to ono..... zlatna pravila u alarmantnim situacijamaLily je napisao/la:Strefilo nas davnoKing Kenny je napisao/la:kad li ce i nas strefit (mislim na podrucje BiH)![]()
Al' moja se sestra inace boji zemljotresa, i sad ja malo drmnem sto a ona odmah skace pod stok.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Chat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
To se mora znati.King Kenny je napisao/la: to ono..... zlatna pravila u alarmantnim situacijama
@T-MAC,
Ja okrutna?? Ma daaaj
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
jok...ja sam..Lily je napisao/la:
@T-MAC,
Ja okrutna?? Ma daaaj![]()
ja tresem stolove po kuci i tjeram bliznje pod stokove
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
GOSPODINE(AKO TE TAKO MOGU ZVATI)MONOLOG MOLIM TE PRESTANI KOMENTARISATI MENE I KALJATI MI UGLED
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahahah.. necu te vise ni jesti tik-tače, odvratan si.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
tik-tak forumaš godine nema s kim se nije zakačio 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
ovo je analiticar ko kruhLBJ MVP je napisao/la:tik-tak forumaš godine nema s kim se nije zakačio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adnan_nanda
- Kontakt:
http://www.njuz.net/laptop-za-najbrzi-f ... mljotresu/ Dok su ostali spašavali glave ovaj lik pisao status na fb-u 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
joj sto me nerviraju ovi hrvatski mediji... inzaghi zabije 70 golova u europskim takmicenjima oni pisu samo su inzaghi i ćiro neunistivi... bale razvali intera oni pisu briljantni modric i bale (na drugom mjestu) razbili inter... mislim da im je dovoljno da je bio jedan hrvat na tribinama da on bude udarna vijest nema veze ako je u toj cijeloj prici neko drugi briljirao... da neko umre od srcanog oni bi napisali da napori saigraca hrvata da ga ozivi i izvrsi brzu transplataciju srca na terenu nisu bili dovoljni...
mislim novinari su realno svuda senzacionalisticko smece ovi nasi su vise nekako glupi i nepismeni ali nema sanse da se mogu porediti sa svojim kolegama iz susjedstva... pa boze moj zar neko to moze...
mislim novinari su realno svuda senzacionalisticko smece ovi nasi su vise nekako glupi i nepismeni ali nema sanse da se mogu porediti sa svojim kolegama iz susjedstva... pa boze moj zar neko to moze...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prestao sam pratiti hrvatske medije nakon onoga:"Messi poput Prše". Naravno, da ne govorim o nepristrasnosti i o tome kako svaki incident gledaju kroz lupu nacinalizma. Pobogu, Denis Mrnjavac je ubijen, te umjesto da mu odaju počast u onoj reportaži, oni su to okrenuli u napad većinskog dijela bosanskohercegovačkog stanovništva na manjinski. Koliko glupan i idiot moraš biti da bi tako prikazao onaj gnusan zločin. Naravno, naši novinari su također subjektivni, nepismeni i poglupi, ali njihovi su dno dna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
cuj stok,nemoj lagati ovdjeLily je napisao/la:Strefilo nas davnoKing Kenny je napisao/la:kad li ce i nas strefit (mislim na podrucje BiH)![]()
Al' moja se sestra inace boji zemljotresa, i sad ja malo drmnem sto a ona odmah skace pod stok.
nisi ti luda toliko i ti se bojis samo mislis da si faca
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Monoloze stvarno si zaista... nemoj covjeku kaljati ugled.tik-tak je napisao/la:GOSPODINE(AKO TE TAKO MOGU ZVATI)MONOLOG MOLIM TE PRESTANI KOMENTARISATI MENE I KALJATI MI UGLED
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek bi rek'o da ga prozivam.Dino_TM je napisao/la: Monoloze stvarno si zaista... nemoj covjeku kaljati ugled.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolože ti si stvarno zaista... Čovjeku kvariš ugled, sram da te bude 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Monoloze nek te sram bude
- moustapha
- Kontakt:
U BiH je veliki broj novinara neobrazovan, ali to ne mora znaciti da su glupi. Takodjer, ne mozemo generalizirati stvari, ne znaci to da su svi takvi.Monolog je napisao/la:Prestao sam pratiti hrvatske medije nakon onoga:"Messi poput Prše". Naravno, da ne govorim o nepristrasnosti i o tome kako svaki incident gledaju kroz lupu nacinalizma. Pobogu, Denis Mrnjavac je ubijen, te umjesto da mu odaju počast u onoj reportaži, oni su to okrenuli u napad većinskog dijela bosanskohercegovačkog stanovništva na manjinski. Koliko glupan i idiot moraš biti da bi tako prikazao onaj gnusan zločin. Naravno, naši novinari su također subjektivni, nepismeni i poglupi, ali njihovi su dno dna.
#divovi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mustafa,
Naravno da nisu svi, nisam to ni rekao/napisao/, ali činjenica je da većina novinara(žalosno je što se nazivaju tako) blate tu profesiju. Dakako, ni u Hrvatskoj nisu svi novinari dno dna; povukao sam paralelu sa njihovim beskičmenjacima(poput onih na novoj) i našim(Avazovih novinara i još kojekakvih morona koje pišu za druge listove ili koje rade u nekoj tv-kući).
Naravno da nisu svi, nisam to ni rekao/napisao/, ali činjenica je da većina novinara(žalosno je što se nazivaju tako) blate tu profesiju. Dakako, ni u Hrvatskoj nisu svi novinari dno dna; povukao sam paralelu sa njihovim beskičmenjacima(poput onih na novoj) i našim(Avazovih novinara i još kojekakvih morona koje pišu za druge listove ili koje rade u nekoj tv-kući).
Oj Monoloze nema sanse da ti dam glas nakon ovoga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- moustapha
- Kontakt:
To je trend koji dolazi sa zapada, jer takav rad se i najlakse prodaje. Slicne se stvari desavaju i u Njemackoj. Posto cesto otvaram njihove stranice i gledam njihove programe, primjecujem da se desava slicna stvar kao i kod Hrvata. Trenutno su recimo aktuelni Ozil i Khedira u Realu i kada citas vijesti vezane za ovaj klub, onda ih je 90% napisano tako da sadrze ime ove dvojice.
Volio bih i ja da se izvjestava malo objektivnije, ali takav je trend u svijetu i BiH, a ni Hrvatska nisu izuzeci. Recimo onaj lik sto je izvjestavao sa utakmica Orasja nije puno losiji od onih koji izvjestavaju sa njemackih terena, ali je on bio smjesan, jer igra koju su pruzali "oraski labudovi" bila slabija nekoliko stotina puta za razliku od one kako ju je on predstavljao.
Volio bih i ja da se izvjestava malo objektivnije, ali takav je trend u svijetu i BiH, a ni Hrvatska nisu izuzeci. Recimo onaj lik sto je izvjestavao sa utakmica Orasja nije puno losiji od onih koji izvjestavaju sa njemackih terena, ali je on bio smjesan, jer igra koju su pruzali "oraski labudovi" bila slabija nekoliko stotina puta za razliku od one kako ju je on predstavljao.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.