HankMoody je napisao/la:U 8 večeras?

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Sve dok vodi Ferrari dobro je. Ovo je Formula na kojoj sam odrastao. Nostalgija.messilla je napisao/la:Težak smor.
Cekaju da Bottas ****.messilla je napisao/la:Ne znam šta ovo rade sa Leclercom. No dobro.
Da su ga poslali odmah nakon Vettela 1 2 bi imali. Sad morali cekat da Bottas ode i usrali.bavarian_bk je napisao/la:Imam osjećaj da će usrati sa Leclercom a imao je pace da prestigne Hamiltona.
Ja sam i mislio da će obojica ići u istom krugu. Bilo je oko 6 sekundi lufta, sasvim dovoljno ali ...NadalRafa je napisao/la:Ovo je trebalo trznut obojicu u istom krugu u boks ako se moglo uraditi. Onda bi Vettel imao 4sek prednost a Lec bi bio egal s Lewisom. No dobro je od koga je i ovo.
Spusta Hamilton Bgm pravo 2 sekunde za 5-6 krugova.bavarian_bk je napisao/la:Ja sam i mislio da će obojica ići u istom krugu. Bilo je oko 6 sekundi lufta, sasvim dovoljno ali ...NadalRafa je napisao/la:Ovo je trebalo trznut obojicu u istom krugu u boks ako se moglo uraditi. Onda bi Vettel imao 4sek prednost a Lec bi bio egal s Lewisom. No dobro je od koga je i ovo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.