[youtube][/youtube]Probisvjet je napisao/la:Ismo, ne obaziri se na komentare. Smijali su se i Koperniku pa....Alpasinac je napisao/la:I još samo nešto![]()
[youtube][/youtube]
Podrska za Ismu iako je iz protivnickog tabora!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
[youtube][/youtube]
Haj kad je krenulo da se i ja upišem
danijel boto i marino bogdan hahahah zivio hahahahaCocaine je napisao/la:[youtube][/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije Chip vođa pogotovo nije bio ovdje kad je bio 8 razred
, sa ljubavi se skidaaaam!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno je vodjaMortemHz je napisao/la:Nije Chip vođa pogotovo nije bio ovdje kad je bio 8 razred, sa ljubavi se skidaaaam!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bar je sigurno, da veću funckiju obnaša on na sjeveru, no ovaj Ismo debilko na jugu.. Da se peo na šipku, ne mozeš osporiti, kao što ja ne mogu osporiti da se jedan "Benjo" peo a ujedno i vodio navijanje Manijaka, nazalost... Prava istina je, da na obje strane ima svakakvih, ne mogu ni reći kretena, iz jednostavnog razloga što im to dođe kao kompliment, s obzirom na to kakvi su zapravo..
edit: Znam, dobar momak
edit: Znam, dobar momak
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 20 jan 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To jeste naravno, vodja nije jer ljudi znaju ko je vodja a vjerovatno i ti
gledaj ga ovdje sto je mlad bio 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
TPC jedan je od nas 
Joj isme kralja "i još nešto" uz oštri pogled
A ovo za chipa prvi put sad vidim jbt 
- crozzer
- Kontakt:
Chipetta!Alpasinac je napisao/la:TPC jedan je od nas
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Momak je malo lud, malo...
Mostarska zayebancija na rodjeni.com
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Prvo nije brajto nego brato, a kao drugo vama iz tuzlanskog kantona vazda je falila jedna daska u glavi, tako da je bespotrebno dalje pričati, nego ti je bolje da se nekacis sa Pastrmkom jer ćeš vazda krivih leđa ostatDoeTz je napisao/la:@salmy hoces da mjerimo IQ brajto ?
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Toliko o tvojoj inteligenciji.salmy je napisao/la:Prvo nije brajto nego brato, a kao drugo vama iz tuzlanskog kantona vazda je falila jedna daska u glavi, tako da je bespotrebno dalje pričati, nego ti je bolje da se nekacis sa Pastrmkom jer ćeš vazda krivih leđa ostatDoeTz je napisao/la:@salmy hoces da mjerimo IQ brajto ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Da ne trolamo temu PL evo komsiji @fagotstinu inače najpoznatijem kočerincu sa mostarskih ulica slika da je Armija pješke išla preko rondoa i starog Veležovog do stadiona. Ovo je treci derbi a drugi put pjeske. Prvi smo išli godinu prije i steta sto nema slika. Komšija samo naoružani šakama i ljubavi za Veležom. Haj sad opet zalijepi neki prolazak u 8 ujutro ili postavi sliku neuspjesno postavljene parole u zimski utorak u 04 ujutro
Bilo je slika ali ne mogu naci kad su postavljene zabrane kad nas je krenulo 500 i jedno 10 minuta se bilo sa 100 kornjaca i policajaca.
Pastrmka brate realno je da oni nisu mogli u vrapcice godinama radi sigurnosne situacije tj nije bilo tribine za njih
Definitivno jedan od najjačih postova na ovoj temi, 26 minuta se smijemrigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
Hahahahahaha! I tad sam se ismijao ko budala, a evo i sad.. Ne znam koji dio posta je jaci Boga mi!Ajzea je napisao/la:Definitivno jedan od najjačih postova na ovoj temi, 26 minuta se smijemrigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.