala Bogu da je Džemica uhvatio bolju formu , a isto tako mora biti spreman i nastaviti ovako jer nama je malo dovoljno... 
@BitiSrcemVezan
Isfurase nas raja za pjesmu

Isfurase nas raja za pjesmu
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja sad bas hoću da napisem zar nisu HŠK
- ElCartel11
- Kontakt:
ma nema veze aj i tako cete izgubitiZrinjskiMostar je napisao/la:Ispravite to na plakatu mi nismo HNK Zrinjski
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
daj imali ko kakvog uticaja da se pomjeri utakmica za 18 h
uprava
pomjerite utakmicu za 18 h
Ja i ?ZrinjskiMostar je napisao/la:Zamisli da mi napravimo plakat recimo ćirilicom FK Sarajevoa nemojte samo iz zaleđa davati golove ostalo može proći..
Samo da mi ne dobijemo kao Mladost 2 crvena , a ni tad nas nećete moći dobiti .. i ako vam dosude 8 ljubilarni penalZrinjskiMostar je napisao/la:Zamisli da mi napravimo plakat recimo ćirilicom FK Sarajevoa nemojte samo iz zaleđa davati golove ostalo može proći..
Ovo se nazalost moralo kad tad desiti, bilo ko od nasih igraca se mogao jucer naci u ovoj situaciji i ovo treba zestoko kazniti, tereni su malo reci uzasni i svaka utakmica u ovakvim uslovima je rizicna.Preliminarnim rezultatima detaljnih medicinskih pregleda je ustanovljeno da je Purić zadobio rupturu prednjih križnih ligamenata, te istegnuće koleteralnih ligamenata.
Za očekivati je da ubrzo bude obavljen i operativni zahvat.
Purke brz oporavak zelim
Ti si opet šampion !
Ma boli vas neka stvar kako se zovu i odakle su i šta su , bitno je da mi njih pobjedimo u subotu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je forum prebukiran 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...
Sad mi je još draže što smo im u 93' dali gol!

Sad mi je još draže što smo im u 93' dali gol!
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni blizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.