O povredi ledja momcino.Cartman je napisao/la:Kakvog Edina, o cemu ti? Ako ne pratis repku duze od godinu dana, to je tvoj problem. Pricam o Zvjezdanu Misimovicu koji je pod vrlo sumnjivim okolnostima propustio utakmicu protiv Portugala, u prvom barazu.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Papetovi sljedbenici nastavljaju da buncaju, sta rade pljuske.
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
- Njihov vodja Sajo kleknuo kad je vidio da ne ide bez Emira i pozvao ga u reprezentaciju
- Emir u medjuvremenu zadobio povredu ledju, stigao dopis iz Bayera
- Emir dosao da ga pregleda nas doktor i taj doktor je potvrdio da je rijec o povredi zbog koje Emir ne moze igrati, pa ni pod inekcijama sto bi Emir prihvatio da je moglo.
- Safet kazao da ce Emira opet zvati U reprezentaciju.
Sajini sljedbenici to kao pobiju sa prostom recenicom i par smajlica
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
- Njihov vodja Sajo kleknuo kad je vidio da ne ide bez Emira i pozvao ga u reprezentaciju
- Emir dosao da ga pregleda nas doktor i taj doktor je potvrdio da je rijec o povredi zbog koje Emir ne moze igrati, pa ni pod inekcijama sto bi Emir prihvatio da je moglo.
DD
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zar ga nije tada, trener svih trenera,optuzio za IZDAJU...Cartman je napisao/la:Kakvog Edina, o cemu ti? Ako ne pratis repku duze od godinu dana, to je tvoj problem. Pricam o Zvjezdanu Misimovicu koji je pod vrlo sumnjivim okolnostima propustio utakmicu protiv Portugala, u prvom barazu.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Koje samo prepucavanje oko igraca koji ce igrati maksimalno do EP znaci dvije godine ili realnije jos samo par utakmica za selekciju. Kao da je on najveci problem. Igrati ce ako ga Pape zamoli kao sto je vec uradio odnosno ako Pape misli da mu moze pomoci jos tih par utakmica odnosno na EP. Puno je vazniji plasman na samo EP i dali ce Sunjic, Bicakcic, Vranjes i Zukanovic jos napredovati kao stoperi. Jer ako oni jos napreduju Spahic nam nece biti ni potreben. A potrebno je minimalno 4-5 jako dobrih stopera svakoj selekciji a ne jedva dvojica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 okt 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
U medjuvremenu smo vidjeli da mozemo bez Emira. Covjek ako hoce da se posveti klubu i nekim drugim ambicijama sretno mu.Burundi je napisao/la:Papetovi sljedbenici nastavljaju da buncaju, sta rade pljuske.
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne izvrciBurundi je napisao/la:Papetovi sljedbenici nastavljaju da buncaju, sta rade pljuske.
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
Istina da je Spahic povrijedjen,ali isto tako je istina,da je igrao dvije utakmice za Bayer,povrijedjen,pod inekcijama..
Prema tome...
Zasto nije igrao?? Ne mogu tvrditi,vjerujem da je povrijedjen.
Da li je mogao igrati...to ne znamo i ne treba nagadjati i voditi diskusiju kao nasi novinari..na kraju ce ispasti..Spaha se pojavio,isamarao Papeta i otisao nazad...od takvih prica mi se
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
To je to.Burundi je napisao/la:Papetovi sljedbenici nastavljaju da buncaju, sta rade pljuske.
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
I naravno da ne mozemo bez Emira. Samo neznalice ce rec da smo bili dobri u odbrani u ove dvije utakmice. Vels je imao dva cista zicera, protiv Belgije nas je spasila velika sreca i Begovic. Nije se znalo ko pije, ko placa u odbrani. Odbrana nije organizovana ni sekunde, uz manje srece smo mogli primit 5 komada u ove dvije utakmice.
Da ne pricam o tome da je jedini lider u ekipi i da bez njega ne znamo za pobjedu u zvanicnoj utakmici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vau, kad je Emir bio tu nismo dozvoljavali ni sansu a kamoli primali gol. Ne mogu se sloziti Cartman sa tobom i gotovo. Diskutovacemo na nekim drugim temama, ovako uvijek dolazimo na isto.

