NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bitno je da ti TKanton imas pojma o fudbalu. Pa i budala je vidjela da nas trener kad ima malo povljan rezultat igra bunker,a mi smo navikli pobjedivati napadački. Jucer je trebao, da potopi gradinu a ne da se povuce kao kukavica, nek se povuce protiv sarajeva pa ces vidjeti sta ce ga snaci. a svako ima pravo da iznosi svoje misljenje.
Pa ciro zar nije i ovo dovoljno jbg, jer sa jakim tempom tekme rizikuje da se povrijedi neki igrac, bar je to moje misljenje!ciro_ciro je napisao/la:Bitno je da ti TKanton imas pojma o fudbalu. Pa i budala je vidjela da nas trener kad ima malo povljan rezultat igra bunker,a mi smo navikli pobjedivati napadački. Jucer je trebao, da potopi gradinu a ne da se povuce kao kukavica, nek se povuce protiv sarajeva pa ces vidjeti sta ce ga snaci. a svako ima pravo da iznosi svoje misljenje.
Husic je dobio juce papire zbog nerada i lose discipline sto dovoljno govori da u zvijezdi niko nije bog i nemoze se ponasati sanerski!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kvota je napisao/la:Husic je dobio juce papire zbog nerada i lose discipline sto dovoljno govori da u zvijezdi niko nije bog i nemoze se ponasati sanerski!!!

Pravda za Husica

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Kvota je napisao/la:Husic je dobio juce papire zbog nerada i lose discipline sto dovoljno govori da u zvijezdi niko nije bog i nemoze se ponasati sanerski!!!![]()
Pravda za Husica![]()
![]()

-
- Kontakt:
Znal neko sta je s Vehabovicem???Imal ga na klupi???
Trebao je juce da udje u drugom poluvremenu umjesto pandze da ga odmori posto je malo rovit,al se trener predomislio!SempreJuve je napisao/la:Znal neko sta je s Vehabovicem???Imal ga na klupi???
CUj to zar rezultat 5-1 nije potop protivnicke ekipe, i nije se povuko vec su samo stali na loptu nisu srljali naprijed, ja stvarno neznam sta vi hocete pa gledatel vi jos neke utakmice i osim zvijezde pogledatel nekad ligu prvaka, pa jedna barcalona kad dadne 2-3 gola stane na loptu, pa nama zeljo kad je dao 4 komada ljudi do kraja lagano odigrali, zasto da zapinje da se neko povrijedi dzaba... ja stvarno neznam st vi hocete u borbi za opstanak pobijedit nekog 5-1. pa prosli sezona drina, banovici bili su duplo gori od gradine pa nismo pobijedili kuci 5-1ciro_ciro je napisao/la:Bitno je da ti TKanton imas pojma o fudbalu. Pa i budala je vidjela da nas trener kad ima malo povljan rezultat igra bunker,a mi smo navikli pobjedivati napadački. Jucer je trebao, da potopi gradinu a ne da se povuce kao kukavica, nek se povuce protiv sarajeva pa ces vidjeti sta ce ga snaci. a svako ima pravo da iznosi svoje misljenje.
Srijeda u 16h prijateljska tekma sa Bosnom iz Mionice!
ode nam najplaceniji igrac ispast cemo
kvota gdje se igra ta utakmica sa bosnom

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Banja Ilidza arena park !!!astra1922 je napisao/la:ode nam najplaceniji igrac ispast cemo![]()
PIONIRI Zvijezda-Eurobet skola fudbala Zivinice 0-1
JUNIORI: Gradina-Zvijezda 1:2
KADETI: Gradina-Zvijezda 0:2
KADETI: Gradina-Zvijezda 0:2
Kompletne rezultate pisi zmajevac KOMPLETNE!!!zmajevac je napisao/la:PIONIRI Zvijezda-Eurobet skola fudbala Zivinice 0-1
Pa hocel napisat ko te kompletne rezultateKvota je napisao/la:Kompletne rezultate pisi zmajevac KOMPLETNE!!!zmajevac je napisao/la:PIONIRI Zvijezda-Eurobet skola fudbala Zivinice 0-1
http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Strašno je da se ovo desava.Čestitke Zvijezdi na visokoj pobjedi protiv Gradine.emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Uce djecu od malena da igraju na livadam i sudijskim lakrdijamaEngland je napisao/la:Strašno je da se ovo desava.Čestitke Zvijezdi na visokoj pobjedi protiv Gradine.emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5
zalosno je evo ja malo vise pratim i nize lige tk .to su cini mi se dvije najgore lige u bih.tu se sikirama udara ako domacin ne pobijedi dok naprimjer posavska zupanijska liga koja je u istom rangu kao i druga kantonalna , igra se bez ikakvih tenzija sudije su puno objektivnije i sudi se u vecini utakmica realno.gosti ako su bolji odnesu bodove i tako sve funkcionise.dok u ovoj seljackoj ligi samo sto mrtva glava ne padne.jos pogotovo ako gostuje malo poznatiji klub njega prbiju jos vise...ja kazem bolje je nek se zvijezda bori za opstanak svake godine u premijer ligi nego da se vratimo na livade gdje su i nas doskora udarali otimali i gdje smo dozivljavali takve neugodnosti da je to stvarno zalosno. 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa zato sibovac i igra u posavskoj ligi,dok vida npr igra u ligi u kojoj samo mozes ostat bez nogu.astra1922 je napisao/la:zalosno je evo ja malo vise pratim i nize lige tk .to su cini mi se dvije najgore lige u bih.tu se sikirama udara ako domacin ne pobijedi dok naprimjer posavska zupanijska liga koja je u istom rangu kao i druga kantonalna , igra se bez ikakvih tenzija sudije su puno objektivnije i sudi se u vecini utakmica realno.gosti ako su bolji odnesu bodove i tako sve funkcionise.dok u ovoj seljackoj ligi samo sto mrtva glava ne padne.jos pogotovo ako gostuje malo poznatiji klub njega prbiju jos vise...ja kazem bolje je nek se zvijezda bori za opstanak svake godine u premijer ligi nego da se vratimo na livade gdje su i nas doskora udarali otimali i gdje smo dozivljavali takve neugodnosti da je to stvarno zalosno.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.