Da ti se kolektivno zahvalimo, sto si poguro ovo kod barbe!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Najviše sam hvalio Spahićev rad dosad ali mislim da ubjedljivo najmanje zasluge za ovo ima. Predpostavljam da ce ovdje obaviti samo proceduralne stvari i tjt.
Ovdje u pakas treba poljubit prije svega njegovu hanumu, punicu, Demirovica i Burnica koji ga znaju duze vrijeme i najvise Barbareza koji ga ocito zna jos iz omladinskih kategorija HSV-a.

P.S.- nisam ja dzaba njih zapratio oboje odma i skrino ovo neki dan, kao da sam predvidio
Dobrodosao zete!

Ovdje u pakas treba poljubit prije svega njegovu hanumu, punicu, Demirovica i Burnica koji ga znaju duze vrijeme i najvise Barbareza koji ga ocito zna jos iz omladinskih kategorija HSV-a.

P.S.- nisam ja dzaba njih zapratio oboje odma i skrino ovo neki dan, kao da sam predvidio

Dobrodosao zete!

Taman nece morati ni jezik uciti. Svakako skoro svi pricaju njemacki 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zar se ne treba imati drzavljanstvo te repke prije 21g da igras za nju.
Ako to nije tacno onda ovo bi moglo biti nesto veliko
Saljemo Bosanke po svijetu da nam nalaze talente.
Ako to nije tacno onda ovo bi moglo biti nesto veliko

Saljemo Bosanke po svijetu da nam nalaze talente.
BašČelik!
Ne znam gdje se uklapa u Barbarezov savrseni vezni red Tahirovic Basic Gigovic
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trebaju ako citas Horozove postove, ako pak znas nesto o pravilima znaces da to nije problem.
Na osnovu cega su zavrsili Karica bez obzira sto ga jos nisu zvali ako je tek prije pola godine dobio drzavljanstvo?
Ovdje jedino problem moze biti sto je igrao sa 22 pune godine za u21 Njemacku ali moze se i preko tog preci jer evo i Kosovo ce zavrsit Veldina Hodzu a imao je 22 god kad je igrao za Hrvate zadnji put, Albanija je isto uspjela zavrsit nekog igraca a ista situacija.
Ne bojim se ja da ce to Vicko sredit sa Ceferinom da nam malo oci zamaze

Ovo bi sila bilo kako bi nam legao ko budali samar trebao ih zapratit svi sa komentarima
Ne bih da budem parti brejker al Delic je pouzdan k'o Misimovi...pardooon Ganibegovic.
Na hajr, da makne Tahiragu konacno !
Na hajr, da makne Tahiragu konacno !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Greivis jedini pravi insajder foruma, davno prije svih najavio Vitalija 

Kako ja znam ima jedna šansa za igrače da mjenjaju repku, ako su imali već 22 godine u zvaničnoj utakmici za drugu repku. Ako 5 godina nisu vise igrali za tu prvu repku.
Šta bi značilo da bi teoretski mogao igrati od 2026 za bih.
Druga stvar je , da li je to moguće ako igrac nema / nije imao državljanstvo do sada.
Ali sad i tu može biti da je druga priča, ako mu žena ima bih pasos.
Prije par godina bijo oni Jamajkanac iz Engleske (etherington?) s željom igrati za bih posto mu je žena bosanka. To nije uspjelo, ali doduše neznam koji je razlog bijo.
Žena od janelta povezana s Dzekom i Amrom preko insta, isto s burnicom doduše oni su igrali skupa za Njemačku u21
Šta bi značilo da bi teoretski mogao igrati od 2026 za bih.
Druga stvar je , da li je to moguće ako igrac nema / nije imao državljanstvo do sada.
Ali sad i tu može biti da je druga priča, ako mu žena ima bih pasos.
Prije par godina bijo oni Jamajkanac iz Engleske (etherington?) s željom igrati za bih posto mu je žena bosanka. To nije uspjelo, ali doduše neznam koji je razlog bijo.
Žena od janelta povezana s Dzekom i Amrom preko insta, isto s burnicom doduše oni su igrali skupa za Njemačku u21
Jos nam samo fali neki zet koji zna postici golove i mozemo se potuci za svjetsko
Osvajamo svijetsko 

Bog Bosna i Bošnjaci
Kolko ovo mjenja sve, jedan ovakav igrac. Samo da ga ugrabimo do meca s Austrijom. Jer realno vezni red nam je najveci problem ubjedljivo. Jannelt ako dodje to ce bit neka sasvim druga prica. Stvarno nevjerovatna vijest. Ovaj igrac je vrh.
Sta sam vam reko 
Auu kako ce cirevi da pucaju

Auu kako ce cirevi da pucaju

naprijed rejal
Zvuči predivno, nažalost 99% da je ložiona.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ekstra vijest. Papirologija ne bi trebala biti problem. FIFA je prihvatila slučaj Fritza Emerana, Francuza iz Guadeloupea, koji je oženio ženu iz Ruande i dobio dokumente da igra za Ruandu. Maarten Paes iz Holandije, koji igra za Indoneziju je sličan slučaj.
Njemačko a naše
ko Tas-ov Golf
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.