+1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kolektivno serete, na ovakvom terenu protiv ovako kvalitetnog protivnika koji igra na svaku loptu ko da je zadnja ovo je odlican rezultat, imali smo priliku da otvorimo golom i okrenemo mlin, ovako morat cemo malo bolje u drugom poluvremenu. Igraj bordobijeli
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma uzivo je teren uvijek 4 puta gori, ovo sve sto nije zeleno je blato i bara.
Rece i pomocni trener prije pocetka da ne emo gledati ljepoticu veceras, tako da nista ni ne ocekujem.
Ja bih Penu umjesto ziljkica, ali i julardziju odmorio i vrancica ubacio. Poslije 70te catakovic>oliveira
Rece i pomocni trener prije pocetka da ne emo gledati ljepoticu veceras, tako da nista ni ne ocekujem.
Ja bih Penu umjesto ziljkica, ali i julardziju odmorio i vrancica ubacio. Poslije 70te catakovic>oliveira
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 22 sep 2023, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Kako li to zakljuci strucnjak ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemozes igrati od noge do noge na ovakom terenu, teren jeste los zaista, al treba se prilagoditi terenu. Pan nas probija tamo po boku kao od sale, vamo na drugoj strani Anicic jos samo nije zabio autogol. Veza trenutno ne radi kako treba, al opet krivim teren. Treba mozda pokusati njihovom igrom na krila, duze lopte jer ocito neide driblingom kroz sredinu.skullcrusher je napisao/la: ↑22 sep 2023, 20:45Kad prestanemo preskakati dijelove terena i igrati od noge do noge to je to ovo je isto ko protiv GOSKA.
U novi boj ...
Ja nisam nezadovoljan, uslovi su zaista ocajni. Ne mozete ocekivati igru kao protiv Zrinjskog jer Siroki ne izlazi u visoki presing, tako da je plan igre potpuno drugaciji. Volio bih vidjeti Catakovica kada je potrebno malo preskociti igru jer Renan tesko moze doci do lopte protiv njihovih stopera. Hasic van, Hamza unutra oko 60 minute i onda pokusati s duzim loptama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Stvarno sramota
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma kao što sam rekao ova trojka u napadu Ziljkić Avramovski i Hasić koja je zadužena za kreaciju sve i jednu dobru situaciju usrali pogrešnim udlukama. Hasić previše sebičan, Avram neozbiljan i nonšalantan, Ziljkić isto petlja previše, mora to ozbiljnije ići, hajde momci uozbiljite se da se dobije ovo, bolji smo.
Teren ko ku.rac, kakva je ovo oranica čim malo kiše padne da te bog sačuva, ne možeš 3 pasa povezat lopta odskače ko ping pong
Teren ko ku.rac, kakva je ovo oranica čim malo kiše padne da te bog sačuva, ne možeš 3 pasa povezat lopta odskače ko ping pong
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko god kritikuje nije normalan. Možemo ssamo žaliti za šansama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisam vaš navijač..ali ne zezaj..prilično dobro ovo izgleda sa Vaše strane...trebali ste brat bratu bar dvicu do sada imati.Prvi put nakon dugo vremena vaša kontra i branjenje njihove kontre ima smisla,zna se ko šta radi...samo brate zicere treba pogađati.Ni u ovoj našj ligi ne možeš sebi dozvoliti da Avramovski ono fula..i na takvim stvarima se odvajaš od protivnika
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Izvini, Ako nisi vidio u prvih 10 minuta sta radi gigovic onda mu svaka cast na odradjenom poslu. I ne pricam o faulu na vrhu 16. Ono je slag na tortu
- 1 9 4 6 -
Majku im prcim, jel realno da jos nisu pustili Horde.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da klub zadrzava pravo da ne nastavi utakmicu dok se navijaci koji su ispred stadiona ne puste unutra. Zvanicno saopstenje ocekujem pri samom kraju utakmice.
NEMA NAZAD
Meni je ovo sve dobro za sada, teren ocajan, sudija ocajni. Durakovic medju boljima, steta za prilike Avrama i stative.
Hajmo u drugom ga zabit cim horde puste na tribinu
Hajmo u drugom ga zabit cim horde puste na tribinu

Bez suvišnih pasova pred njihovim golom i sve će biti bolje a bojim se da nam se promašene prilike ne osvete...gluho bilo
Yebiga trpimo gledamo kao i 90ih, ljudi nam barikade stavljaju u drzavi mi se smijemo, polahko lrenuli su sa 100inu zavrsit ce na 20 hiljada, a mi cemo se i dalje smijati
Onaj uzp debil sinoc cestita hrvatskom Mostaru, samo moze biti Bosanskoherecgovacki Mostar. Al Bosnji ppd bubreg svasta moze
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Steta onu priliku Avramovskog, ono da je zabio sve bi drugacije bilo. Realno teren je los, a i mi smo losiji u odnosu na utakmicu sa Zrinjskim. Gigovic cigan, ja i dalje zadovoljan remijem na kraju
-
- Kontakt:
Avramovski jesil normalan bolan
10 sansi si usro jos ne znas zabiti sa 5 metata yebeni
Sta ti je druze ako ne mozes izlazi napolje
10 sansi si usro jos ne znas zabiti sa 5 metata yebeni
Sta ti je druze ako ne mozes izlazi napolje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hasić loše danas, opcenito trojac naprijed premalo aktivan. Tezak teren al Oliveira, Avramovski, Hasić, Ziljkic moraju vise. Durakovic dobar danas. Ako bude iole situacija u 16 m Gigovic ce hladno penal svirnuti.
esprit24 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 20:50Kolektivno serete, na ovakvom terenu protiv ovako kvalitetnog protivnika koji igra na svaku loptu ko da je zadnja ovo je odlican rezultat, imali smo priliku da otvorimo golom i okrenemo mlin, ovako morat cemo malo bolje u drugom poluvremenu. Igraj bordobijeli

Generalno se potcjenjuju protivnici. Polako ba ljudi, ne pitamo se samo mi na terenu.
The saddest thing in life is wasted talent.