ma kako ide ovako generalno, zdravlje, zena, deca , humanitarni rad.DukeOfWellington je napisao/la:Jel onako il' nešto konkretno?Tribalian je napisao/la: p.s. @ Duke kako ide ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Legenda je zadužen za pilot projekat što se tiče stranke, aku tu položi onda će biti razmotren njegov zahtjev za neku od funkcija iz njegovog domena, tipa nosanje rokovnika po stranačkoj centrali i slično 
Kadar je to veliki , vojnu zavrsio.DukeOfWellington je napisao/la:Legenda je zadužen za pilot projekat što se tiče stranke, aku tu položi onda će biti razmotren njegov zahtjev za neku od funkcija iz njegovog domena, tipa nosanje rokovnika po stranačkoj centrali i slično
Predlažem ime Stranka Zdravog RazumaDukeOfWellington je napisao/la:Legenda je zadužen za pilot projekat što se tiče stranke, aku tu položi onda će biti razmotren njegov zahtjev za neku od funkcija iz njegovog domena, tipa nosanje rokovnika po stranačkoj centrali i slično
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam ja nistaDANTES je napisao/la:@otelo nećeš valjda studirati toliko?
Zavrsim za 6 godina (jer je 3+2) a jednu obnavljam 100% i onda se godinu dana zalim kako nema posla pa se zaposlim negdje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neoliberalna demokratska radikalna stranka desnog centra vrlo bliska narodu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Filijala Sirize 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E to ! Samo nisam mogao da formulisem kako treba . To je prava prica !DukeOfWellington je napisao/la:Neoliberalna demokratska radikalna stranka desnog centra vrlo bliska narodu.
Gledam nesto ovih dana, ili je to najbolja opcija ikada u Grckoj ili je prevara veka, trece nema.Bosniacum Lilium je napisao/la:Filijala Sirize
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ima tu i toga i toga. Sistem je prejak da se mozes tako otrgnuti od njega i onda ga tuci po glavi
- JackTheStripper
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa dokle vise?!
Ovoga je sevap prebiti.
Pa dokle vise?!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
[youtube][/youtube]

Pomogao ti je i onu noć
kada je rekla da s fukarom neće
kad te umalo nije ugušila tuga
koliko si samo popio to veče
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šta je rs, ne razumijem ja to? Koji grad? Rudo, Čajniče?DANTES je napisao/la:
istočni dio rs tj najistocniji
@duke pa sa kopiram magicu? jok ja
A vidi što su nam se Ljiljan i Tribalian udružili. Još malo pa ćete i jarani postati
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 18 feb 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sarajevska skola.Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pomogao ti je i onu noć
kada je rekla da s fukarom neće
kad te umalo nije ugušila tuga
koliko si samo popio to veče
![]()
ču ne znaš šta je rs? inače pogodio sibagrcavi je napisao/la:Šta je rs, ne razumijem ja to? Koji grad? Rudo, Čajniče?DANTES je napisao/la:
A vidi što su nam se Ljiljan i Tribalian udružili. Još malo pa ćete i jarani postati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
O Jesenjinu nikad necu pjevati jer je ludi pjesnik zivot dao bludnoj svetici
O Jesenjinu nikad necu pjevati jer je ludi pjesnik zivot dao bludnoj svetici
- samo_lijevo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Gdje je ćafir iz Goražda?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Što? Zar je to neka uvreda? Ćafir = nevjernik
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne znam fakatDANTES je napisao/la:ču ne znaš šta je rs? inače pogodio sibagrcavi je napisao/la:Šta je rs, ne razumijem ja to? Koji grad? Rudo, Čajniče?DANTES je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.