Safet Sušić - Pape
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Toooooooooooooo! Bravo Vedo majstore. Pape ostani, ali molim te stavi Vedu u prvu postavu mjesto zahrdjalog dijamanta.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
Pape,samo naprijed,pusti ove sto vise zele zlo tebi nego dobro repki
I da,i "zahrdjalog" dijamanta i Vedu i napad
I da,i "zahrdjalog" dijamanta i Vedu i napad
Kako je to Sajo sve fino poslozio, ma divota gledati.
Nek duduci pricaju sta hoce, sve se vidi lijepo.
Naljepsi fudbal igramo pod Safetovom palicom.
Aferim PAPE
Nek duduci pricaju sta hoce, sve se vidi lijepo.
Naljepsi fudbal igramo pod Safetovom palicom.
Aferim PAPE
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Bio je u jednom trenutku Sušić u kadru,faca koja odiše intelegencijom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakvih teletabisa ovdje ima,nevjerovatno. Do podne mrze sebe,a onda cijeli svijet. Divim se vasoj negativnosti. Dabogda vam tako bilo do kraja zivota jer tome izgleda tezite,pa eto,zelim da vam se zelje ostvare...
Dvadeseta reprezentacija na svijetu je Wales.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Brate, postalo si brutalniji od mene sa kritikama na racun Susica.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije, oni su oko 35. pozicije (barem tako mislim)alacious je napisao/la:Dvadeseta reprezentacija na svijetu je Wales.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
You'll Never Walk Alone!!!
Fearless je napisao/la:Nije, oni su oko 35. pozicije (barem tako mislim)alacious je napisao/la:Dvadeseta reprezentacija na svijetu je Wales.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Onda u Europi,izvinjavam se
Al' kako god,ispred nas su
Nisu, mi 31. oni 37. I to su se dobro popravili, prije malo vise od godinu dana su bili 100 i neki. Vels je tu negdje na nivou Latvije. Par dobrih igraca, ali zato su ostali buranija teska.alacious je napisao/la:
Al' kako god,ispred nas su
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Daj mi link te listealacious je napisao/la:Dvadeseta reprezentacija na svijetu je Wales.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Cartman,pa i ja shvatio da se sa njim možemo plasirati samo na eurosong,izvuče se ovaj put izgleda,a jest i našao protivnika,Wales uopće nije konkurentan u kvalifikacijama,ne mogu više od četvrtog mjesta u grupi.
Ekipa koja cilja na plasman na veliko takmičenje nema razloga slaviti zbog pobjede nad Walesom.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 15 avg 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NoName
- Kontakt:
Ma to sada izgleda prosječno, ali ja mislim da mi imamo ekipu za veće rezultate. Nekako mi je Safet nešto kao Bajramović što je bio u košarci, a mi ako hoćemo neke bolje rezultate, nama treba Aco Petrović i fudbalu. Sistem, sistematičan rad i zajedništvo su vidljivi, nadam se da ćemo nekada to imati i u fudbalu. Ali, ponavljam, ni ovo sada ne izgleda loše.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nama treba neko ko Harun i Ivica je isti ko Safet sve nešto tuc muc u njedra pričaju, čuje se za nekog talenta oni kažu platio da se piše o njemu, a Harun lijepo telefon i odma to vidi šta i kako, dok ovi se spradajuNoName je napisao/la:Ma to sada izgleda prosječno, ali ja mislim da mi imamo ekipu za veće rezultate. Nekako mi je Safet nešto kao Bajramović što je bio u košarci, a mi ako hoćemo neke bolje rezultate, nama treba Aco Petrović i fudbalu. Sistem, sistematičan rad i zajedništvo su vidljivi, nadam se da ćemo nekada to imati i u fudbalu. Ali, ponavljam, ni ovo sada ne izgleda loše.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
nanek
Racunajte i mene tuCartman je napisao/la:Brate, postalo si brutalniji od mene sa kritikama na racun Susica.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ajd maneken uploadaj ti svoju sliku, pokazi ljudima kako izgleda neko ko je inteligentanLBJ MVP je napisao/la: Bio je u jednom trenutku Sušić u kadru,faca koja odiše intelegencijom.
ser del barça es el millor que hi ha !
Zao mi je sto ce tuzni biti teletabisi koji su prizeljkivali poraz repke kurtinaitis,lolek (i bolek) i ovaj najkorisniji sa inicijalima.
Hebo vam je znanje ,,teleci pogled,,.
Ocekujem kakvo ,,pametno,, obrazlozenje o nekvalitetu Velsa,polupraznom stadionu itd. Radujem se vasim postovima i novoj kolicini mudrosti iz vasih tastatura.....
Hebo vam je znanje ,,teleci pogled,,.
Ocekujem kakvo ,,pametno,, obrazlozenje o nekvalitetu Velsa,polupraznom stadionu itd. Radujem se vasim postovima i novoj kolicini mudrosti iz vasih tastatura.....
Bravo Pape...prelijepo je bilo gledati veceras reprezentaciju,odlicna igra bez peglanja,lijep i atraktivan fudbal,dominacija skoro citavo vrijeme,aferim 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pobjeda u pravi čas... dosta isprobanih igrača, sve majstorski odrađeno.
Sa Papetom na SP!
Sa Papetom na SP!
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jao kriticara ljubi babonanek je napisao/la:Racunajte i mene tuCartman je napisao/la:Brate, postalo si brutalniji od mene sa kritikama na racun Susica.LBJ MVP je napisao/la:Ma ja,pred polupraznim tribinama vodimo u gostima protiv ekipe koja ne bude ni konkuretna u kvalifikacijama,bolje rezultate Armenija od njih ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena još jednom je demonstrirao svoje znanje i umjeće. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.