Istina da je igrao dvije utakmice, koje su vjerovatno i pogprsale povredu tako da nije mogao za nas igrati, pa ni pod inekcijamaJuventinisimo je napisao/la:Ne izvrciBurundi je napisao/la:Papetovi sljedbenici nastavljaju da buncaju, sta rade pljuske.
Da nacrtam jos jednom:
- Emir se oprostio
Istina da je Spahic povrijedjen,ali isto tako je istina,da je igrao dvije utakmice za Bayer,povrijedjen,pod inekcijama..
Prema tome...lazima...
Zasto nije igrao?? Ne mogu tvrditi,vjerujem da je povrijedjen.
Da li je mogao igrati...to ne znamo i ne treba nagadjati i voditi diskusiju kao nasi novinari..na kraju ce ispasti..Spaha se pojavio,isamarao Papeta i otisao nazad...od takvih prica mi se
DD
Vrti 'vako, vrti 'nako' ali dodjemo na isto. Sve je ljigavo oko njega, citava karijera je protkana misterijama, klubovi, reprezentacija, tako da ne znam zasto neki glume da su iznenadjeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Vrti 'vako, vrti 'nako' ali dodjemo na isto. Sve je ljigavo oko njega, citava karijera je protkana misterijama, klubovi, reprezentacija, tako da ne znam zasto neki glume da su iznenadjeni.

-
Nerminovic
- Kontakt:
Uvijek ti' ista prica.
Kako vam vise nije dojadilo?
Kako vam vise nije dojadilo?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Emir Spahic je u mojim ocima pao, kao sto je odavno i njegov mentor.
Emir Spahic od 27.9 uopste nije igrao za Leverkusen, do utakmice sa Belgijom citavih 16 dana. Koga ba laze ovdje?
Povreda al u qrcu. Izdao je reprezentaciju i gotova prica. Ne znam sto je Safet toliko naivan i ponovo razmislja o njemu.
A ovi sto ga zele oprati pricom, neka je neka ne spasava Safetu dupe, pa ne igra se za selektora , nego ono prepuno Bilino Polje i sav narod u BIH. Sramota!
Emir Spahic od 27.9 uopste nije igrao za Leverkusen, do utakmice sa Belgijom citavih 16 dana. Koga ba laze ovdje?
Povreda al u qrcu. Izdao je reprezentaciju i gotova prica. Ne znam sto je Safet toliko naivan i ponovo razmislja o njemu.
A ovi sto ga zele oprati pricom, neka je neka ne spasava Safetu dupe, pa ne igra se za selektora , nego ono prepuno Bilino Polje i sav narod u BIH. Sramota!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne vjerujmo Spahicu, doktorima Leverkusena, Karabegu i Susicu, vjerujmo Emiru79, on zna je li njegov imenjak povrijedjen ili ne.

Vidi ljubimca sir Papeta,

Ne razumijem Emire dali tvrdis da je nemoguce imati povredu koja traje dvije sedmice ??
Ma kakav Emir79, općepoznato je da je lik provokator. Nikad da mu dosadi pričati gluposti i nebuloze, ja ne znam kako može biti tako uporan, a evidentno je da je u krivu u vezi većine stvari
kabadahija se oporavio odma poslije kvalifikacionih tekmi prodana dusa mrs iz repezentacije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da, trebao je zrtvovat zdravlje za tako zahvalne, kulturne i divne ljude poput tebe. Neka te je stid.
Lagodno sjedi za nekog ko ima povredu leđa. 
Ma dajte, ljudi. Kako više možete? Stvorili ste dvije strane, a jasno vam je da nijedna neće popustiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma dajte, ljudi. Kako više možete? Stvorili ste dvije strane, a jasno vam je da nijedna neće popustiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.