Sam si ti pisao da su svi jaci od Bosne, kad je to Bosna sve dobila, onda je bilo da je Oradea igrala u ovom sastavu Bosna bi to izgubila. Da je Bosna igrala protiv Reggiane prosle sezone, Reggiana bi to dobila. Da je Rostock dosao u 1/4 finalu, Bosna bi izgubila.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:42Šta bi jedna Mega,Zadar,Ilirija,Vienna,Studentski Centar,Split,Krka,Borac,FMP ucinili protiv klubova iz Italije i Njemacke?DirkNowitzki je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:33Dzaba ti se vaditi, dokazao sam ti da ne govoris istinu. Jednostavno glorifikujes Bosnine protivnike, preuvelicavas njihove rostere. Pusti nas da uzivamo u odlicnoj Bosninoj sezoni, bavi se drugim ekipama.Amirutah1988 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 22:28
Od balkanskih,tako je i to je donekle manje vise tacno.
ABA liga je regionalno takmicenje,a kada bi gledali pojedinacno razlika je vidljiva
Ne da je manje vise tacno, nego je potpuno netacno. Poredimo ABA ligaske ekipe sa italijanskim i njemackim. Nemoj da ti sad izvadim za koje si sve igrace govorio da su nezaustavljivi za Bosnu.
To bi bili glatki porazi i ti si toga svjestan.
Hocete od osrednje ABA lige da napravite neku boze ligu,zasto?,sto je Bosna tu?
I da uzivajte u "ODLICNOJ SEZONI"Bosne,ko zna sta ce biti u sljedecim
Kada se dogode porazi Bosne pocnete traziti neke razloge ili euforiju smanjite,pa mnogi prestanu pisati![]()
Cim jedna pobjeda,dizete u nebesa Bosnu![]()
Da je Lebron James potpisao za Spartak, Bosna ne bi vidjela drugi krug. Da je Murcia pobijedila u drugom kolu, ne bi se prosao prvi krug. Da je Erazem Lorbek u Cedevita Olimpiji, a Matjaz Smodis u Iliriji, bila bi to top ekipa koji Bosna ne bi dobila u Ljubljani. Da se u Megu vrati Nikola Jokic, dobili bi nas u Sarajevu.
Zasto pises na temi Bosne i sto te toliko boli ovaj uspjeh Bosne? Ne znam sta je problem? Zasto to? Sta god se desi, ova sezona je vec sada odlicna, to niko ne moze da ospori. Vidim ja da se ti sedmicama trudis, a Bosna pobjedjuje i pobjedjuje. Ako se uzme Kup, nemoj plakati, uvijek imas da se vadis cinjenicom da ako se ne uzme titula protiv Igokee, tragedija je.